Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#261 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 October 2006 - 12:17 PM

QUOTE(sahara @ 2. 10. 2006 - 17:17) View Post

aja, sj res, 7. oktobra morte kej lepga kupt svojim ljubljenčkom ker je baje svetovni dan živali!

Ne, ne je kar danes svetovni dan živali, tko da hitro pocrkljat svoje živalce IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#262 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 12 October 2006 - 08:49 PM

QUOTE(hudichek @ 22. 9. 2006 - 12:45) View Post

Aja pa, če koga zanima padla je iz enajstega nadstropja v bloku in je preživela brez praskice.
SVETOVNA JE thumbup.gif thumbup.gif

moj mačkon je padu iz dvanajstga nadstropja in isto preživel brez praskice. mački so zakon thumbup.gif
pa še slika mojga mucija:

IPB Image
  • 0

#263 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 13 October 2006 - 07:29 AM

Kaki srček. wub.gif

To pa je moja mačketina, ko je bila še mladička:
IPB Image
  • 0

• Guests

Posted 13 October 2006 - 02:35 PM

Že spet jaz thumbup.gif

IPB Image

• 0

#265 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 13 October 2006 - 03:37 PM

kok lepi mucki waaaaa thumbup.gif
  • 0

#266 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 04 November 2006 - 07:44 PM

Moja mucika oz.naš požrešen kuža. wub.gif wub.gif wub.gif

IPB Image
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#267 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 04 November 2006 - 08:46 PM

zelo lepi kuža! wink.gif
  • 0
Nasmeh prinaša veliko pozitivne energije - ne hranite ga v dnu duše - nosite ga na obrazu.

#268 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 05 November 2006 - 05:24 PM

To pa je moja mucka...

IPB Image

IPB Image
  • 0

#269 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 05 November 2006 - 09:37 PM

Ooooo kok mate lepe zverine!!!
JSt sm bla pa zdj na morju in so mel dol enga totaaaalno luškanga mačkona... Tazga belga in črnga in klical se je na ime Jadran...
Ga prlimam ob priložnosti!!!!
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#270 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 November 2006 - 09:53 AM

Kratek fotodokumentarec o naši Liu: laugh.gif
Veliko da na osebno higieno, brezhiben look pa to..
IPB Image
..do zadnje dlakice.
IPB Image

..Občasno malo poračuna s pigijem, zlobnim roza pujskom, ga rada žveči pa to..
IPB Image
..Potem ji pa ne preostane nič drugega, kot da si malo odpočije, in gre spat.
IPB Image
In spi..
IPB Image
In spi.
IPB Image

The end. smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#271 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 November 2006 - 10:25 AM

Hudichek, tvoja maca je fenomenalna - obožujem take velike, ekstremno kosmate in čupave mačke, take so mi najlepše, pa zadnja sliko, ki si jo nalimala, je ultra hecna in zakon. Ana, tudi tvoja kužika bajsika je zelo prisrčna, taka da bi jo kr pocartala. Rory, tvoja se mi tudi ful dopade, je zelo lepe barve in očitno ima res 9 življenj. Aja pa Cveta - fotke so fenomenalne, sploh na prvi je tvoj mac res posrečen.

Sicer so pa vse živalice tle zelo prisrčne.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#272 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts

Posted 09 November 2006 - 02:59 PM

Liu se zahvaljuje, MJOOOOOUUUV. smile.gif
Enkrat jo bom posnela, kak prede&smrči pa kk hrska brikete, kot da bi mela neko najbol crunchy zadevo v gobčku, tak hrska da se jo po celmu štuku sliši laugh.gif

Šele zdej sem čekirala zgornje fotke, in Rory, če pa tt tvoj mačkon ni najbol luuušno belo tigrasto mače in d hoooul juniverz , pol pa tud ne vem biggrin.gif Kak je čeden, tak posebnež.

Aja, a ma kera kake nasvete za česanje? Liu ful ne mara, da se spravim na njo s kako krtačo, katastrofa, če se jo sam dotaknem. Ma pa dost take izpadle dlake na kožuščku, in me skrbi ker se ful liže&thats not good. Kako zgleda najin ritual krtačenja? Zaprema se na balkon, ker dlaka kar leti po luftu. Malo jo s selotejpkom limam dol, temu postopku se strokovno reče dlakovno poselotejpanje. Pol jo še pa al z rokavičko, al pa z dvema takima krtačkama lovim po celmu balkonu, liu pa piha, mjavka in tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuli ko zmešana in dela celo štalo, da sosedi sam gledajo kaj ji delam; kot da bi jo iz kože dajala, al kaj. Pa ne; garantiram vam da sem ful nežna, kolko se da, sam mače je tak blazno razvajeno da je kr za crknt.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#273 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 November 2006 - 04:24 PM

Da preprečiš delanje kepic dlak v črevesju mu kupi malz pasto od Gimpeta(muller okol 1200).
Jaz mojim ko jim kremplje strižem polijem olje(specialno za njih, ne jedilno) po trebuščku, za česanje pa ne vem. Da telaš v tandemu, en mu daje pribolšek drug ga pa češe?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#274 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts

Posted 13 November 2006 - 07:30 PM

Ne merka priboljškov, sam eno sorto briketov je, to je pa tud vse kar pospravi vase, razen občasno keke miške, fej. biggrin.gif

Sem jo dans prečohala na balkonu, the old way laugh.gif

In ždaj je čejdna in fletna:

IPB Image
  • 0

#275 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 November 2006 - 07:39 PM

Tud past pa teh zadev ne? ohmy.gif Ja no svojeglava mačka, kot morjo bit! Zato jih mamo radi.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#276 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 14 November 2006 - 09:40 PM

Moja micena dva, ki ju obožujem. Bella se ravno sprehaja po sobi smile.gif
Bella IPB Image
Rex: IPB Image
Karo: IPB Image
Karo bolj star, bolj nor:IPB Image
  • 0
IPB Image

#277 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 15 November 2006 - 05:35 PM

iiiiiiiii, kak so luštni. Jst sm tud hotla met hrčka, pa ga ne upam (mam preveč mačk).
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#278 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 15 November 2006 - 05:48 PM

Jaz zaklepam sobo, ko me ni doma, ker mi je tale pikasta zverina ubila Švigija (ruski hrček). Bi js tud mela še več živali, pa jih pes ne mara...kaj češ

• 0
IPB Image

#279 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 16 November 2006 - 06:37 PM

Evo pa še moja dva smotkota:

IPB Image
IPB Image
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#280 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 16 November 2006 - 08:48 PM

QUOTE(cvetkolinka @ 9. 11. 2006 - 15:59) View Post

Šele zdej sem čekirala zgornje fotke, in Rory, če pa tt tvoj mačkon ni najbol luuušno belo tigrasto mače in d hoooul juniverz , pol pa tud ne vem biggrin.gif Kak je čeden, tak posebnež.

QUOTE(DiLeMa @ 9. 11. 2006 - 11:25) View Post

Rory, tvoja se mi tudi ful dopade, je zelo lepe barve in očitno ima res 9 življenj.

hvala za pohvale biggrin.gif moj mačkon je ravnokar postal še bolj ponosen smile.gif
Cvetkolinka, kjutish mačkonka, super slike smile.gif ! mački so res ena fotogenična bitja biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users