Jaz se samo vprašam, kakšna življenja imajo nekateri, da jim ga odsotnost kocin tako spremeni.
Trajno odstranjevanje dlačic - izkušnje
Posted 16 May 2024 - 12:21 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 May 2024 - 12:24 PM
Posted 16 May 2024 - 12:24 PM
Pomoje ne moreš štekat, če nimaš sam teh problemov. Vsaj dve sta meli ful probleme s samozavestjo poleti zaradi vraščanja dlak in ful razraščenega bikini področja.
Hahaha Frida Jaz sem pa veliko na morju in mi bo super.
After all this time?
Always.
Posted 16 May 2024 - 12:44 PM
Ja, tudi jaz sem bila ena takih, da mi je na samozavet močno udarila, ker sem bila spodaj tako poraščena. Je bila cela procedura prej, preden sem šla v kopalke, da ni bilo vraščenih dlak, pikic, ..
Posted 16 May 2024 - 12:56 PM
S tem da sem jaz ze pred leti bila na 2-3 tretmajih z medicinskim laserjem za podpazduhe in ni bilo popolnoma nobenega ucinka. Takrat potem nisem imela moznosti nadaljevat.
― V. Van Gogh
Posted 16 May 2024 - 01:12 PM
To je pa bedno, a se sploh ni nič poznalo al so se sčasoma vrnile?
After all this time?
Always.
Posted 16 May 2024 - 01:17 PM
Sčasoma so se vrnile, ampak itak je bilo rečeno, da bi rabila vsaj 6 tretmajev.
― V. Van Gogh
Posted 16 May 2024 - 07:03 PM
Enako (in ne samo spodaj).Ja, tudi jaz sem bila ena takih, da mi je na samozavet močno udarila, ker sem bila spodaj tako poraščena. Je bila cela procedura prej, preden sem šla v kopalke, da ni bilo vraščenih dlak, pikic, ..
Pa sedaj so že zelo oslabele in zredčene (sem tudi pozimi dokaj redno uporabljala Lumeo) posledično je koža tako prijetno mehka, nisem navajena tega občutka.
Posted 16 May 2024 - 07:07 PM
Posted 16 May 2024 - 07:10 PM
Jp za ježa. : )) Pa da mi poleti ni potrebno kar naprej razmišljati, v kateri fazi rasti so dlake, kaj lahko oblečem. Mene so te stvari res vedno zelo obremenjevale, saj imam še sedaj težave s samozavestjo, ampak kamenček v mozaiku je pa le.
Posted 16 May 2024 - 09:29 PM
Edini način odstranjevanja dlak, ki mi ne ustvari totalno razdražene kože okrog bikinija in podpazduh, je depilacijska krema.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 May 2024 - 10:03 PM
Posted 16 May 2024 - 10:36 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 May 2024 - 11:42 PM
Posted 17 May 2024 - 06:46 AM
Jaz sem bila pred leti na IPL na pazduhah, pa ne vem, en čas ej sicer držalo, zdaj pa ni več videt učinka.
Ene sedem let nazaj pa sem sla na medicinski laser za bikini, imela sem 5-6 tretmajem pa se še zdaj pozna razlika. Dlake so sicer spet začele rast, ampak se opazi razlika z preostalim delom. Mi je pa takrat rekla, da naj bi vsake toliko prišel na obnovitven tretma. Malo sem se tudi sama zajebala takrat, ker sem še med tretmaji pulila dlake ven, namesto da bi samo brila tisto obdobje, tako da sem si itak sama zmanjšala učinkovitost.
Glede Lumee imam pa mešane občutke. Se vsekakor pozna, ampak sem očitno površna, in imam kar nekaj linij po nogah, ko sem zgleda zgrešila obdelavo. Na stegnih se ful dobro obnese, najbrž predvsem zato, ker jih nikoli nisem brila. Me pa moti to bliskanje, me vedno glava boli po tretmaju.
[Napoleon]
Posted 17 May 2024 - 07:00 AM
Posted 17 May 2024 - 10:55 AM
Bliskanje je zoprno ja, smo že debatirale tu o uporabi očal. Meni sicer dela frendica, ampak ja.
Posted 23 May 2024 - 01:34 PM
Če ne bo nek dober rezultat grem pa potem spet na trajno odstranjevanje. To z gladko kožo je tudi meni fascinantno in nobenih pikic. Ko je treba dat gor kratko majico sploh pomislim a bi jo dala a ne, ker se tistih par svetlih dlak itak ne vidi
Posted 23 May 2024 - 10:06 PM
Posted 10 June 2024 - 10:20 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users