Kaj bomo pa danes jedli?
Posted 10 May 2026 - 06:32 AM
Banana, nescafe gold z mlekom
Zjutraj sem naredila pica kruhke: prerezem zemljice, namazem s paradiznikovo omako brez sladkorja, zmesam posebej jajce s piscancjimi prsmi in origanom, dodam light mocarelo natrgano in specem na 180 za 10 min. Zraven se mal skyra, mini kumare in jagodicevje
Malo testenin, konzerva tune v lastnem soku, leca, paradiznik in kumare z omakicami (sweet chili in malo tatarske)
Na praznovanju:
Kozarec vina, piscancja krilca, zelenjava in en polzek iz listnatega testa s spinaco in rikoto.
Crna kava brez vsega in tiramisu
Posted 10 May 2026 - 07:34 AM
Vmešana jajca, sir, kruh, kumare in olive
Vojvodin krompir in kozice iz airfryerja s pomako iz kisle smetane
3 kave s sojinim mlekom
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted Yesterday, 12:42 PM
Poleg tega brez trackanja nikoli ne bom kjer bi rada bila ker naravno jem manj kot bi mogla.
You live, you learn.
Posted Yesterday, 01:03 PM
A te ne moti ta food noise? Jaz se spomnim, kako obsedena sem bila s hrano in tem vnašanjem in vsem, ne vem, če to en povprečen rekreativec ravno rabi no.
Posted Yesterday, 01:49 PM
Rada bi pridobila se kaksna 2 kg. Ko sem nazadnje to delala mi je uspelo it iz 55 na 57.
Posted Yesterday, 02:12 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Yesterday, 02:38 PM
Looseit! Samo jaz ne loosam....nima veze, pac tracker je. Taksna oranzna ikonica.
Posted Yesterday, 04:08 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users