Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#261 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 June 2008 - 07:31 PM

Jst tudi. Bom šla med počitnicami enkrat v Lj, pa se bom v tem Berni salonu naročila. Kolikor sem vidla cenik, je še dost ugodno, vsaj meni se zdi.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#262 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 16 June 2008 - 08:47 AM

Je bile že katera v MB na brazilski? Mislim, da jo delajo v salonu Melly, za druge ne vem...
  • 0

#263 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 16 June 2008 - 09:20 AM

Jaz sem tudi presedlala od Cosmetic Line na Berni. Je ce ceneje, pa še ta posebni vosek majo. Zadovoljna.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#264 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 16 June 2008 - 10:37 AM

sem nekje brala, da obstaja neka sladkorna pena namesto voska in ta manj boli pri depilaciji...je katera že probala v kakem salonu s tole peno?
  • 0

#265 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 19 June 2008 - 10:06 PM

Js tud zadnje čase razmišljam, da bi šla na tole brazilsko depilacijo. Zdej me pa zanima par vprašanj, kam it? Js bi ubistvu ful rajš vidla, da bi mi to depilacijo delov moški, ker so bolj nežni in delajo z občutkom.
Babam svoje lule ne zaupam najbolj, ker so grobjanke. Vsaj če sklepam po ginekologih. Js sem svoji ušla, zdej mam že dalj časa moškega in sem z njim ful zadovoljna.
Vrjetno je mal neumna primerjava, sam vseen,... Nekako se mi dozdeva, da bi tud pri teh zadevah se tipi znal bolje obnest, kot pa ženske.

V glavnem, kam se splača it, ke na Vič, še kam drugam?

Aja še to sem pozabla vprašat, kok dolge morajo bit dlake, da sploh lahko greš to delat? Pa koliko časa potem približno traja, da maš vse gladko, oz. do naslednjič? na kolko časa se hodite pol depilirat?
  • 0

#266 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 20 June 2008 - 07:53 AM

danes sem naročena na brazilsko in voskanje nog (poletje je tu!!!).

brazilska: potrebno je hodit na cca. 3 do 4 tedne. čisto gladko je recimo 10 dni, potem pa počasi dlake zraszejo. ampak ne vse naenkrat, pa mehkejše so kot pri britju. tako, da sploh ni take panike.
  • 0

#267 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 20 June 2008 - 12:54 PM

meni tudi zanima koliko dolge morajo biti dlake, moje so že po naravi zelo emhke in bolj redke, samo ne verjamem da bom zdržala 10 dni s kovinami okol hodit..sad.gif
  • 0

#268 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 20 June 2008 - 01:01 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 3. 5. 2008 - 16:02) View Post
1 cm.

QUOTE(Blondi @ 3. 5. 2008 - 16:03) View Post
Cvetka*, dolge morjo bit več od 5 milimetrov in ne daljše od centimetra.

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 26. 7. 2007 - 22:07) View Post
- Dlačice morajo biti dolge minimalno 1cm. Odstopanje recimo 2mm.

Ni treba veliko, da se najde odgovor verymad.gif

• 0

#269 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 23 June 2008 - 11:15 AM

ančka hvala, hvala, samo ne se razburjat..smile.gif
  • 0

#270 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 23 June 2008 - 11:21 AM

Hehe ni panike smile.gif To je blo bolj kot prošnja, da mal pogledate nazaj...ni tako težko biggrin.gif
  • 0

#271 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 June 2008 - 11:11 AM

Jat sem dosegla primerno dolžino biggrin.gif zdej me samo še zanima, če Berni dela tudi ob sobotah in do kdaj? Ker odpiralnega časa na njihovi strani nisem našla.
Oz. če je morda še kak dober salon za tovrstne posege odprt v soboto?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#272 Starlight

Starlight

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 30 June 2008 - 11:45 AM

Jst sm bla že v večih salonih in vsi so rekl da morjo bit dlake dolge 3-5mm, najbolš je če so dolge 4mm... wink.gif

Aja, pa pozabla sm povedat to, da jst hodim na brazilsko že eno leto, redno, vedno mam približno 4mm dolge dlake in grejo super ven, s koreninami vred in sm pol približno 10dni čist gladka.... Sam smotan je pol k morš bit neki časa "zaraščena", da ti zrastejo spet na pravo dolžino za depilacijo... Hodim pa h Sandri (prej je delala v salonu Kac, zj je šla za sebe), v Novo vas v Celju in sm fuuul zadovoljna.... Drugje mi je blo grozn, ne glede na to da so mel visoko ceno in bi naj blo kvalitetno nism nikjer tok zadovoljna kot pri Sandri thumbup.gif Tak da če se bo kira odločla it h njej mi lahko reče za njeno telefonsko številko cool.gif
  • 0

#273 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 July 2008 - 06:43 PM

Jaz razmišljam, da bi šla čez približno dva tedna, 2 dni pred morjem. Trenutno so dlake 1-2mm dolge, tako da bo okej do takrat dolžina, ane?

Morda bi šla v Lj, pa me zanima, kje fajn naredijo, pa da nekje blizu kakšna trola pelje? Zdaj me je kar malo strah po nepotrebnem ratalo, ker je ena debilna ženska (Kafra salon v Trzinu, da ne bo katera tja šla smile.gif ), pri kateri sem bila s sestro na voskanju (jaz sem le gledala), kar ful komentirala. Jaz sem samo še gledala huh.gif . Ona ne bi s pinceto, ona ne bi s škarjicami, ona ne bi mesarila, če je kdo malo bolj občutljiv in se rdečica pojavi po potegu traku... obenem komentira, kako močan bikini ima sestra itd. ... ostala brez besed zraven huh.gif . S tem, da ni z NIČEMER namazala ali pošpricala po tem, čeprav je videla, da je koža kar dosti razdražena.
Pa ko je prinesla tiste tangice za enkratno uporabo, je kar stala in gledala huh.gif ... nekje v Lj, kjer sva bili s sestro lani, je tista jih takoj v začetku prinesla, da sva se sami v miru preoblekli in je čez par minutk nazaj prišla.

Tako da bi zdaj šla nekam, kjer so tiho med delom oz. rečejo kaj le po potrebi, da kaj primeš, se prestaviš itd. ...

Berem zdaj malo stran od cosmetic line in če se ne motim, je to v stari ljubljani? Pa po forumu sodeč se mi zdijo fajn ...
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#274 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 06 July 2008 - 06:46 PM

Pejdi raje prej - vsaj 4-5 dni, da se ti koža pomiri.

Kot smo že omenili - Berni v centru (na linku je tudi zemljevid), blizu ustavi 14. (za Cankarjevim domom).
  • 0

#275 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 July 2008 - 06:53 PM

Samo če bi potem 2x dnevno mazala z bepanthenom plus, ne more ostat ravno dost razdraženo hmm.gif . Bi šla 3 dni prej smile.gif . Me je drugač strah, da bo že rast začelo kaj laugh.gif .

14,50 bi prišlo kle pri Berniju cool.gif . Sem mislila, da je mal dražje. smile.gif
Samo ženske delajo v tem salonu?
Bi šla ven na postaji Cankarjev dom potem verjetno, hehe?
  • 0

#276 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 06 July 2008 - 07:04 PM

Joj tle ne vem, kako je z vraščanjem....

Meni se naredijo mozoljčki pri britju, pri brazilski pa ne. Pa temu ne pravim, da se mi vraščajo dlake, ampak se vname. Zdej rešujem pri britju problem tako ,da se 2 dni nonstop (2x na dan) mažem z eno stvarjo od Oriflame-a - alkoholni svinčnik za mozolje namazat. In deluje....
  • 0

#277 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 July 2008 - 07:06 PM

Jaz si mislim na vsake dva dni naredit piling in mazati z bepanthenom plus, pa bo menda vredu smile.gif .
  • 0

#278 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 July 2008 - 07:20 PM

Piše, da je v primeru močnih dlak boljše, da so daljše. Od 1-2cm. smile.gif
  • 0

#279 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 06 July 2008 - 07:21 PM

Ti mej kar tam okoli 7-10mm. Jaz imam tudi močne pa je šlo vseeno čist OK ven.
  • 0

#280 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 July 2008 - 07:23 PM

2 cm tako ali tako ne bi dočakala v 10ih dneh. Sploh upam, da bodo dovolj dolge do takrat ohmy.gif .
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users