Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#2761 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 18 October 2010 - 12:05 AM

O groza, jaz sem en dan glih ene 5 minut gledala in ta big brother mi je ena taka bedarija, da bolj ne bi mogla bit. Dolgočasno in vsi tam nekaj modrujejo in imajo neke globoke debate kao. Ne vem, kako lahko kdo to redno spremlja.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2762 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2010 - 12:27 AM

Matic Jere na FB statusu:

V življenju še nisem videl kaj slabšega, kot je Nina Osenar. Žalitev za žalitvijo neposredno vsem
tekomovalcem (o smo inteligentni, da znamo zdravljico na pamet, ali si ti mogoče transvestit),
norčevanje,nadutost, neprofesionalnost. V nekdanji ureditvi bi bila sankcionirana in "uničena" in
odstranjena. Sekret od ženske v vseh pogledih. Nekaj mora biti vmes tukaj, dilerji,ne se ji oglašat na
telefon pred oddajo v živo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2763 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 October 2010 - 09:00 AM

Rok. butl.gif

Sem gledala 15 minut vmes, ravno, ko so mu dali možnost, da predhodno odide ven iz BB, ko so mu pustili odprta vrata. On je pa cincal, in se ni mogel odločiti. Neodločen, mevžast . . . pač kot njegovi ogabni komadi.

Glede Nine pa . . . hja, njena naloga je provokacija, zato tudi takšni komentarji. Da se poveča gledanost, morajo biti scene non stop, če ne gre drugače, pa umetno ustvarjene. Saj zato sta noter tudi zakonca Zeneli . . . ker so upali na sex, ali na kakšne spore, pa tega zaenkrat še ni (no, vsaj jaz nisem zasledila, ne gledam, ampak le včasih preberem novice na portalu), in je zelo dolgočasno.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2764 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2010 - 02:12 PM

Jaz sicer tokrat ne gledam, se mi pa zdi Osenarka ta pravi gobec za tovrstno oddajo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2765 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 18 October 2010 - 03:32 PM

meni ima pa včasih prav ono tupe izjave rolleyes.gif
saj fajn če mora bit provokativna, ampak se mi zdi da se nekak ne znajde,....tako na hitrco ne izbere pravih besed izjave spadejo res mimo, ono prav tupo down.gif
nekak ji ne gre najbolje ermm.gif
no po drugi strani pa, dobro je za koga je tongue.gif
  • 0

#2766 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2010 - 03:36 PM

Glede na show, mislim, da situacija glede izjav "preveč tupo" ne obstaja. laugh.gif
  • 0

#2767 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 October 2010 - 03:39 PM

Meni se tudi zdi, da Osenarca sploh ne zna komentirat izjav in vodit nekega dialoga (niti najmanjšega). Samo tisto zna zafnano povedat, kar ima na onih malih lističih napisano. Je pa prava za toto oddajo. Boljše ne bi mogi zbrat.

Jaz sem na začetku gledala enih par krat, zdaj pa mi je brezveze in mi je čist vseeno kdo je nominiran in kdo gre vun. Včeraj sem edino mimogrede enih 15 min vidla.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2768 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 October 2010 - 07:01 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 18. 10. 2010 - 16:32) View Post

meni ima pa včasih prav ono tupe izjave rolleyes.gif
saj fajn če mora bit provokativna, ampak se mi zdi da se nekak ne znajde,....tako na hitrco ne izbere pravih

Ja, glih to nedeljo, ko sem gledala, je mela ene par takih, prov uno k kao nekaj zabije nazaj pa ti ni jasno, a gledaš TV ali ona pač ne ve, da je v kadru biggrin.gif Mislm, da je rekla: 'Kaj, kaj, a se zdej neki delaš?'
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2769 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 October 2010 - 05:04 PM

Danes se bo vselila Urša Čepin! blink.gif laugh.gif

http://bigbrother.si...ursa-cepin.html

IPB Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2770 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 October 2010 - 07:29 PM

O bog, kaj je ta ženska naredila iz svojega obraza! ohmy.gif cry.gif
Ustnice ima kot da je en od Simpsonovih. rolleyes.gif

IPB Image

• 0

#2771 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 October 2010 - 10:26 AM

kake ustnice ima bruh.gif
meni je cela kot ena ogromna gnojna bula
  • 0

#2772 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 October 2010 - 10:36 AM

AHAHHAHAHA, prov gledat morm tole, LOL biggrin.gif
  • 0

#2773 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 October 2010 - 10:39 AM

Na posnetku pred vselitvijo je imela ustnice prav grozljive - nagubane.
Video tukaj: http://bigbrother.si/rubrika/video/ (klik na Urša prihaja v hišo!)

IPB Image

Izgleda, da je osvetlitev naredila svoje, ker se v hiši tega ne vidi več tako zelo... hmm.gif
Pa kožo ima grozno.
  • 0

#2774 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 October 2010 - 07:22 PM

Sem prebrala nekje, da je izjavila, da ima pomembnejše in resne projekte in je BB denar ne zanima. whistling.gif

• 0

#2775 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 October 2010 - 08:29 PM

laugh.gif
  • 0

#2776 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 24 October 2010 - 09:49 PM

Sam sem ziher, da je tudi zaračunala za kakšen "tak" intervju. biggrin.gif Najprej zaračunavala za intervjuje kako in zakaj NE GRE v hišo, potem pa opa! gre v hišo in še tam malo pokasira. tongue.gif
Ali pa ji je PRO PLUS plačeval že prej. Tudi ne bi bilo čudno. rolleyes.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#2777 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 October 2010 - 10:06 PM

Čist možno. Pa tole z mapo danes se mi je zdelo zaigrano in zrežirano vnaprej.
  • 0

#2778 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 October 2010 - 10:32 PM

QUOTE(Princeska @ 24. 10. 2010 - 23:06) View Post

Pa tole z mapo danes se mi je zdelo zaigrano in zrežirano vnaprej.

Meni pa ne... ker je vse skupaj izpadlo skrajno bedno.

Vsi s(m)o pričakovali, da bo notri kaj lepega - jaz sem mislila, da ji je mož poslal letalsko karto, da se mu bo še isti dan pridružila na ribolovu, ali vsaj kakšno darilce.

Je bila pa mapa od študentskega servisa, notri na hitro nakracan pildek, pa njen mobitel in ključi od njenega avta.

Kako pozorno. rolleyes.gif

Moje skromno mnenje je, da ima Pia svojega moža res za nekega odrešitelja/boga, ker jo je "rešil" dela za trakom in ji ponudil "boljše življenje".
On je njen šef in mislim, da njegova dejanja (kljub temu, da sta poročena), kažejo na to, da si jo lasti, oz. da ve, da ga bo častila, ne glede na to, kako se do nje obnaša.

Kakšna sramota, da mu je en kurčev ribolov bolj pomemben od lastne žene, ki je ves čas pred očmi cele Slovenije hrepenela po njem in večkrat omenila, da upa, da jo bo pričakal, ko pride ven. To veliko pove o njem in o njeni slepi zaljubljenosti vanj.

Vsako žensko bi to prizadelo in verjamem, da je nekje deep down prizadelo tudi Pio. Ampak ona je verjetno tega z njegove strani že vajena, pa si zato ne jemlje preveč k srcu.

Ne vem no, zelo čuden odnos imata. ermm.gif
  • 0

#2779 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 October 2010 - 07:51 AM

Sam meni je ful čudno, da je to mapo odnesel v oddajo? Ful idiotsko. Sicer sem pa slišala, da naj bi šel tudi on v hišo. Sam dobr, to so lahko govorice.
  • 0

#2780 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 October 2010 - 12:26 PM

IPB Image
  • 0