Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#261 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 11 November 2007 - 08:36 PM

ena grozna noč je za mano. uha me je celi čas svinjsko bolela, sem ful malo spala, pojedla en lekadol, nič pomagalo. danes sem pa šla k dežurnemu in dobla antibiotike.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

• Guests

Posted 11 November 2007 - 11:55 PM

Celo noč sem se pogovarjala s frendom iz ZDA prek msn-ja. Spat sem šla ob 6:30. oops.gif
  • 0

#263 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 12 November 2007 - 09:42 PM

Spala sm pa sanjala o bratrancu od kolegice pa o dečkotu... Pa postla je fajn dišala mmm smile.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#264 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 November 2007 - 08:50 AM

To noč me je zasledovala srednješolska matematika in tisti občutek, ko se vsedeš v klop, ko nimaš naloge ali veš da ne znaš. Bljek.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#265 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 November 2007 - 10:09 AM

Danes ponoči sem imela grozljivo doživete sanje. Rojevala sem in to trojčke. Fantka in dve punčki. In bla sem čist zmedena, sploh nism mogla verjet, da se dogaja meni. Fant je bil skos zraven mene in cel totalno prestrašen in presran, mene je pa tak svinsko bolelo, da sm misla, da me bo preklalo na pol in skos sem jih prosila, naj mi še dajo kej proti bolečinam. Na koncu sem rodila eno punčko, onadva druga otroka sploh ne vem kam sta šla, kr ko da ju ne bi blo. In pol se sam spomnim, da sm ful objemala in lupčkala tega otročka in vsi smo bli veseli. =) Pol pa se zbudim cela napsihirana in mi fant kr naenkrat reče hvala in js njemu zakaj? in on meni ker si moja. Pol sem pa nazaj zaspala.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#266 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 November 2007 - 08:31 PM

ohmy.gif to ziher nekaj pomeni dilema! (sanje o porodu prinašajo duševne spremembe)
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#267 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46006 posts

Posted 14 November 2007 - 04:38 PM

Bila na spoznavnem večeru. Po dolgem času sem se spet naplesala. Bilo je fajn, seveda z izjemo nekaj pikrih pripomb, ki pa se jih je dalo preslišat in mi niso pokvarile razpoloženja.
  • 0

#268 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 November 2007 - 06:36 PM

QUOTE(sade @ 13. 11. 2007 - 20:31) View Post

ohmy.gif to ziher nekaj pomeni dilema! (sanje o porodu prinašajo duševne spremembe)

Dej neeeeehi. Moj fantič je bil cel šokiran in mi skos govoril, kak se njemu pogosto kakšne sanje uresničijo in da kaj pa če bo to res in blablabla. laugh.gif laugh.gif Duševnih sprememb pa nočem. Vsaj ne na slabše. Ker pol bom pa res totalno nora.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#269 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 November 2007 - 06:40 PM

Da ne bi o sanjah. Meni se je včeraj sanjalo, da delam na enem projektu prostorskega načrtovanja, zraven mene pa sodelujeta Santino Rice in Jamie Oliver.
Za crknit. Pa JO ni znal kuhat, ker je bil prostorski planer. wacko.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#270 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 14 November 2007 - 06:46 PM

QUOTE(Ana @ 5. 11. 2007 - 14:35) View Post

Tale današnja noč je minila v znamenju učenja. Ob pol petih sem šla spat. Mislim super !

Kako ti uspe, recept prosim wink.gif . Jaz sem se danes do petih zjutraj nekaj učila s polurnimi spanci vmes, čeprav sem ob ene 11ih spila dva deci ta prave kave, in tolko tud dopoldne huh.gif Hočem reči, da kako je možno, da si se lahko toliko časa učila, ker jaz zaspim vmes, tudi, če spijem veliko kave ?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#271 Bibi

Bibi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 173 posts

Posted 14 November 2007 - 10:56 PM

Punca je pršla k men in sva skup pogledala prison break in šla po tem kr spat, ker je bla ful utrujena.
  • 0
You're the reason I believe, you're the reason I sing,
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.

#272 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 November 2007 - 11:57 PM

Današnja noč bo obupna ! Spim 5min, se zbudim, ker mi je tolk slabo, bruham, spet malo spim... Upam, da se to ne bo ponavljalo skozi celo noč. cry.gif
  • 0

#273 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 15 November 2007 - 03:07 PM

Do 2 zjutraj sem bila na msn laugh.gif . Men se bo komp užgau enkrat tongue.gif . Spala sem ful vredu in se zbudlila ob 7 ter mami skuhala kavo.
  • 0

#274 Bibi

Bibi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 173 posts

Posted 27 November 2007 - 10:49 PM

spat sm šel okol 0.20 ure in sm se s 'pomočjo' budilke zbudu ob 6 in sm hudičevo slabo spal, da pa je bla sreča popolna sm imel še levo oko čist rdeče in me je cel dan peklo, kot da bi mel v njem pesek sad.gif
  • 0
You're the reason I believe, you're the reason I sing,
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.

#275 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46006 posts

Posted 01 December 2007 - 12:52 PM

Prvo vroča čokolada z prijateljico in njenim fantom. Fajn smo se načvekali. smile.gif Potem pa smo šli še na bilijard, kjer sva najina fanta premagali. Seveda po zaslugi tega, da sta sama spravla črno kuglco v napačno luknjo. smile.gif
  • 0

#276 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 December 2007 - 02:32 PM

Vtis nočke je bedn! Šla sm v s prjatlco k je nism vidla že ne vem... 4 leta v 4ko mal žurat, še dobr da je bil moj tip tud tm da sva šla pol lah skp dam ker mi je 4ka dost morila! Jej, pa uzun po 4 mesecih pa kr neki, kdo bi si mislu.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#277 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 03 December 2007 - 09:51 PM

FUUUL sm slabo spala... V postlo sm šla okol 11, zaspala okol pol enih. FUL je pihov vetr, rolete so šklepetale, nikakor nism mogla najst tapravga položaja... Skos sm neki intenzivno razmišljala, pa sm misla da že sanjam, pol sm pa ugotovila da samo razmišljam... MAH težka noč je bla ermm.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#278 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 December 2007 - 10:08 PM

Učila sem se do 2.00 še dobr da za brezveze. Potem vstala okrog 5-ih in se kao učila pa nisem zmogla in sem nazaj zaspala do 6-ih in komaj vstala in šla v šolo..
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#279 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 03 December 2007 - 11:20 PM

QUOTE(Hannah @ 3. 12. 2007 - 21:51) View Post

FUUUL sm slabo spala... V postlo sm šla okol 11, zaspala okol pol enih. FUL je pihov vetr, rolete so šklepetale, nikakor nism mogla najst tapravga položaja... Skos sm neki intenzivno razmišljala, pa sm misla da že sanjam, pol sm pa ugotovila da samo razmišljam... MAH težka noč je bla ermm.gif

isto. totalno mi gre na živce, kadar tok zavija okol vogalov ... se zmerej spomnim na morje in neurja in me kr stisne v želodcu. trdna tla pod nogami so zakon. ful, ful bi pasal se h komu stisnit tkole ... ah ermm.gif .
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#280 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46006 posts

Posted 05 December 2007 - 07:37 PM

Bila na Kariernem dnevu. Vtisi. Neisha ima lep glas in par dobrih pesmi, kup ekonomistov na kupu zna bit blazno dolgočasnih, moj fant ima lep hrbet.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users