kako?
najbolj nenavadne navade
Posted 01 May 2006 - 10:01 PM
kako?
Posted 01 May 2006 - 10:29 PM
Posted 01 May 2006 - 10:38 PM
men pa to ni nenavadna navada-prej pametna,k gledam vse te moje fancy sošolke z bundicami,ki jim niti ledvic ne pokrijejo in potem stokajo kako jih zebe
pohvaljena!
Posted 01 May 2006 - 10:50 PM
Posted 01 May 2006 - 11:04 PM
tega ne priporočam, ker je lahko prehud šok za telo. no, infakrt te glih ne bo trofnil, lahko pa omedliš, sploh, če maš probleme z nizkim pritiskom. meni začne v glavi prav razbijat in enkrat sem po tleh zletela in se onesvestila, ko sem iz banje lezla. tko, da js se vsakršnega kopanja in savnanja izogibam.
pri mrzlih nogah pomaga spanje z nogavicami.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 May 2006 - 08:47 AM
tega ne priporočam, ker je lahko prehud šok za telo. no, infakrt te glih ne bo trofnil, lahko pa omedliš, sploh, če maš probleme z nizkim pritiskom. meni začne v glavi prav razbijat in enkrat sem po tleh zletela in se onesvestila, ko sem iz banje lezla. tko, da js se vsakršnega kopanja in savnanja izogibam.
spanje z nogavicami pa baje full ni priporočljivo,zaradi cirkulacije
Posted 03 May 2006 - 08:51 AM
spanje z nogavicami pa baje full ni priporočljivo,zaradi cirkulacije[/quote]Meni tako vroča voda paše. Mi je pol ravno prav toplo.
Posted 03 May 2006 - 09:01 AM
Posted 15 May 2006 - 08:42 PM
nikakor ne prenesem nobene bele zadeve (masti) na mesu. obrežem čist zadnjo belo kožco.
Posted 15 May 2006 - 08:45 PM
tako to delajo japonci.
nikakor ne prenesem nobene bele zadeve (masti) na mesu. obrežem čist zadnjo belo kožco.
jaz isto. enako pri pršutu.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 15 May 2006 - 08:47 PM
Posted 16 May 2006 - 02:30 PM
Posted 01 June 2006 - 10:18 PM
Posted 01 June 2006 - 10:22 PM
Posted 02 June 2006 - 10:49 PM
Posted 03 June 2006 - 07:36 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 June 2006 - 03:48 PM
Posted 03 June 2006 - 06:54 PM
spanje z nogavicami pa baje full ni priporočljivo,zaradi cirkulacije[/quote]
jebeš sirkulacijo
mene zebe !!!!
tko da zokni zakon ponoč
tut zdej "poleti" ko me zebe dam zoknčke gor
Posted 03 June 2006 - 08:29 PM
Itak sem pa najraje bosa, še copat ne maram.
Tudi meni se velikokrat zvrti, ko se po kopanju urejam, sicer natočim kar vročo vodo ampak zmeraj počakam, da se nekoliko shladi. Obožujem da je naokoli dosti pare, ne pa da zlezem iz banje in me takoj zebe.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 June 2006 - 08:30 PM
Aja, P.S.: Vedno mam dva velika pojštra, na enem od teh pa še enega otročjega mahnega....na tem vedno spim
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users