Jump to content

Photo

Hvalimo & Grajamo

• Please log in to reply
351 replies to this topic

#261 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 21 April 2011 - 01:04 PM

QUOTE(Jinadaze @ 21. 4. 2011 - 13:29) View Post

Ne, samo opazka, če pa človek vzame kot udarec oz. če boli, pa je to njegov problem, ima verjetno razlog.

Kot da je težko povedat, da ti gre nekdo iz čisto osebnih razlogov na jetra (ali ignorirat), se je bolj fajn vtikat v njegov način komunikacije itd.

me ne boli, brez skrbi. kdaj ima kdo takšne namene, da bi to povzročil pa le zapazim.
in ne, jina, ne greš mi ti kot oseba na jetra, mi gre pa občasno tvoj način komunikacije.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#262 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 April 2011 - 07:45 PM

pohvalim prodajalke v trgovini S.Oliver na Stritarjevi v LJ, sploh ena blond je super, zelo prijazna in ustrežljiva. res mi je všeč, ker jim ni težko pomagat, ob tem se pa ne počutijo vzvišene in ne vzdihujejo, ker pač stranki kažejo oblačila. pa zmeri, kadar je kakšen sempling, sem dobila vzorčke, četudi s tistim konkretnim nakupom nisem dosegla vsote, potrebne za vzorček. ponavadi ma Nivea pri njih semplanje, danes sem dobila po 50 ml šampona&balzama Long Repair, očitno neka novost.
tut dečko v ProMontani na Poljanskem nasipu se je že večkrat izkazal, danes npr. mi je naročil eno krilo iz trgovine v KR pa res se spozna na robo, ki jo prodaja.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#263 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 29 April 2011 - 08:59 PM

QUOTE(Špela @ 29. 4. 2011 - 20:45) View Post

pohvalim prodajalke v trgovini S.Oliver na Stritarjevi v LJ, sploh ena blond je super, zelo prijazna in ustrežljiva. res mi je všeč, ker jim ni težko pomagat, ob tem se pa ne počutijo vzvišene in ne vzdihujejo, ker pač stranki kažejo oblačila.

True, tudi meni so vsec in tudi meni ena blont se posebej. ;) VEDNO se potrudi in mi prinese veliko razlicnih modelov hlac (tezko dobim ustrezne hlace za svojo postavo), tako da na koncu vsakic najdem nekaj zase in sem zadovoljna z nakupom.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#264 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85961 posts

Posted 04 May 2011 - 12:40 PM

Včeraj sem šla po dolgem času v Müllerja na Čopovo, vmes so vse znamke po stojalih premaknili, in sem vprašala, kje je po novem Estee Lauder.
Dve sta mi odgovorili, da je ne držijo več, tretja pa je par minut gledala okoli in iskala.
Na koncu sem našla sama. butl.gif Mislim, res, pojdi v mesarijo delat.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#265 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 04 May 2011 - 12:51 PM

raje ne, bo zamenjala piščanca za prašičjo glavo laugh.gif cry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#266 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2011 - 12:55 PM

Ojej, res višek nesposobnosti. Najbrž so se pa držale kot stebri razgledanosti, lepote in še česa.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#267 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85961 posts

Posted 04 May 2011 - 01:08 PM

Ja, itak. Je pa večina tam ful lepo namazanih. ˆ-ˆ

• 0

― V. Van Gogh

#268 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 May 2011 - 04:17 PM

Moram pohvaliti prijaznost in ustrežljivost prodajalke v DM-u na Gospodarskem razstavišču. Ne vem sicer imena, ima pa dolge blond lase. Izjemno prijazna, ustrežljiva, dobre volje, pa še simpatična in prav nič zoprna.

Temu se reče odnos do strank, marsikje bi se lahko učili od nje.
  • 0

#269 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 04 May 2011 - 09:58 PM

Se mi zdi, da sem ze nekje omenila, da so mi prodajalke v DMih nasplosno vsec. Prijazne, ampak nevsiljive, niso kokoši, ce kaj vprasas se lepo potrudijo in ti razlozijo/pokazejo (brez ocenjevalnih/podcenjevalnih pogledov). DMi so mi prav oaze nakupovanja, vcasih me tudi po eno uro ni ven. : )
  • 0

#270 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2011 - 09:59 PM

QUOTE(Jinadaze @ 4. 5. 2011 - 14:08) View Post
Ja, itak. Je pa večina tam ful lepo namazanih. ˆ-ˆ

Oh, kajpada!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#271 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 05 May 2011 - 07:58 AM

QUOTE(_Planet_ @ 4. 5. 2011 - 22:58) View Post

DMi so mi prav oaze nakupovanja, vcasih me tudi po eno uro ni ven. : )

Meni tudi. Se mi zdi, da je v vseh Milerjih vedno ful kaos. Edino enkrat je bil čis prazen, res smrtna tišina, ampak to nekje na selu v Avstriji. biggrin.gif

• 0

#272 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 May 2011 - 09:21 AM

Ja, meni so DM nasploh med najbolj prijetnimi trgovinami.
  • 0

#273 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 05 May 2011 - 09:46 AM

Nekje sem brala intervju z lastnikom DMa, ki je ultra bogat in se je odločil, da bodo vsi njegovi zaposleni imeli 1000€ plače (pač z vsemi dodatki...). Možno, da je kaj na tem smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#274 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 May 2011 - 01:07 PM

Ja, tudi jaz sem to brala, da je njegova želja, da ima vsaka delavka najmanj 1000 evrov plače, pa baje, da bo zapustil ves denar v dobrodelne namene, ta lastnik. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#275 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 05 May 2011 - 03:26 PM

En velik minus za babnico na okencu v sobi 27 mariborske upravne enote. Medtem ko sem naročala novo osebno, ji je sodelavka na mizo položila vrečko, ona pa je v hipu pozabila name, me gladko ignorirala in povlekla iz svoje torbice denarnico ter hotla poračunat svoje dolgove. Še sreča, da je sodelavka opazila moje morilske poglede in ji je rekla, da bosta se dogovorilo po tem ko ne bo strank. Potem se mi je le posvetila, ampak videlo se ji je, da ji je to kar mora delat v breme. down.gif
  • 0

#276 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 May 2011 - 07:12 PM

QUOTE(Sinnaia @ 5. 5. 2011 - 10:21) View Post

Ja, meni so DM nasploh med najbolj prijetnimi trgovinami.

yes.gif

Grem veliko raje v DM kot pa v Müller.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#277 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 05 May 2011 - 08:04 PM

QUOTE(Plain Jane @ 5. 5. 2011 - 8:58) View Post

Se mi zdi, da je v vseh Milerjih vedno ful kaos.

Ja, Milerji, vsaj pri nas, mi niso vsec. Tudi stranke so cisto iz drugega sveta kot v DMih, npr. v Milerju na Copovi v Lj, ma ga ni dneva ali ure, da ne bi imela mularija sportnega dneva na oddelku dekorativne kozmetike. down.gif Na sreco se tam bolj malo zadrzujem, hitro zbezim v klet ali prvo nadstropje.

QUOTE(Podgana @ 5. 5. 2011 - 10:46) View Post

Nekje sem brala intervju z lastnikom DMa, ki je ultra bogat in se je odločil, da bodo vsi njegovi zaposleni imeli 1000€ plače (pač z vsemi dodatki...). Možno, da je kaj na tem smile.gif

Zanimivo, zna biti.
  • 0

#278 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85961 posts

Posted 05 May 2011 - 08:07 PM

QUOTE(_Planet_ @ 5. 5. 2011 - 21:04) View Post
v Milerju na Copovi v Lj, ma ga ni dneva ali ure, da ne bi imela mularija sportnega dneva na oddelku dekorativne kozmetike. down.gif

Joj, to pa res, za popizdit. Kot da bi cel razred spustil noter. down.gif Obnašat se pa itak ne znajo, sploh ni treba govorit.

• 0

― V. Van Gogh

#279 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 05 May 2011 - 08:10 PM

Ja, obup. x_x
  • 0

#280 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 05 May 2011 - 08:11 PM

pa čakanje na dvigalo. žal plenice in ostalo baby kramo prodajajo v kleti. in ker ponavadi pridem z vozičkom, mi preostane samo lift. jupiiiiiiiiiii, drenjanje v liftu z vozički robe in vreščavo mularijo, ki jim je bolj všeč vožnja z liftom kot tekočimi stopnicami!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users