Jump to content

Photo

MAC

• Please log in to reply
675 replies to this topic

#261 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 April 2008 - 06:58 PM

Moj izkupiček, sem blažena:

IPB Image

Tale Lipglass it FAFI kolekcije je tako nooooooro lep odtenek, da to ne more bit res. Na ustnicah svetlejši, kot na sliki, prekrasen mlečno roza odtenek z diskretnim, a prekrasnim shimmrom. Sem se bala, da bo zelo podoben tistemu, ki ga že imam (odtenek Nymphette), ampak si nista takorekoč nič podobna. Oni je precej bolj opazen, temnejše roza z zeeeeelo obilnim zlatim shimmrom, ta pa je zelo nežno, mlečno roza z bolj diskretnim, srebrnkastim shimmrom. wub.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#262 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 April 2008 - 07:03 PM

Prečudovito!
Slikaj glossa! woot.gif
edit: na ustnicah, kajpak!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#263 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 08 April 2008 - 07:05 PM

w00t2.gif
Kako pa je korektor? odtenek bo?
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#264 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 April 2008 - 07:05 PM

Jenna, bom slikala jutri dopoldne, na natur svetlobi. Če bom zdle pri luči, itak ne bodo realni odtenki.

Eli, odtenek korektorja sem glih sprobala in je tak-tak. Sicer izgleda, ko ga stisnem na prst, fuuuul rumen, pol ko ga razmažem pa niti ni. Moti me edino to, da mi je malo presvetel. sad.gif Bom jutri še prečekirala na naravni svetlobi, pa če mi ne bo v redu, ga bom dala med oglase ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#265 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 08 April 2008 - 07:11 PM

Sem ravno pred parimi dnevi zvedla, da je pri MAC-ovih korektorjih tako, da ker korektor mora biti svetlejši od podlage, naredijo tako,da je korektor npr. NC20 avtomatsko svetlejši od pudra NC, ne velik, ampak toliko, da pašeta skupaj.
  • 0

#266 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 April 2008 - 07:13 PM

Ah, škoda. Ful mi je žal, da nisem vzela malo temnejšega. Če mi ta ne bo kul in ga bom prodala, potem do novega (temnejšega) še dolgo ne bom prišla. Jaz imam res srečo ...
  • 0

#267 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 April 2008 - 09:58 AM

Kako je kul, ko take stvari vedno zveš šele PO nakupu, a ne... laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#268 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 09 April 2008 - 09:59 AM

dilema, ker odtenek pa mas? js mam nw20, lahko zamenjava ce zelis
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#269 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 April 2008 - 10:02 AM

A tvoj je tudi nov? Kakšen pa je NW odtenek? Je kej temnejši? Kakšen je podton?

Jaz imam NC20. Najprej deluje ful rumen, samo potem ko ga nanesem, pa res ni. Meni je samo malo presvetel ...
  • 0

#270 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 09 April 2008 - 10:11 AM

nov lih ni, ampak ga ne uporabljam ker mi je prevec roza za moj izrazito rumen podton koze. temnejsi od tvojega pa verjetno ni, ker sta oba 20
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#271 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 April 2008 - 10:23 AM

Aja, pol pa ne pride zamenjava v upoštev, ker imam jaz nevtralen (do rahlo rumen) podton kože in mi rozast sploh ne bi ustrezal. Škoda, no. sad.gif
Tebi bi pomoje NC20 ful ustrezal, samo meni NW20 ne bi.
  • 0

• Guests

Posted 09 April 2008 - 12:34 PM

Dilema, če bi meni ustrezal, se lahko zmeniva, da jaz tebi maja kupim takega, ki ga hočeš, ti pa meni tvojega daš. Seveda, če ne boš že prej prišla do pravega.
Če ga do maja še ne boš uspela zamenjat, ti ga z veseljem prinesem. smile.gif

(jaz mam dokaj svetlo polt in dvomim, da bi mi bil presvetel...itak pa, če se bomo kej dobivale do maja, mi ga lahko prineseš za probat)

A katera ve, če imajo une korektorje, ki so v embalaži kot puder? V škatlici. Jaz bi tistega mela.
Mislem, vem, da so ga imeli, ampak ne vem, a je bil LE, al je v redni prodaji.
  • 0

#273 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 09 April 2008 - 12:40 PM

A misliš tega?

http://www.maccosmet...CT_ID=PROD78044
  • 0

• Guests

Posted 09 April 2008 - 12:46 PM

Ne, ne tega. Kvadratna škatlica je.
  • 0

#275 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 April 2008 - 12:48 PM

MAC je v drogerijah COIN po Italiji, tako da je ziher tudi v Benetkah če tako piše na njihovi spletni strani. A imajo zgolj en manjši kotiček, kjer se seveda ne dobi vsega (sem lih v Firencah odkrila enega takega).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#276 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 April 2008 - 01:47 PM

DiLeMa kolk € je korektor ? Aja pa še to. Ti si rekla da ti je tisti odtenek presvetel, tak da bi bil meni tudi. Kateri je pa pol naslednji, torej 1 odtenek temnejši ? Bom vrjetno tistega vzela, bi mi bil pomoje ravno prav. More pa imet bolj nevtralen podton.
  • 0

#277 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 April 2008 - 02:27 PM

Lala, madona no, zdej pa nehi! biggrin.gif Ti si tk luštna punca, vaaaa, tte tvoje učke. Zakaj tolk kozmetičariš in muštraš po svojmu obrazu z vsemi temi fensi šmeni pensi zadevami. Če maš kake problemčke s kožo, probi neki minimalnega s pudrom prekrit, drugač pa pusti koži naj diha. Več ko si boš teh reči pacala gor, hujš bo, verjemi. Nočem zdej neki razsvetljenjsko mahljat in prepovedovat kakršnokol ličenje, ampak odkar jst minimaliziram doziranje, res malo pudra za boljši filing in mogoče maskara, me pohvali kdo, u, kake učke maš, u, kako maš lepo kožo. Prav fino se je pogledat v ogledalo in videt sebe, no. A ni zdej in naraven look. wink.gif Res no, ma sej nočem presojat in vse, v živo te sploh vidla nisem, sam grem stavit da bi mi bolj bila všeč ne (malo) naličena kot pa ena perfektno napravljena punca brez napakice na obrazu, un umetelen videz. Bejbi, dej za mene se potrud pa 1 mesec nič novga kupvat, ok? Za začetek. biggrin.gif

Sej se hecam malo, mislim ti počni kar hočeš, samo men je tako škoodaa, nooo.

Lav ju! smile.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#278 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 April 2008 - 02:36 PM

Se strinjam. closedeyes.gif
Že dolgo ti nisem nič rekla na ta račun in mislim, da je zdaj spet napočil pravi čas, ko je Cvetka tako lepo napisala, da pristavim svoj pisker.

In za blontno frčafelo isto velja. wink.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#279 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 April 2008 - 02:46 PM

Vidve sta čisto zares nori sleep.gif

Ma sej po eni strani vaju čisto razumem, nista prvi, ki bi mi to rekli. Bom probala malo manj vsega, spljoh na očeh. Zdaj sem se itak navadla bolj svetle senčke uporabljat ali pa samo maskaro, na ustnice pa nek nude gloss. smile.gif Korektor mi je pa čist nujen, ker pudra ne uporabljam toliko, ampak tiste mini mozoljčke samo s korektorjem napockam in je to to. Za ven se malo bolj zrihtam ampak to je res redko. NAPREDUJEM woot.gif

• 0

#280 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 April 2008 - 02:47 PM

QUOTE(laLa° @ 10. 4. 2008 - 14:47) View Post

DiLeMa kolk € je korektor ? Aja pa še to. Ti si rekla da ti je tisti odtenek presvetel, tak da bi bil meni tudi. Kateri je pa pol naslednji, torej 1 odtenek temnejši ? Bom vrjetno tistega vzela, bi mi bil pomoje ravno prav. More pa imet bolj nevtralen podton.

NC30 je naslednji. Kdaj greš pa ti nakupovat?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users