Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#2761 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 July 2011 - 12:05 PM

Posesala sem celo vrecko M&M'sov. Zataknila se je v cevi sesalca in je nisem mogla dobit ven ne po eni ne po drugi strani. ohmy.gif (sesala sem drobtine v bifeju s sladkarijami)

Na koncu sem tresla cev tako dolgo, da so prestice/arasidi popadali ven, vrecko je pa potegnilo do filtra in jo je pob potegnil ven.

IPB Image

Zadnja ameriska pakunga M&M'sov je sla po gobe cry.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2762 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 18 July 2011 - 04:29 PM

Danes sem imela zihr eno uro supergo na torbici preden sem opazila. wacko.gif

Obrazložitev: Med obuvanjem sem s seboj na eno pleteno torbico očitno pobrala še supergo od brata (ima zapenjanje na ježka) in sploh nisem opazila kar dober čas....velikost superge 44! oops.gif
Če pogledam iz dobre strani sem vsaj opazila bingljajočo supergo in mu je nisem zgubila. cool.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2763 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 18 July 2011 - 04:45 PM

lol!! meni je tko enkrat modrc visel iz kapuce na bundi biggrin.gif sm šla zjutri v šolo z avtobusom, sem šele nekje na sredi pouka ugotovila da mi iz bunde modrc visi biggrin.gif
  • 0

#2764 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 July 2011 - 05:47 PM

LOL
  • 0

#2765 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 19 July 2011 - 05:04 PM

Šla sem na morje in doma pozabila kopalke! ninja.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2766 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 July 2011 - 05:22 PM

Kopaj se v gatah in zgoraj brez. ;p Tako sem jaz že večkrat naredila.
Za kopalke mi pa res dol visi, ker itak ne paradiram po nabitih plažah in se razkazujem, ponavadi sem
bila skos kje, kjer ni bilo nikogar ali pa par ljudi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2767 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 20 July 2011 - 08:09 PM

Naša plaža je zelo obljudena. Sem kupila ene poceni kopalke v Kopru. smile.gif
  • 0

[Napoleon]

#2768 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 July 2011 - 08:13 PM

Kje kje kje? A si v KP? tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2769 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 21 July 2011 - 04:12 PM

V Planet tuš sem šla. Na Hrvaškem sem bila tongue.gif
  • 0

[Napoleon]

#2770 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 July 2011 - 10:46 PM

Zaklenila sem vrata...in ključ pustila v vratih, na zunanji strani, seveda. Thank you Jesus, nikakršnih problemov ali komplikacij, so ostali lepo tam, brez raznih obiskovalcev v hiši.
  • 0

#2771 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 July 2011 - 09:26 PM

Odprem ena vrata in se name zvrneta 2 metli. Ročaj ene seveda direktno na gobec. Se ne sliši nič takega, ampak je ful zabolelo. Jutri bom imela žnable kot Čepinka.
  • 0

#2772 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 25 July 2011 - 10:56 PM

Danes sem na prtljažniku od kolesa ene 5 km vozila razprostrte neke nogavice ,ki jih je sestra položila tja,ker so od nekje padle in jih je pobrala in dala tja...in js sem to opazla šele, ko sem prišla na cilj. butl.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#2773 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 31 July 2011 - 10:11 PM

QUOTE(Immortelle @ 3. 6. 2011 - 12:49) View Post

Stopim na bus in si popravim lase, pa mi je roka obtičala v laseh, prilepljenih pod nohte! sad.gif

Komaj sem se osvobodila, ampak sem si pri tem izpulila šop las, dva nohta sta celo ostala v laseh. cry.gif oops.gif

QUOTE(Emily @ 18. 7. 2011 - 17:29) View Post

Danes sem imela zihr eno uro supergo na torbici preden sem opazila. wacko.gif

QUOTE(levck @ 18. 7. 2011 - 17:45) View Post

lol!! meni je tko enkrat modrc visel iz kapuce na bundi biggrin.gif sm šla zjutri v šolo z avtobusom, sem šele nekje na sredi pouka ugotovila da mi iz bunde modrc visi biggrin.gif

Ahaha sem se narolala sedaj! lol1.gif lol1.gif Pa se ob Reini storji iz teme "Najbolj nerodno vam je bilo..." LOL!

QUOTE(Olivija @ 18. 7. 2011 - 13:05) View Post

Posesala sem celo vrecko M&M'sov. Zataknila se je v cevi sesalca in je nisem mogla dobit ven ne po eni ne po drugi strani. ohmy.gif (sesala sem drobtine v bifeju s sladkarijami)

Sounds very like me, jaz tudi pogosto v cistilnem zanosu posesam marsikaj - nazadnje sem sodelavki z mize posesala sminko. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2774 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 August 2011 - 01:10 PM

pride učeri G. na obisk in se neki lupčkava in mu izleti žvečilni direkt men nekam zadi na lase. ene tri minute predtem me pa vpraša, če mam novo frizuro. laugh.gif no, zdej jo mam pa res, ker sva mogla odrezat lase, kjer je bil žvečilni prilepljen.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2775 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 August 2011 - 11:20 PM

Ne vem če je ravno norost, ampak pred leti sem kupila Canon printer za slike. Nekajkrat sem ga uporabila potem pa nekam dala. Zdaj imam nov Canon fotoaparat in lahko direkt priklopim na ta printer, pa sem ga iskala in iskala že ful časa. Vse sem pregledala in nikakor nisem vedla kam bi ga lahko dala. Danes pa mi klikne v glavi kje je printer in je točno tam bil. Noro res.
  • 0
Viens, reste ici!

#2776 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 August 2011 - 11:27 PM

Če si ta printer kupila pred leti in ga nekaj časa ne uporabljala (več kot eno leto in dalje), potem je najbrž
skorajda neuporaben, ker se rade glave totalno zasušijo in ti na koncu ostane menjava glave printerja, ki
se ti ponavadi ne splača in se bolj splača nakup novega. Meni se je to zgodilo pri enem Canonu.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2777 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 August 2011 - 09:16 AM

Nazadnje sem ga uporabila leta 2007 in sem ga včeraj spet vžgala. Dela normalno, sliko je sprintal brez problemov. Prav ne morem vrjet. smile.gif

• 0
Viens, reste ici!

#2778 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 August 2011 - 11:16 AM

jogurt se mi je razlil po torbi. butl.gif še dobro, da sem imela knjigo ravno zunaj.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2779 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 August 2011 - 12:35 PM

Iz zmrzovalne skrinje sem si prinesla sladoledno lucko, odlozila na pult, ker mi je zvonil telefon. Se pogovarjam par minut, grem v kuhinjo in zacnem pripravljat kosilo. Po 20h minutah je lucka se zmeraj na pultu in je postala cisti softic. ninja.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2780 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 27 August 2011 - 12:08 AM

^^

Mhm, sounds very like me. : ) Ma saj stopljen sladoled je se boljsi! : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users