Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2761 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 03 December 2008 - 03:54 PM

Mene pa zanima če ma kera pirs v popku, kok velko luknjo ma. Jst ga mam zdj leto in pol in moja luknja je kr zlo velika. Mislm da tok ni običajno. Ker spodnja luknca se sploh na vidi, zgornja pa se (brez uhana) že kr na daleč vidi :S
Na pirs sm pa zmerj zloo pazila, tko da ne bi moggla bit tok velika, ker bi si kj zataknla oz kj podobnega. Luknja je velka (premer) kr par milimetrov.
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#2762 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 December 2008 - 02:31 PM

jz mam pa zj že skor 2 meseca uhan v nosu, pa si ga skos vn zbijam rolleyes.gif na začetku sm mela enga iz kirurškega jekla (z bunkico) pa je blo kul, edin da sm si ga vsaj 2 krat na dan vn zbila no in poj sm ga enkrat zgubila. poj sm pa dala za ta čas notr srebrnega, da se mi ne bi zarasel in sm ga mela recimo en teden noter, ker nism mela časa it po novega, teli piercing studiji majo smotane delovne čase, in se mi je ful gnojil pa ena bulca se mi je zravn luknje nrdila. ta uhan sm si tuk skos vn zbijala tut je mel bunkico. no in poj sm končno najdla čas in sm šla v culta po un uhan ki je zavit pa it ene biomase, ki ne povzroča alergij. sama si ga nism mogla not dat (ker je zavit)in sm šla še enkrat nazaj da so mi ga s katetram dal not. pol je blo 3 dni mir in eno jutro se zbudim, pogledam v špegu in mi je kristalček vn padu. sm mislna da bom popizdla, jebala sm se pol dneva da bi dobila uhan vn pa ga nism mogla, sm skor skupi padla. i n sm se ofločila da bom šla spet v culta, da mi ga vn dajo. poj sm si ga pa zapela v pulover in mi je šu sam na pol vn, tko da sm ga še do konca sama dala. poj sm pa dala notr enga s titana, ki sm ga že mela kuplenga, no in guess what, spet sm si ga včerej zbila vn in ga ne najdem. zj mam spet srebrnega notr, pa spet cel tedn ne bom mela časa kupit drugega. zj me pa zanima kaj nej naredim. zgleda sm tok štorasta, da si ga bom še naprej butala vn, ker tut ko se mi luknca zoža, si jz tok grobo butnem da si vse sfukam. ampak uhan hočm met, če sm že tok keša pa energije zmetala ne bom kr takoj obupala. odločla sm se, da unga zavitega ne bom več mela, ker si ga ne morm sama not pa vn dajat, uni k jih naknadno zaviješ so baje vsi srebrni, tega pe ne prenašam dobr. kaj nej nardim? a še kje drugje kukr v piercing studiih prodajajo une jeklene uhane al pa iz titana al pa iz kakšnega materiala ki ne povzroča alergij?ker kjer kol sm jz gledala majo sam srebrne. pa da niso prov dragi, ker sm za vse do zdej dala več kukr 10 eur. pa če jih bom še naprej tkole veselo izgubljala, nočm celga premoženja za uhane zmetat.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2763 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 December 2008 - 02:41 PM

Rinkico si dej pa bo mir. Ne poznam nobenega ki bi mu tako pogosto ven padali. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2764 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 07 December 2008 - 03:04 PM

ne, rinkica mi pa ni všeč. ma ja, jz mam ful pizdarij s temi uhani, tut v ušesih pa v popku ko sm ga mela. sam rabm spremembe in ko si neki v glavo ubijem to tut nrdim rolleyes.gif nevem kaj bom
  • 0

IPB Image

#2765 Rejci

Rejci

sramežljivec

• Člani
  • 47 posts
  • Interests:Igranje kitare,druženje s prijatelji,plavanje,risanje na steklo,slikanje,vožnja s kolesom...

Posted 02 January 2009 - 06:15 PM

hi
mene pa zanima s čim ste si dale nardit uhan v nos z iglo al z pištolco
pa a pozn ker tuki kak studio v celu al pa sj v bližini
ker sm s štajerske
  • 0

#2766 Rejci

Rejci

sramežljivec

• Člani
  • 47 posts
  • Interests:Igranje kitare,druženje s prijatelji,plavanje,risanje na steklo,slikanje,vožnja s kolesom...

Posted 02 January 2009 - 06:16 PM

hi
ker sm s štajerske
  • 0

#2767 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 02 January 2009 - 06:27 PM

z iglo. je bolš. ne poznam, bojo mogle punce z unga konca povedat smile.gif
  • 0

IPB Image

#2768 Summer

Summer

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 17 January 2009 - 10:29 AM

Jst mam pa eno težavo z uhanom v popku. Med obema lukncama (na tisti koži vmes) se mi konstantno dela ena rana. Mam tak rdeč mehur v katerem se mi nabira gnoj. In to zdj že kkšne 3,4 mesce. Najprej sm mislna da se mi je naredu kkšn mozolj, zdj pa sploh noče zgint Pa si mažem z bepantenom in razkužujm, pa nič.
Pa me zanima če je mela kdaj kera podobno težavo al pa vsaj zna kj svetovat. Če ne bo boljš, bom šla do zdravnika.
  • 0

#2769 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 January 2009 - 10:33 AM

A je možno, da je to divje meso?
  • 0

#2770 Summer

Summer

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 17 January 2009 - 11:22 AM

Pomoje da ne. Ker ni da bi mi kj rastl (tut ni trdo) ampak se mi samo dela tak mehurček. Kot en mozolj
  • 0

#2771 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 17 January 2009 - 11:56 AM

QUOTE(Rejci @ 2. 1. 2009 - 18:15) View Post

hi
ker sm s štajerske

čebelca? oz mislm d se reče Matija's
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2772 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 17 January 2009 - 07:56 PM

ne mazat z bepanthenom. to sej men tut naredl na nosu, zj je dobr ker se ne mažem več
  • 0

IPB Image

#2773 Summer

Summer

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 18 January 2009 - 10:36 AM

QUOTE(sahara @ 17. 1. 2009 - 19:56) View Post

ne mazat z bepanthenom. to sej men tut naredl na nosu, zj je dobr ker se ne mažem več

sj sm jst vmes tut poskusno nehala pa mi vseen ni zginl. Pa si kkšn mesec nism mazala.
  • 0

#2774 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 18 January 2009 - 11:41 AM

Jaz sem mela enkrat tudi nekaj takega kot 1 mozoljček. V cultu so mi rekli naj se ne mažem z Bepantenom in me je namazala z jodom in je takoj zginlo.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#2775 Summer

Summer

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 18 January 2009 - 12:10 PM

kje se pa dobi ta jod?
  • 0

#2776 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 18 January 2009 - 03:16 PM

Ja to je kr divje meso pomojm. Jaz ga mam že ksn mesc pa pol na nosu, pri uhanu. V cultu mi je rekla, naj se mažem z TEa tree oljem oz. nevemkaksnim oljem čajevca. Pa sem se, pa ni nič pomagalo.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#2777 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 18 January 2009 - 03:36 PM

Summer, nimam pojma, meni je pomagalo, samo ko mi je enkrat namazala s tistim, tako da za naprej tistega nisem potrebovala. Če ne, lahko greš vprašat v lekarno za kakšno zdravilo na bazi joda....?
Sam pomojem pa ni divje meso, ker če si to opisala kot mozolj..... A si probala tkudi kaj stiskat?

• 0

#2778 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 January 2009 - 04:31 PM

Pomoje bi mogla to raztopino joda dobit v lekarni. Če pa ne prodajajo tako, pa bi jo mogle znat narest!
  • 0

#2779 Summer

Summer

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 18 January 2009 - 08:29 PM

Sj bom šla ta tedn enkrat pogledat v lekarno in poskusla, drugač bom šla pa k zdravniku vprašat al pa v Exit.

Drugač pa zgleda kot mozolj in če stisnš začne vn tečt gnoj al pa kot ena voda s krvjo. Je pa kot en mehurček rdeče barve. Sm najprej mislna da je mozolj pol sm že razmišlala, da je mogoče kkšna uleženina al pa kj podobnega. Zdj pa sploh ne vem več hmm.gif
  • 0

#2780 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 18 January 2009 - 09:20 PM

Ja, ja, jaz sem mela lih tako kot opisuješ..... Pejdi komu pokazat.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users