Big Brother
Posted 18 October 2010 - 12:05 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 October 2010 - 12:27 AM
Matic Jere na FB statusu:
V življenju še nisem videl kaj slabšega, kot je Nina Osenar. Žalitev za žalitvijo neposredno vsem
tekomovalcem (o smo inteligentni, da znamo zdravljico na pamet, ali si ti mogoče transvestit),
norčevanje,nadutost, neprofesionalnost. V nekdanji ureditvi bi bila sankcionirana in "uničena" in
odstranjena. Sekret od ženske v vseh pogledih. Nekaj mora biti vmes tukaj, dilerji,ne se ji oglašat na
telefon pred oddajo v živo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 October 2010 - 09:00 AM

Sem gledala 15 minut vmes, ravno, ko so mu dali možnost, da predhodno odide ven iz BB, ko so mu pustili odprta vrata. On je pa cincal, in se ni mogel odločiti. Neodločen, mevžast . . . pač kot njegovi ogabni komadi.
Glede Nine pa . . . hja, njena naloga je provokacija, zato tudi takšni komentarji. Da se poveča gledanost, morajo biti scene non stop, če ne gre drugače, pa umetno ustvarjene. Saj zato sta noter tudi zakonca Zeneli . . . ker so upali na sex, ali na kakšne spore, pa tega zaenkrat še ni (no, vsaj jaz nisem zasledila, ne gledam, ampak le včasih preberem novice na portalu), in je zelo dolgočasno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 October 2010 - 02:12 PM
Jaz sicer tokrat ne gledam, se mi pa zdi Osenarka ta pravi gobec za tovrstno oddajo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 October 2010 - 03:32 PM

saj fajn če mora bit provokativna, ampak se mi zdi da se nekak ne znajde,....tako na hitrco ne izbere pravih besed izjave spadejo res mimo, ono prav tupo

nekak ji ne gre najbolje

no po drugi strani pa, dobro je za koga je

Posted 18 October 2010 - 03:36 PM
Glede na show, mislim, da situacija glede izjav "preveč tupo" ne obstaja.

Posted 18 October 2010 - 03:39 PM
Jaz sem na začetku gledala enih par krat, zdaj pa mi je brezveze in mi je čist vseeno kdo je nominiran in kdo gre vun. Včeraj sem edino mimogrede enih 15 min vidla.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 19 October 2010 - 07:01 PM
meni ima pa včasih prav ono tupe izjave

saj fajn če mora bit provokativna, ampak se mi zdi da se nekak ne znajde,....tako na hitrco ne izbere pravih
Ja, glih to nedeljo, ko sem gledala, je mela ene par takih, prov uno k kao nekaj zabije nazaj pa ti ni jasno, a gledaš TV ali ona pač ne ve, da je v kadru

Posted 22 October 2010 - 05:04 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 October 2010 - 07:29 PM

Ustnice ima kot da je en od Simpsonovih.

Posted 23 October 2010 - 10:26 AM

meni je cela kot ena ogromna gnojna bula
Posted 23 October 2010 - 10:36 AM

Posted 23 October 2010 - 10:39 AM
Video tukaj: http://bigbrother.si/rubrika/video/ (klik na Urša prihaja v hišo!)

Izgleda, da je osvetlitev naredila svoje, ker se v hiši tega ne vidi več tako zelo...

Pa kožo ima grozno.
Posted 23 October 2010 - 07:22 PM
Sem prebrala nekje, da je izjavila, da ima pomembnejše in resne projekte in je BB denar ne zanima.

Posted 23 October 2010 - 08:29 PM

Posted 24 October 2010 - 09:49 PM

Ali pa ji je PRO PLUS plačeval že prej. Tudi ne bi bilo čudno.

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 24 October 2010 - 10:06 PM
Posted 24 October 2010 - 10:32 PM
Pa tole z mapo danes se mi je zdelo zaigrano in zrežirano vnaprej.
Meni pa ne... ker je vse skupaj izpadlo skrajno bedno.
Vsi s(m)o pričakovali, da bo notri kaj lepega - jaz sem mislila, da ji je mož poslal letalsko karto, da se mu bo še isti dan pridružila na ribolovu, ali vsaj kakšno darilce.
Je bila pa mapa od študentskega servisa, notri na hitro nakracan pildek, pa njen mobitel in ključi od njenega avta.
Kako pozorno.

Moje skromno mnenje je, da ima Pia svojega moža res za nekega odrešitelja/boga, ker jo je "rešil" dela za trakom in ji ponudil "boljše življenje".
On je njen šef in mislim, da njegova dejanja (kljub temu, da sta poročena), kažejo na to, da si jo lasti, oz. da ve, da ga bo častila, ne glede na to, kako se do nje obnaša.
Kakšna sramota, da mu je en kurčev ribolov bolj pomemben od lastne žene, ki je ves čas pred očmi cele Slovenije hrepenela po njem in večkrat omenila, da upa, da jo bo pričakal, ko pride ven. To veliko pove o njem in o njeni slepi zaljubljenosti vanj.
Vsako žensko bi to prizadelo in verjamem, da je nekje deep down prizadelo tudi Pio. Ampak ona je verjetno tega z njegove strani že vajena, pa si zato ne jemlje preveč k srcu.
Ne vem no, zelo čuden odnos imata.

Posted 25 October 2010 - 07:51 AM
Posted 29 October 2010 - 12:26 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users