Tini Maze se je navsezadnje maščevala izjava, ko je Vonnovi privoščila bolečino ob porazu v Ameriki. Zdaj pa je sama komaj zadržala jok, ko je morala čestitati Avstrijki.

Športni uspehi naših
Posted 24 March 2015 - 12:11 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 March 2015 - 12:56 PM
Errol ne bodi tak slovenček. Maze ni nikomu privoščila poraza, ampak je za sebe želela zmago. Vonn jo je premagala na Lisici pred dvema letoma, ona pa njo letos v Ameriki. To je šport in obe se tega zavedata. Saj je Maze večkrat poudarila lani, da zelo pogreša Vonn, ker brez nje smučanje več ni tako zanimivo.
Da je bila pa razočarana pa je najbrž jasno?
Posted 24 March 2015 - 01:52 PM
Kdaj je pa to izjavila? Kar pozorno sledim smučanju, ampak takšne izjave pa od Mazejeve ne pomnim. Prosim link do posnetka/članka.
Itak, da je bila razočarana. Kdo pa ne bi bil na njenem mestu. Skoraj vso sezono je vodila v skupnem seštevku, na zadnji tekmi pa izgubi veliki kristalni globus za mišjo dlako.
Me zanima ali bo naslednjo sezono še tekmovala. Sem bila prepričana, da bo končala kariero, če bo osvojila veliki kristalni globus, ampak sedaj ko ga ni, po tihem pričakujem, da bo vztrajala še eno sezono.
Posted 24 March 2015 - 01:58 PM
Errol iz še kar nekaj njemu podobnih obrača besede. Novinarji pa Maze ves čas poskušajo "ujeti" v neko past, da bo rekla nekaj, kar bodo stokrat bolj napihnili in servirali lačnim bralcem.
Jaz se približno spomnim izjave: rekla je nekaj v smislu da je zmagati na dvorišču Vonnove še posebej sladko.
Posted 24 March 2015 - 02:13 PM
Tudi jaz se spomnim, da je izjavila nekaj v tem smislu, da je Vonnovo sladko premagati doma...
Posted 15 October 2015 - 10:24 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 October 2015 - 07:04 PM
Spremljam, spremljam. Včeraj na šihtu sem totalno živčkala zraven, danes kr ne bom gledala tekme, samo tako občasno bom preklopila da malo vidim rezultat.
[Napoleon]
Posted 30 January 2016 - 02:01 PM
Spremlja kdo danes smučanje? Kaj so pa danes naši delali je pa res neverjetno.
[Napoleon]
Posted 30 January 2016 - 02:07 PM
Pa pri skokih tudi!
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 January 2016 - 03:42 PM
Itak, vse skupaj se mislila.
[Napoleon]
Posted 12 August 2016 - 08:35 AM
Spremljate kaj dogajanje v Riu???
Naši imajo že 3 medalje in še rokometaši so se uvrstili v četrtfinale :DDDDD
Put A Kilt On It!
Posted 12 August 2016 - 05:50 PM
Posted 14 August 2016 - 11:41 AM
Jaz tudi spremljam, dobri so. Škoda edino včeraj za rokomet.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 17 August 2016 - 10:58 AM
Včeraj še ena medalja - Vasilij Žbogar je osvojil srebro.
Posted 25 January 2017 - 08:45 AM
Naši rokometaši v polfinalu!!!
Put A Kilt On It!
Posted 25 January 2017 - 11:43 AM
Posted 28 January 2017 - 10:56 PM
In to po kaksni tekmi!!!!
Dodamo se bronasto Ilko in Kosirja, pa smo za danes zmagal!!!
Put A Kilt On It!
Posted 29 January 2017 - 11:37 AM
Nisem spremljala, ampak NAJS!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 14 February 2018 - 03:28 PM
Naši hokejisti premagali ZDA
Put A Kilt On It!
Posted 14 February 2018 - 03:31 PM
Jaaaa!! Sem gledala. In to po tem ko so že zaostajali za dva gola. Ful dobro!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users