Aham, jaz tudi takole kdaj naredim, pašteto + čez sirček, ful paše.
Jaz sem pa zdej po čudnem naključju (Rea

Baje so jagode ful dobre s poprom, ampak še nisem probala. Se mi malo upira misel.

Posted 04 May 2011 - 10:33 PM
After all this time?
Always.
Posted 04 May 2011 - 10:43 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 May 2011 - 10:45 PM
Posted 04 May 2011 - 11:16 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 May 2011 - 06:21 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 May 2011 - 02:42 PM
Posted 15 December 2012 - 12:25 AM
Kisle kumarice in med na kruhu.
:nisemnoseča:
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 February 2013 - 11:30 AM
Posted 11 February 2013 - 12:16 AM
Meni je dobra popečena pašteta z jajci.
Posted 11 February 2013 - 09:59 PM
Hvala višji sili. : )V naslovu teme je "c" namesto "č". : D
Posted 15 February 2013 - 11:51 PM
Čist normalno, stresem pašteto (jetrno, najraje kekčevo) v ponev (v kateri predhodno segrejem čist mal olja), popečem (vmes mešam, pač da se pašteta razkoplje) dokler ne postane mal rjavo in potem preko ubijem jajce in mešam dokler ni dovolj pečeno. Nobene posebne umetnosti. Drugače pa sem to včasih jedla pri sestrični, ko sem bila pri njih na počitnicah in mi vzbudi prav lepe spomine
Ne vem, če je to čudna kombinacija ali ne: meni so testenine ful dobre, če dodam nekaj kisle smetane pa malo zeliščnega (česnovega) masla, brez česarkoli drugega.
Posted 16 February 2013 - 01:28 AM
Hvala višji sili. : )
Jaz sem tudi kot otrok pašteto z jajcem jedla. Ali popečeno poli salamo z jajcem.
― V. Van Gogh
Posted 16 February 2013 - 01:00 PM
Ne paštete, ne Poli ne jem, ob misli na toplo Poli me pa kar strese...
Posted 16 February 2013 - 06:02 PM
Mene tudi zdaj.
― V. Van Gogh
Posted 16 February 2013 - 06:09 PM
Poli salama, brrrr. Piščančje prsi so mi okej, za Poli pa... je pa res, da jo ogromno otrok obožuje se mi zdi. Meni tega mama ni nikoli kupovala.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 February 2013 - 06:22 PM
Popečeno poli sem jedla še jaz. XD Pa je drugače reeeeees nisem marala, brat pa jo je imel rad in so jo starši zato občasno kupili, ampak je tanko narezana in pečena imela okus popečene hrenovke, in mi je bila v zelo majhnih količinah sprejemljiva. Ima pa poli meni najhujši vonj na svetu, res mi ful smrdi, zadnjič je en tip na faksu privlekel ven na hodniku en sendvič s poli salamo in je celo nadstropje smrdelo. :/
Posted 16 February 2013 - 11:50 PM
Meni pa diši Ampak je ne jem, mi je nagnusna misel na to, kaj vse je zmleto tam notri, blah.
Posted 16 February 2013 - 11:52 PM
V Kekčevi pašteti po moje ni kaj dosti drugače.
Posted 17 February 2013 - 12:22 AM
Vem, ampak se skušam izogniti misli na to
Posted 17 February 2013 - 08:23 AM
Men tud ful smrdi Poli. Pa piščančja prsa tudi.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users