Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 26 November 2007 - 09:25 PM
Pa strinjam se tudi z Emily, kar pomeni nemaram ljudi, ki so tko prekleto zagledani sami vase, da so drugi pr njih(v družbi) sam stoječi predmeti.
Posted 27 November 2007 - 03:09 PM
Posted 27 November 2007 - 04:49 PM

Me jezi to. Jezijo me pa še študenti večinoma višjih letnikov, ki pridejo v skupinah po štirje jest na bone in pol grejo po celi oštariji ogledat če je kje kaj placa. joj folk debiln, če bi bil prostor mi verjetn nebi v vrsti čakal....
Posted 27 November 2007 - 07:32 PM
Al pa če se kdo kušuje kje blizu, da se prav liže in cmoka, sploh če kje v vrsti stojim pa se mi to skoraj na ušesu dogaja ali pa na kosilu pri sosednji mizi...uf.
aja, pa če fantu iz nosa teče pa cel čas smrka, namesto da bi si ga obrisal, če pa mu ponudim robček pa pravi da si on ne briše nosa, ker mu pol še bolj teče, ja valda! ah
Posted 27 November 2007 - 08:50 PM
aja, pa če fantu iz nosa teče pa cel čas smrka, namesto da bi si ga obrisal, če pa mu ponudim robček pa pravi da si on ne briše nosa, ker mu pol še bolj teče, ja valda! ah
Ja, ja, ja!!! Čutim s tabo, kokoška!
Meni gre pa na živce še to, da nekoga kličeš pa se ti ne javi. In pol tud nazaj ne pokliče. Oziroma pokliče čez 2 tedna. Mislim, če nimaš časa, napiši SMS - nimam časa- ali ugasni telefon, vključi tajnico. It`s so simple.
Posted 27 November 2007 - 09:52 PM
Ful mi gre na živce, ker se moja mami (odkar je v penziji) kratkočasi z delanjem gobelinov. To mi je pa taka grda stvar, neestetska in brezvezna. In tista "kao" tihožitja in neki šopki rož v vazah. Jaoooo. In dons je spet dva prvlekla domov.
Mi imamo v bajti najmanj 20 gobelinov, vse je pa naredil moj oče. Pa saj ni tako grdo, mi imamo lepe okvirje in lepo izpade. Sicer tudi sama preferiram slike, ampak so tudi gobelini ok.

Na kuratz mi gredo ljudje, ki se pridejo v KINO pogovarjati, pisati sms-e in jesti. Goveda, malo kulture prosim (sem prav morala to spraviti iz sebe)

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 November 2007 - 01:28 PM
Na kuratz mi gredo ljudje, ki se pridejo v KINO pogovarjati, pisati sms-e in jesti. Goveda, malo kulture prosim (sem prav morala to spraviti iz sebe)

To je razlog, da ne hodim več v kino!!!!
Drugače pa mene pri nas doma (pri starših) full moti, da jima (predsvem mami) razni praholovci full pomenijo, zato jima zdaj vsi nosijo razne bedarije iz vsepovsod. Tega se je nabralo na miljavžente in zdaj zgleda stanovanje ko ropotarnica ... nametana šara brez vsakega okusa!
In sem si že pred leti obljubila, da pri meni po enem letu vsi spominčki letijo direkt v koš!
Pa da je folk že začel petarde metat!
Pa da o okrašeni Ljubljani in trgovinah sredi novembra sploh ne začnem. Teh okraskov se jaz nažrem že po enem tednu in decembra komaj čakam, da ves balast pospravijo!!!!! Vsak čas bomo imeli že julija božične okraske!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 December 2007 - 04:14 PM
Meni gre tudi prenapihnjena otročad na qurac - sploh zanč sem ob prihodu pred blok naletela na ene tri smrkavce, tam okoli deset let stare, ki so se nekaj šopirili s petardami. Pol jih pa v kanalizacijo, smetnjake pa vhode mečejo. Ob takih frocih si sam želim da bi komu roko vtrgal. Grdo, ampak je res.
In pol da mi še kdo reče da kako mi niso froci lušni in ne vem kaj še

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 December 2007 - 07:45 PM
[Napoleon]
Posted 10 December 2007 - 05:08 PM
ampak to, da se skor sam povabiš nekam, pol se pa izoliraš od vseh ... what's your problem?
Posted 10 December 2007 - 06:20 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 December 2007 - 06:29 PM
Posted 10 December 2007 - 06:59 PM

Posted 10 December 2007 - 08:56 PM
[Napoleon]
Posted 10 December 2007 - 09:29 PM
- oblečejo tist krznen plašč, in hodijo okrog ko eni medvedi. Postrelila bi jih! Parkrat sem jim že povedala svoje o tem, kaj si mislim o nošenju krzna! Pa celo življenje šparajo denar za to, da si bojo lahko "gospe" v penziji kupile tist plašč iz ubogih mrtvih živalc. Pa vse so iste!

- na busu se postavi poled tebe, pa se zmrduje in odkašljuje in zavija z očmi, potem ko ji pa ponudiš, da bi se usedla, pa reče: "ne, ne.. kar sedite." Pri tem pa pogleda naokoli češ kako je ona dokazala svoj point!
- že 3x se mi je v zadnjem mesecu zgodilo, da sem se sprehajala po trgovini in ogledovala stvari, brez namena, da bi kaj konkretnega kupila. Meni nič tebi nič pristopi k meni neka mamka, me vpraša, kaj je to (kar pač trenutno držim v roki), in koliko stane. Potem mi pa začne glasno govorit o tem, kako naj nič ne kupujem, ker je vse samo embalaža, pa da so trgovci goljufi, itd... Očitno sem magnet za mamke, ker se je to ponovilo že 3x, vsakič z drugo.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 10 December 2007 - 09:36 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 December 2007 - 09:43 PM
Enkrat sem enemu staremu gospodu v knjižnici ponudila pomoč, ker ni nič videl brat, da mu pomagam knjige poiskat. In je bil revež tako vesel, da je šel knjižničarki razlagat, kako sem prijazna in kako mladi niso danes več vljudni pa prijazni in tko. Pa vsem tam noter je razlagu, da sem mu ponudla pomoč. Prou zasmilu se mi je, ker se je videlo, kolk mu je to pomenilo.
Posted 10 December 2007 - 09:46 PM
- na busu se postavi poled tebe, pa se zmrduje in odkašljuje in zavija z očmi, potem ko ji pa ponudiš, da bi se usedla, pa reče: "ne, ne.. kar sedite." Pri tem pa pogleda naokoli češ kako je ona dokazala svoj point!
To se je meni tudi že zgodilo full krat. Pa se priziblje do tvojega sedeža in se prime zanj, pa ji rečeš, da si ji pripravljen odstopiti sedež, ona pa: neeeeeee, bog ne daj, nekaj v smislu: 'Nisem že tako v letih, da bi morala sedeti?' (pa vsi vemo, da je še iz časov bolnice Franje). Meni se full smilijo starejši ko vidim, da težko hodijo, pa se vedno silim, da jim odstopim sedež, pa ti ne pustijo.

Tudi jaz precej pomagam starejšim, nosim jim vrečke, pomagam čez prehode za pešce, berem cene v Šparu, ker pač ne vidijo - ponavadi so super in zelo hvaležni.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users