2 uri nazaj sem šele dobila mail, da so odposlali. O.o Sram naj jiih bo.
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 07 January 2013 - 01:20 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 January 2013 - 07:03 PM
Ja, imam jaz podobne izkušnje z TBD. :/
Posted 07 January 2013 - 07:37 PM
Tole ful fake deluje, right?
http://www.freebuyshoes.com
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 07 January 2013 - 08:49 PM
Jp... Sam a mislis, da je dejansko razlika? Saj itak delajo najkice na kitajskem, pomoje so cist iste, kot jih kupis pri nas, samo pol ceneje.
Da imajo Pay Pal, free shipping, pa tak Hello, my friend, pa kaksen prevod in pisno izrazanje...
What If I Want To Order A Lot More? Can you Give Me A Good Quotation?
Of course, we can get you better prices for large volume orders.
Tole je iOffer style. :-)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 January 2013 - 08:53 PM
Ja to je čisti copy/paste IOfferja.. ![]()
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 January 2013 - 11:33 AM
Tisti, ki poznate Celje: je lahko najti Pokrajinski muzej, če greš iz železniške postaje?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 January 2013 - 03:49 PM
Ima katera kak primer oz. idejo kje bi lahko našla tekst, ki ga je kao napisal učenec, z navodilom da ga je potrebno popraviti. Kot primer za bodoče učitelje, kjer lahko vadijo iskanje napak in popravlanje pisnih izdelkov. (v ang seveda).
[Napoleon]
Posted 08 January 2013 - 04:17 PM
A imaš še kakšne druge zahteve?
Jaz imam par takih vzorčnih tekstov v tem, kar se zdaj učim, ampak so kratki in nič posebnega, bolj za primer kot za nalogo.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 08 January 2013 - 04:55 PM
Nič kaj drugega, pač samo da lahko popravim, napišem nek comment na koncu in oddam
Tako, da če imaš, se priporočam ![]()
[Napoleon]
Posted 09 January 2013 - 08:23 AM
A katera ve, če v primeru padca telefona na tla velja garancija? Padel je iz dokaj nizke višine iz žepa (iz sedečega položaja na stolu) in se sicer prižge, ampak je očitno ekran nekaj poškodovan, ker se nič ne pokaže oz. je taka "pokvarjena" slika, ne znam razložit. Gre za Samsung Galaxy S3.
Posted 09 January 2013 - 08:30 AM
po moje ne... moraš it vprašat ![]()
Posted 09 January 2013 - 08:31 AM
Po moje tudi ne.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 January 2013 - 08:57 AM
A katera slucajno ve, koliko stane menjava zadnje ploscice na iphonu, pocilo mi je uno "steklo" - samo 2cm v kotu po diagonali, ampak menjat je itak treba celo verjetno.
After all this time?
Always.
Posted 09 January 2013 - 09:00 AM
Ja, saj se mi je zdelo, da ni za garancijo, ampak sem upala, da obstaja kaka luknja... Fak, da ti pade iz 50cm (pade, kaj šele da bi ga vrgel) in neha delat, katastrofa od kvalitete.
Posted 09 January 2013 - 09:02 AM
To se ti pri tem telefonu zagotovo ne bi zgodilo. ![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 January 2013 - 09:09 AM
Freya, ni katastrofa od kvalitete, temveč ti je padel na "pravo" mesto. Weak spot.
Posted 09 January 2013 - 09:28 AM
Na strawberry.net sem naročila balzam od Joicota, zdaj pa dobila obvestilo od carine, da moram posredovat račun. Je to normalno?
[Napoleon]
Posted 09 January 2013 - 09:39 AM
Nincha, mislim, da je okoli 45 eur.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 January 2013 - 09:55 AM
Kolegica mi je povedala za prosto delovno mesto v podjetju v katerem dela. Dala mi je e-mail, moram poslat CV in motivacijsko pismo. Kaj pa napišem direkt v e-mailu? Pač ponavadi napišem "v zvezi s tem in tem oglasom, objavljenim...." ali pa pač nekaj v tej smeri, zdaj pa ne vem kaj bi? Čudno mi zveni "od XY sem izvedela, da....". Any idea? ![]()
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 January 2013 - 10:36 AM
pošlji CV in motivacijsko pismo kot ponudbo, ne prijavo. v mejl kar motivacijsko pismo napiši, ne ga prilagat, priloži samo CV. ne vem, če je kakšno uspešno podjetje, lahko napišeš, da morda v bližnji prihodnosti načrtujejo širjenje kroga sodelavcev in ti zato pošiljaš svojo ponudbo ali kaj podobnega.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users