Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#261 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 15 November 2005 - 05:01 PM

Te kopeli izsušijo kožo, sem nekje brala ocene pa tudi sama lahko to potrdim. Jaz imam doma brusnico in jabolko, imam kar za tuširat, ker se mi ne da namakat in mi še kar izsuši kožo. Diši pa omamno. Se potem občasno stuširam z njo in potem fajn namažem z mlekom.
  • 0

#262 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 November 2005 - 06:19 PM

Vsaka kopel izsuši kožo. Ampak mislim, da ni take panike. Jaz nikoli nisem imela problemov, ker se po kopanju tako ali tako namažem s kremo.
Najboljše kopeli za suho kožo (če jih že moramo uporabljati) so oljne. Te ne izsušijo tako.
Drugače pa navadne kopeli vsebujejo milo in so zelo podobne gelu za tuširanje.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#263 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 15 November 2005 - 07:29 PM

QUOTE(sonchika)
Krema ima zanesljivo UV zaščito in dobro sestavo. A so te sestavine take kot na škatlici? Ali so z neta? Ker se razlikuejejo. Je pa krema super, z antioksidanti.
Pa prvič slišim zanjo in dvomim, da se še da naročiti.

Te sestavine je enkrat že kr nekaj časa nazaj Dilema napisala, tko da ne vem al je s škatlice al ne. Ni nihče kej točno pokomentiral, tko da sm hotela preverit. Bom se pozanimala, če še obstaja.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#264 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 November 2005 - 08:02 PM

.

Jaz pa si žal le izredno poredko lahko privoščim kopel, ker dobim skos neprijetne reakcije na koži. Največkrat si sicer privoščim oljno kopel, ampak sem potem vsa flekasta po koži in me vse srbi. Če uporabim pa kakšno sol ali pa kaj, pa mi nenormalno izsuši. Tako da žal to razvajanje pri meni odpade - samo res tu pa tam.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#265 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 15 November 2005 - 08:50 PM

jaz ze imam to kopel in moram rect da disi ful lepo, samo ko jo das pa enkrat v vodo pa vonj izgine, koza sploh ne disi po kopanju, pa tudi dosti izsusi kozo. se pa dokaj peni....
  • 0

#266 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 15 November 2005 - 08:54 PM

Dostava bo baje šele v četrtek, so nekaj zamutili na Avonu.
  • 0

#267 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 November 2005 - 08:21 AM

Bedno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#268 *shana*

*shana*

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 16 November 2005 - 07:07 PM

se strinjam, me naj pa živčno čakamo ermm.gif
  • 0

#269 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 17 November 2005 - 02:02 PM

A lepo disi ta sprej za telo sivka/kamilica od naturals tongue.gif alpa kokos tongue.gif nasploh kasne so te naturals stvari kreme toniki in to?
  • 0

#270 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 November 2005 - 02:10 PM

.

Od Naturals so dobri geli za tuširanje in losjoni za telo. Ostale zadeve pa baje ne.
Ta sprej ima pa itak najbrž alkohol na prvih mestih, kot vsi ti spreji za telo. ermm.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#271 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 17 November 2005 - 02:44 PM

Stvari za obraz so komedogene in vsebujejo alkohol-toniki. Maske so komedogene. Geli so nekaj srednjega, meni so izsušili kožo.

Sem dobila danes losjon črna višnja-diši super, si bom naročila še gel in kremo za roke naslednjo kampanjo.
  • 0

#272 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 17 November 2005 - 04:02 PM

NO kaj pol pravte na un kokos oz sivkin sprej razn tega da je alkohol na drugem mestu biggrin.gif sj to ne mislm zdej za vsak dan ampak bol za afnat vsake tok cajta. ma dej vse tok dobr zgleda, zakwa je zanc sad.gif
  • 0

#273 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 17 November 2005 - 04:12 PM

To je kot toaletna voda-parfum, za pošpricat. Ni pa za na golo kožo zaradi alkohola. Za nadišavit se je pa OK.
  • 0

#274 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 17 November 2005 - 04:18 PM

ja ok ze disi, samo je pa cist neobstojno....nazalost se 2urci ne zdrzi.
  • 0

#275 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 17 November 2005 - 04:24 PM

Ja, saj temu je tudi primerna cena.
  • 0

#276 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 17 November 2005 - 04:42 PM

Ok pa se kaj je kej dobrga od tega clearskin , cistilni gel, tonik, piling,nocna nega uglavnm a ma vse vec al mn alkohol al je dokaj ok?

aja pa za un naturals sprej..zakaj pa pol pise za telo? ce je za po oblekah me ne zanima.
  • 0

#277 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 November 2005 - 04:51 PM

Tisto je mišljeno kot sprej za telo, ki naj bi navlažil kožo. Ker pa vsebuje alkohol, je pa vse prej kot to. Lahko ga pa pošpricaš tudi po oblačilih, mislim, da ne bi smelo biti kaj narobe.
  • 0

#278 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 21 November 2005 - 03:12 PM

kaksne so kej te kremice pa sprejcki za telo od floral prints... podobno k od naturals al? pa a sloh kej lepo disi...recmo magnolia?
  • 0

#279 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 21 November 2005 - 03:17 PM

So bolj obstojni kot Naturals, magnolija lepo diši.
  • 0

#280 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 November 2005 - 03:33 PM

Jaz imam dva sprejčka za telo iz kolekcije Naturals ... eden je vanilija&sojino mleko, drugi pa kokos&papaja, če se ne motim ... oba sta precej osladna, sploh tisti vanilijev ima vonj po vanilijevih smrekicah za v avto ... pa ko se pošpricaš, se najprej samo alkohol vonja ... meni ni všeč, tudi obstojnost je slaba.

Od Floral Prints kolekcije imam pa sprejček in kremo za telo, oboje z vonjem po sivki ... vonj je pri obeh zelo močen, s tem da je kremica kul, pri sprejčku pa se spet na začetku vonja samo alkohol.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users