Jump to content

Photo

Kaj bomo pa danes jedli?

• Please log in to reply
27907 replies to this topic

#27901 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18803 posts

Posted 10 May 2026 - 06:32 AM

Vceraj smo imeli eno praznovanje

Banana, nescafe gold z mlekom

Zjutraj sem naredila pica kruhke: prerezem zemljice, namazem s paradiznikovo omako brez sladkorja, zmesam posebej jajce s piscancjimi prsmi in origanom, dodam light mocarelo natrgano in specem na 180 za 10 min. Zraven se mal skyra, mini kumare in jagodicevje
Malo testenin, konzerva tune v lastnem soku, leca, paradiznik in kumare z omakicami (sweet chili in malo tatarske)
Na praznovanju:
Kozarec vina, piscancja krilca, zelenjava in en polzek iz listnatega testa s spinaco in rikoto.
Crna kava brez vsega in tiramisu
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#27902 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30552 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 May 2026 - 07:34 AM

Kruh z namazom iz melancan in dve pesti oliv
Vmešana jajca, sir, kruh, kumare in olive
Vojvodin krompir in kozice iz airfryerja s pomako iz kisle smetane
3 kave s sojinim mlekom
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#27903 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18803 posts

Posted Yesterday, 12:42 PM

Nazaj sem zacela trackat hrano. Res sem pojedla prevec B in premalo OH.
Poleg tega brez trackanja nikoli ne bom kjer bi rada bila ker naravno jem manj kot bi mogla.
You live, you learn.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#27904 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20459 posts

Posted Yesterday, 01:03 PM

A te ne moti ta food noise? Jaz se spomnim, kako obsedena sem bila s hrano in tem vnašanjem in vsem, ne vem, če to en povprečen rekreativec ravno rabi no. 

• 0

#27905 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18803 posts

Posted Yesterday, 01:49 PM

Ne. Ta app je tko easy. Motil me je fitness pal. Meni gre teza takoj dol, ni sans da se redim na svoji hrani ce pojacam gibanje. Ko sem danes videla koliko riza piscanca in brokolija je za nekih 450 kcl sem bila presenecena, ker ne jem tako velikih porcij.
Rada bi pridobila se kaksna 2 kg. Ko sem nazadnje to delala mi je uspelo it iz 55 na 57.
  • 0

#27906 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18458 posts

Posted Yesterday, 02:12 PM

Kateri app pa je to? Tezko si predstavljam kako pticja porcija je, da ne dosezes 450. Ce nic drugega, das gor kaksno zlico olivnega za kvalitetno mascobo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#27907 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18803 posts

Posted Yesterday, 02:38 PM

Ja zelo pticja kot vidim.

Looseit! Samo jaz ne loosam....nima veze, pac tracker je. Taksna oranzna ikonica.
  • 0

#27908 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7057 posts

Posted Yesterday, 04:08 PM

Uf, morda še jaz provam. Samo jaz res ne znam biti dosledna.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users