Jump to content

Photo

Krema / lotion / mleko za telo

• Please log in to reply
564 replies to this topic

#261 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 27 February 2009 - 10:02 AM

kneipp mandljevo olje je meni tudi mmmmm tongue.gif ponavadi ga kupim v mercatorju v šiški in nisem še naletela, da ga ne bi imeli. drugače mi je zelo všeč l'occitane krema za telo Zlata oljčna vejica in mi zelo odgovarja. je taka hranilna, gosta, lepo se maže in kožo naredi gladko, mehko, sijočo (ok, to mogoče tudi zaradi drobnih bleščic, ki jih vsebuje). cena je malo pretirana, ampak se je malo porabi, ker je še kar ''razkošna''. od bb mi je pa zelo pri srcu logona bb tropic, ki mi full diši! in zeloooo me mikajo akamuti olja, da sploh ne vem pri katerem začet smile.gif
  • 0

#262 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 27 February 2009 - 12:50 PM

Kneipp mandlevo mleko za telo sem dobila res v Mullerju, ampak je v tubi in ne v tisti "flaškici" kot nekoč. Nisem še preverila, ampak mislim, da je sestava ista.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#263 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 27 February 2009 - 02:34 PM

Pipi: http://www2.cudovita...h...5525&st=160

;)

Sicer se pa tudi jaz sprasujem, kaj je picilo DM, da nima vec tega losijona. Krneki no! Ce imas kje pri roki Tusevo drogerijo Lepota in zdravje, tam ga tudi vedno dobim brez problema.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#264 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 27 February 2009 - 10:42 PM

O hvala _Planet_, sem kupla kar v Mullerju to mleko v tubi - če sem prav razumela iz tistega linka, je sestavina torej enaka kakor mleko v plastenki? Koliko pa stane v L&Z - jaz sem v Mullerju dala 7,49€.
  • 0

#265 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 27 February 2009 - 10:59 PM

Np. smile.gif Ja, enaka sestava je. V L&Z je bil nazadnje nekaj centov pod 10 EUR, ocitno je v Muellerju cenejsi.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#266 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 28 February 2009 - 09:39 AM

All right, tenks smile.gif
Edino v Mullerju so me zmedli, ker so na mleko napisali, da je za tuširanje. Mi gre ful na živce, ko tako malomarno lepijo te slovenske nalepke. Še dobro, da znam malo nemščine, da sem se prepričala, da je res mleko za telo.
Drugače pa mi je to mleko čisti užitek... wub.gif
  • 0

#267 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 03 March 2009 - 07:14 PM

Jz zj uporabljam od Balee Kokos, da mam filing, da je že poletje
  • 0

#268 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 08 March 2009 - 09:21 PM

Pred kratkim sem odkrila Juice beauty antioksidantno kremo za telo Zeleno jabolko. Mnjami.

Attached Files

• 0

#269 sara28

sara28

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 234 posts

Posted 10 March 2009 - 02:18 PM

Meni je krasen za moje telo NEUTROGENA - losion za telo za suho in občutljivo telo. Meni je res krasen. Nahrani mi kožo, nič ne izsuši in mi ni žal, da sem ga probala. Je čisto novi na tržišču in zdaj sem kupila že drugo tubo tongue.gif
Medtem ko mi za roke; pa Neutrogena totalno ne ustreza.

• 0

#270 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 September 2009 - 07:03 PM

če ima katera izkušnje z losjoni za telo od Dvorca Trebnik, se priporočam, da zapiše. mene mika mandljev. najprej pa bom porabila kremni gel za roke s karitejem, sicer namenjen negi rok. sicer bom kupila kar DMjev Sun Dance After Sun losjon.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#271 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 September 2009 - 03:33 PM

Jaz imam lih madljevega.

Meni je dober, precej hranljiv 8za poletje celo malo preveč), diši zelo ok, zelo zelo podobno kot L'Occ. mandljeva krema za telo, a malce bolj sveže. Sestavinsko baš ni presežek, vsebuje konzervanse, tako da pač to ni več stari Trebnik kot je bil.

Mene moti to da se je pumpica pri zadnji tretjini vsebine kar pokvarila. Kot da ne bi bilo nič več notri. Sem pač pakungo razrezala pa losjon jemala ven s prsti.

Je za sprobat no, a za zimo bi znal bit premalo hranljiv.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#272 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 September 2009 - 06:44 PM

^^danke. ga sprobam, ko porabim zaloge.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#273 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 September 2009 - 09:50 PM

Jaz imam zgolj za roke namazat še vsebine, pa še to ne pri sebi, bi ti sicer poslala prek B. če bi prej vedla.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#274 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 30 September 2009 - 11:29 PM

Jaz imam trenutno L`occitane zlata oljčna vejica mleko za telo. Mi je kr fajn, je bolj lahek in se ful hitro vpije in naredi gladko kožo. Ni pa mi tako waw, da bi si ga kupila, ker je cena verjetno visoka. Dobila sem ga za darilo. Imam pa še Alverde mleko jasmin in beli čaj. Ta je malo bolj hranljiv, za poleti meni še malo preveč. Vonj me pa malo spominja na Alverde olivni losjon. Ko porabim ta dva, bom verjetno kupila Alverde baby olje. Takrat bo že bolj hladno, v toplejših mesecih mi namreč ne prijajo olja.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#275 catwoman

catwoman

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 03 October 2009 - 01:58 PM

Zelo mi je všeč Garnier rdeči....sem pa vedno za iskanjem boljših wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 18 November 2009 - 01:02 PM

Jaz sem pa zadnjič nabavila BB od Alverde (makadamija in karitejevo maslo) in mi je super, ker se lepo maže in se hitro vpije, fajn nahrani mojo suho kožo na nogah, ki pa potem ni mastna. Vonj mi je pa nadvse prijeten, mmmmm, čisto nežen, tako da se skoraj da ne zazna (edino če direktno povonjaš kožo), diši pa po sladoledu. wub.gif
  • 0

#277 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 20 November 2009 - 09:14 AM

jaz sem ugotovila, da so meni najdražji bb-ji od Logone. dišijo mi ful, lepo se mažejo, vpijejo, koža je mehka, gladka... l'Occitane krema Zlata oljčna vejica, mi je pa nekaj uporabah začel delat pike oz. izpuščaje sad.gif drugače mi je zelo odgovarjala.
drugače so mi še akamuti olje jojoba, olje otoških cvetov, Kneipp mandljevo olje, l'Occitane Burriti poletno olje za telo, top izdelki za nego kože.
nazadnje sem si kupila Lush Dee-Lite, ki mi je, ko sem šla iz trgovine dišal za umret. nisem se še namazala po celem telesu, samo po ro roki in mi vonj sploh ni tok wow, kar malo moteč mi je, ne vem ali zato, ker mi preveč diši ali ker me nekaj moti tongue.gif zraven se čuti eno zelišče, ali čaj, ne vem točno. bom videla, ko se bom namazala, kako mi bo dišalo. je pa take tekoče, kremaste, ''balzam'' konsistence, kar mi je všeč.
  • 0

#278 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 February 2010 - 11:28 PM

Jaz pa iščem firmo ki bi mela več različnih zelo dišečih dvojčkov (gel,milo,peno za tuširanje + kremo,bb za telo)

Na isto finto kot ma Fruttini samo tisto je sestavinsko ful slabo.

Zadeva za umivanje mora bit brez SLS, se pravi res nežna ker sem na Roaccutane terapiji in mam ful suho kožo po telesu. Tud krema oz BB al karkoli more bit hranljiva in krasno bi blo če bi bla nekomedogena.

Hočem pa te enakodišeče dvojčke ker hočem da ful diši tak da morjo bit intenzivni vonji.

V bistvu iščem nadomestek Fruttinija z boljšimi sestavinami, pa čim bolj razumne cene.

Malo sem zabluzla ampak upam da bo kera vedla pomagat. tongue.gif
  • 0
Memento mori.

#279 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 February 2010 - 11:38 PM

To, da je izdelek nežen in ima ob enem zelo močan in obstojen vonj, žal ne gre skupaj. Tudi če so dišave naravne, to še ne pomeni, da so nežne, saj so naravni izdelki odišavljeni z obilico eteričnih olj, ki niso najboljša za občutljivo in obremenjeno kožo. Zelo dišeče in krasne kolekcije ima The Body Shop, kjer dobiš v istem vonju gel/kremo za prhanje, piling, losjon, butter in še kaj. Samo ni pa nek totalni višek nežnosti, je pa res, da tudi nekaj hardcore umetno ni (vsekakor neeeprimerljivo boljše kot Fruttini), pa kolekciji kokos in karite imata krasni, zelo gosti kremi za prhanje, jaz sem v kokosovo čisto zaljubljena.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#280 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 February 2010 - 11:42 PM

True, maš prav.. ampak sej ni zdaj take sile vseeno bolše to kot pa tisti popolnoma kemični geli z ful agresivnimi čistilci in dišavami.

Ne rabi zdaj bit sestava za čisto petko, ampak pač Fruttini je res preveč na podnu in bi rada probala kaj drugega.

Jaaa, to iščem. Kake so pa cene? Pri nas tega ni za dobit ne?
  • 0
Memento mori.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users