Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#261 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 01 May 2006 - 10:01 PM

QUOTE(besweety_inside)
al pa če kaj delam na vrtu lahko grem en za drugim not,in bom vedno to nardila.čisto brezveze smile.gif

kako?
  • 0

#262 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 01 May 2006 - 10:29 PM

No pa še to sem pozabila, da sem ful zmržljiva. Skoraj vedno imam ledeno mrzle noge in roke. In jih komaj pogrejem. Voda v bazenu mora biti ok 30°C, da mi je ravno prav toplo. In ko se kopam, si včasih natočim tako vročo vodo, da imam pol vse noge rdeče, ko stopim vanjo. In pozimi sem vedno oblečena kot medo: nogavice (včasih čez še zokni), spodnja majčka, majčka z dolgimi rokavi, debel pulover, hlače.
  • 0

#263 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 01 May 2006 - 10:38 PM

QUOTE(Kalypso)
No pa še to sem pozabila, da sem ful zmržljiva. Skoraj vedno imam ledeno mrzle noge in roke. In jih komaj pogrejem. Voda v bazenu mora biti ok 30°C, da mi je ravno prav toplo. In ko se kopam, si včasih natočim tako vročo vodo, da imam pol vse noge rdeče, ko stopim vanjo. In pozimi sem vedno oblečena kot medo: nogavice (včasih čez še zokni), spodnja majčka, majčka z dolgimi rokavi, debel pulover, hlače.

men pa to ni nenavadna navada-prej pametna,k gledam vse te moje fancy sošolke z bundicami,ki jim niti ledvic ne pokrijejo in potem stokajo kako jih zebe ermm.gif
pohvaljena! biggrin.gif
  • 0

#264 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 01 May 2006 - 10:50 PM

biggrin.gif Če pa me samo tako ne zebe. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#265 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 May 2006 - 11:04 PM

QUOTE(Kalypso)
In ko se kopam, si včasih natočim tako vročo vodo, da imam pol vse noge rdeče, ko stopim vanjo.

tega ne priporočam, ker je lahko prehud šok za telo. no, infakrt te glih ne bo trofnil, lahko pa omedliš, sploh, če maš probleme z nizkim pritiskom. meni začne v glavi prav razbijat in enkrat sem po tleh zletela in se onesvestila, ko sem iz banje lezla. tko, da js se vsakršnega kopanja in savnanja izogibam.

pri mrzlih nogah pomaga spanje z nogavicami.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#266 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 03 May 2006 - 08:47 AM

[quote=Špela][quote=Kalypso]In ko se kopam, si včasih natočim tako vročo vodo, da imam pol vse noge rdeče, ko stopim vanjo.[/quote]

tega ne priporočam, ker je lahko prehud šok za telo. no, infakrt te glih ne bo trofnil, lahko pa omedliš, sploh, če maš probleme z nizkim pritiskom. meni začne v glavi prav razbijat in enkrat sem po tleh zletela in se onesvestila, ko sem iz banje lezla. tko, da js se vsakršnega kopanja in savnanja izogibam.

spanje z nogavicami pa baje full ni priporočljivo,zaradi cirkulacije
  • 0

#267 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 03 May 2006 - 08:51 AM

[quote=TiTa][quote=Špela][quote=Kalypso]In ko se kopam, si včasih natočim tako vročo vodo, da imam pol vse noge rdeče, ko stopim vanjo.[/quote]

spanje z nogavicami pa baje full ni priporočljivo,zaradi cirkulacije[/quote]Meni tako vroča voda paše. Mi je pol ravno prav toplo. ermm.gif Podobno s savnanjem. Saj pozimi spim v zoknih - takih debelih smučarskih. in pokrita sem z dvema oddejama. Kaj hočem, če pa sem zmržljiva. oops.gif
  • 0

#268 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 May 2006 - 09:01 AM

Jas pa s tuhantom. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#269 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 15 May 2006 - 08:42 PM

vedno začnem brat cajtng al pa revije od zadi.
nikakor ne prenesem nobene bele zadeve (masti) na mesu. obrežem čist zadnjo belo kožco.
  • 0

#270 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 15 May 2006 - 08:45 PM

[quote=pinga]vedno začnem brat cajtng al pa revije od zadi.

tako to delajo japonci. biggrin.gif
nikakor ne prenesem nobene bele zadeve (masti) na mesu. obrežem čist zadnjo belo kožco.

jaz isto. enako pri pršutu.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#271 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 15 May 2006 - 08:47 PM

jaaaaaaaaaaa 10 min nazaj sm eno rezinco pojedla, čist nasecirano sevede biggrin.gif
  • 0

#272 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 16 May 2006 - 02:30 PM

QUOTE(pinga)
vedno začnem brat cajtng al pa revije od zadi.
hehe jaz tudi biggrin.gif
  • 0

#273 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 01 June 2006 - 10:18 PM

to mogoče ni tako nenavadno, ampak ko spiva skupaj s fantom, mu vedno sredi noči vzamem oddejo, čeprav že imam svojo. In potem sem z obema pokrita. oops.gif oops.gif
  • 0

#274 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 01 June 2006 - 10:22 PM

jaz sem bila tudi znana po tem, da sem kradla deke, zato zdaj štimam vsakemu svojo. preden zaspiva, sva ponavadi itak oba pod eno, ena je pa še čez vržena, da ni bojazni, da bi mu jo jaz ukradla. biggrin.gif če bi bila ena dvojna deka, bi jo jaz sunila. biggrin.gif
  • 0

#275 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 02 June 2006 - 10:49 PM

js sm čudna....namažem se z lakom...in tko ne grizem nohtov....pol ko se mi pa "loh tut čis mičken" odlušč dol pa začnem grizt nazaj
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#276 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 June 2006 - 07:36 AM

vedno dam gor najprej lev zokn pol pa desnega. Isto pri čevljih. Nevem zakaj že smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#277 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 03 June 2006 - 03:48 PM

ko me nekdo iskreno pohvali ali mi v pogovoru da prav, se mi kar orosijo oči biggrin.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#278 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 03 June 2006 - 06:54 PM

[quote=TiTa][quote=Špela][quote=Kalypso]In ko se kopam, si včasih natočim tako vročo vodo, da imam pol vse noge rdeče, ko stopim vanjo.[/quote]

spanje z nogavicami pa baje full ni priporočljivo,zaradi cirkulacije[/quote]

jebeš sirkulacijo
mene zebe !!!!
tko da zokni zakon ponoč
tut zdej "poleti" ko me zebe dam zoknčke gor
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#279 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 June 2006 - 08:29 PM

Jaz pa ne maram nogavic med spanjem. Pozimi še, če me res zebe, pa ko po kopanju noge namažems kremo.
Itak sem pa najraje bosa, še copat ne maram.
Tudi meni se velikokrat zvrti, ko se po kopanju urejam, sicer natočim kar vročo vodo ampak zmeraj počakam, da se nekoliko shladi. Obožujem da je naokoli dosti pare, ne pa da zlezem iz banje in me takoj zebe. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#280 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 03 June 2006 - 08:30 PM

čez celo leto spim z 2 dekama in 2 odejama oops.gif, potem če je kera noč bolj vroča zbršem odeje dol z sebe. Zdaj že od februarja se mi zdi spim še z 2 dekama več, ker je tak mrzlo oops.gif oops.gif

Aja, P.S.: Vedno mam dva velika pojštra, na enem od teh pa še enega otročjega mahnega....na tem vedno spim biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users