Ja, saj sem naročena pri ginekologinji, ampak šele 11. maj.
Menstruacija
Posted 14 March 2009 - 07:57 PM
Ja, saj sem naročena pri ginekologinji, ampak šele 11. maj.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 March 2009 - 08:02 PM
Posted 14 March 2009 - 08:11 PM
Posted 14 March 2009 - 08:16 PM
Posted 14 March 2009 - 09:37 PM
Če ne bi mami delala v KC, bi čakala še precej dlje. Žal je pri nas tko.
― V. Van Gogh
Posted 14 March 2009 - 10:10 PM
Posted 14 March 2009 - 10:30 PM
Jinadaze, ti bi se pa že lahko malo prej spomnila, da greš na pregled, ker to je daleč od normalnega, 2 leti. Upam, da se ti to uredi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 March 2009 - 09:49 AM
Je to res, da bi lahko začela že mal prej mislit, da to ni ravno normalno. Popenila sem pa zato, ker se ravno piflam ene stvari o nujnosti preventivnih gin. pregledov pa kaj vse mora ms nrdit za to, pa js ravno tako nism bla že 4 leta,ker me enostavno ne vzame. S tem, da mam kljub kontracepcijskim tabletkam grozne bolečine in čudne krvavitve. Fakin zdravstvo.
Posted 15 March 2009 - 10:00 AM
S tem, da mam kljub kontracepcijskim tabletkam grozne bolečine in čudne krvavitve. Fakin zdravstvo.
Ja in kako da te ne vzame? To je potemtakem tudi urgentno, a ne?
Jaz bi šla kampirat pred njihovo ordinacijo.
Ja, Ora, good luck, ne, poštimaj to ASAP.
Pa še nekaj glede zdravstva - jaz nimam nič slabega za povedat čez zdravnike, ok, po mojih izkušnjah, ljudje ki jih poznam pač imajo slabše izkušnje.
Sem tudi bila v bolnici lani 3 dni na manjšem posegu, in to še v Šempetru pri Gorici, ki je na slabem glasu (kao), ampak je bilo vse super, profesionalno, vse kot mora biti, no. Tako da....odvisno pač kako naletiš.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 March 2009 - 10:37 AM
Tako vsake nenadne in nepojasnjene bolečine v medenici so indikacija za obisk ginekologa. Sam potem bi lahko bla skos pri njej.
Posted 22 March 2009 - 07:50 PM
Osebna zdravnica mi je rekla, da so hormoni lahko še par let po anoreksiji čisto zmešani. Ker po vsej logiki bi jo jaz mogla že zdavnaj dobit, pa se je baje organizem nekako navadil, da je pač ni. Ni mi čisto jasno.
Poznam dosti precej bolj suhih punc, ki imajo redno.
Jina kaj pa ješ, da se ne moreš zrediti?
(Eno čisto OT vprašanje, ti Jina, si imela anoreksijo?)
Posted 22 March 2009 - 08:28 PM
― V. Van Gogh
Posted 23 March 2009 - 06:57 AM
(in btw: še en OT, meni imaš ful lepo postavo kolikor sem uspela iz slik razbrati
Posted 23 March 2009 - 08:28 AM
Jej pač čokolado. Manjka ti maščob. Jaz sem tudi se požvižgala,ko so mi pravli da se moram zredit, ginekolog mi je rekel da dokler nimam po zdravstvenih merilih normalnega ITM-ja 18.2 + da naj sploh ne hodim več k njemu, ker je menstruacija znak,da je telo sposobno imeti in donositi otroka. Podhranjeno telo pa ga ni.
Sem se zredila iz 46 na 49 pa je menstruacija končno prišla. Še vedno nimam "normalnega" ITM ja pa tudi če samo en dan malo manj jem (da se ne opominjam) mi gre teža takoj dol. Sigurno bom pridobila še en kilogram,da se mi ni treba lih vsak dan vagat in da nisem na meji s to menstruacijo.
Koliko si visoka in kolko maš kg?
Sploh pa ja, pa pejt si še kostno maso pregledat, sploh če si mela anoreksijo...Jaz si jo bom šla v tem letu.
Drugače pa vsako telo po svoje deluje. Če tvoje kolegice imajo M z manj kg in več cm jo pač imajo. Ti je nimaš, to pomeni da teža ni ustreza (skorajda sigurno). Mogoče pa tudi kolegice lažejo, težo je namreč priznati da nimaš menstre ker je TT neustrezna.
Posted 23 March 2009 - 12:47 PM
Jaz bi lahko živela od čokolade, če ne bi mela potem takega razdejanja na koži.
Bom šla preverit kosti, ampak imam že tako ful močne, tko da dvomim, da bo karkoli narobe.
Ja, nekatere imajo pač tako konstutucijo in presnovo, da so naravno štange. Blagor.
Sem pa ful vesela, da je tut s tabo tok boljše, res super!
― V. Van Gogh
Posted 23 March 2009 - 01:05 PM
Drugače se pa najhitreje zrediš če več OH ješ (npr. kruh, testenine, maffini
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 23 March 2009 - 07:22 PM
ITM imaš daleč prenizek in žal je najverjetneje to vzrok izostale menstruacije :\
Vsaj 60 kg na tvojo višino,bi rekla.
Jej torej druge OH...KRuh,riž in tako...Predvsem zvečer.
Posted 23 March 2009 - 07:50 PM
Posted 23 March 2009 - 08:14 PM
Posted 19 April 2009 - 07:09 PM
ne morem povedat kooook sem vesela, pomojm še prve nisem bila toliko
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users