Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2761 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 12 November 2023 - 04:50 PM

Mogoce unpopular opinion, ampak mislim, da bi morali promocijo estetskih posegov na soc. omrezjih prepovedati.
Sem pa firbec, ce bo zato Tamara dobila joske zastonj.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2762 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 12 November 2023 - 04:55 PM

Se popolnoma strinjam.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2763 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19197 posts

Posted 12 November 2023 - 05:38 PM

Jaz tudi, zelo.
  • 0

#2764 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 12 November 2023 - 08:52 PM

Ja, tud jaz. To je postalo tako normalno, kot da si greš po nove hlače...

• 0

#2765 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 12 November 2023 - 10:05 PM

Danes sem naredila Anino lecino juho, ker sem ravno imela vse sestavine.
Nihce je ni jedel. Bog se vsmili, ce je to dobro sem pa rajsi lacna.
Bom jutri naredila normalno brokolijevo juho.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2766 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 12 November 2023 - 11:32 PM

Za foro sem sla gledat adrianine cunje. Pa kdo ma kes da to kupuje, dejansko?
Zdej ne vem, mogoce sem padla v brezno revezev odkar je inflacija ampak jaz si taksnih stvari ne morem kupovat in si jih ne bi niti ce bi imela denar.
Prej grem pogledat na alpine nation, lani sem dobila te zimske snow hlace, k so za v sneg lahko pa tudi pohodne in so res top. Lani je bla cena 120 e. Ze to je blo fakin drago. Danes isto stvar prodajajo za 180 e. Sem se jim na fb prav usrala pod en oglas da to je pa ze orto odiranje in da ne vem od kje lahko opravicijo taksno ceno ampak da so zato mene (in se koga) kot stranko izgubili.
  • 0

#2767 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46064 posts

Posted 13 November 2023 - 10:48 AM

Meni je tako dvolicno od Adrijane, da na eni strani s svojo znamko kao podpira slovensko in nabija cene, in pravi, da to ni hitra moda, ampak so vecni kosi. Par dni kasneje, pa ze nabija About you haul in “nam rihta” kode s popusti. Saj menda sem se ze pritozevala, ampak se bom se 1x, ker je pac tak dan, ko mi gre vse na zivce. :lol:
  • 0

#2768 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23318 posts

Posted 13 November 2023 - 10:50 AM

Ja, tud jaz. To je postalo tako normalno, kot da si greš po nove hlače...

Se tudi jaz strinjam. Ene res hodijo na razne posege kot po tekočem traku, kot si rekla, tako kot da bi šel v trgovino.

Mera ipd pa naj kar imajo svoja oblačila. Meni je to predrago, pa imam neko normalno plačo recimo. Pa tudi te izjave o trajnosti in večnih kosih, so mi malo mimo. Me res zanima, katera od teh influencerk ima v omari samo 10 "večnih in kvalitetnih" dragih kosov in jih nosi 10 let ali več. Itak se prej že naveličajo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2769 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 13 November 2023 - 11:05 AM

Saj to. Jebes nekaj trajnostnih kosov, ce imas hkrati v omari fast fashion cunj za 15 ljudi.
  • 0

― V. Van Gogh

#2770 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 13 November 2023 - 11:47 AM

Katera je napisala o dobicku swy? Meni je to nora stevilka, kaksen doseg ima s temi cotami... noro.

Fiona, mogoce si imela pa zanic leco. Jaz delam podobno juho ze leta in mi je ful okusna.
  • 0

#2771 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19197 posts

Posted 13 November 2023 - 11:48 AM

Frida, jaz. Sem prebrala članek na Siol.net. 

• 0

#2772 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25944 posts

Posted 13 November 2023 - 12:46 PM

A pride Nina Stajner kaj nazaj s porodniške? Otrok je zdaj star cca leto in pol, če je imela marca '22 rok spletna trgovina pa sploh ni več offline ampak kot da je izginila? 🤔 Bi kupila kakšno luštno stvar za sestro in se zdaj malo praskami po glavi.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2773 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 13 November 2023 - 06:56 PM

Kaj je s temi trenirkami! V 90 so bile samo take, vrecaste, te naredile debele, tudi če si bil suh. Pa si upam trdit, da so bile šivane v Italiji, barvane z manj strupenimi barvami kot so danes, stale so pa mogoče današnjih 50€.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2774 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 14 November 2023 - 08:56 AM

Jaz imam od swy novo trenirko. Grozljiva je.
Nobene stvari vec ne kupim od njih, majkemi.
Rit mi naredi tako da lahko kroznik gor postavim, kot si rekla, izgledam debela.
Dala jo bom sestri ki ima 20 kil vec.
  • 0

#2775 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 14 November 2023 - 09:14 AM

A nisi enih drugih hlac ful hvalila? Saj za te trenirke se ve, kako stojijo … Al kaj? :D
Se strinjam s Frcico. Jaz tega niti za doma ne bi oblekla.
  • 0

― V. Van Gogh

#2776 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 14 November 2023 - 09:24 AM

O kakšnem kroju to pišete? Mene pa najbolj moti nekvaliteta. Je očitno prav ista figa, če kupiš trenirko v Lidlu, pri Adidasu, Swy, Lelosi, karkoli že.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2777 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17325 posts

Posted 14 November 2023 - 09:28 AM

Popolna resnica! Sicer je tole vse isti rang, ampak cene so pa kar razlicne. Potem pa na vsake kvatre kupis kaj, kar je semi spodobne kvalitete, ker so se zmotili in uporabili material, ki se ne raztegne in zmucka po prvem pranju. Reklamirajo pa vcasih ene tako, kot da so dolocene kitajske trenirke nekaj najboljsega po narezanem kruhu.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2778 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23318 posts

Posted 14 November 2023 - 09:46 AM

Ja res. Jaz imam več trenirka hlač od Adidas, ene so se po več letih super in se niso nič zmuckale, ene so se pa že ful hitro.

Haha, ja, ene tako opevajo pajkice in trenirke določenih znamk, da to je nekaj najbolj udobnega na svetu, da bi skoz bile v to oblečene. Kot je Kami enkrat napisala, a niso vse trenirke in pajkice udobne? :D

Zadnjič sem se prav spomnila na Coco, ali katera je že napisala, da ji gre na živce, kako Petra P. izgovori Chalk. Ji je ena napisala, da jo moti, kako izgovarja, pa ji je odgovorila, da si je ona izmislila Chalk trenirko, zato se izgovarja tako, kot ona reče. :lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2779 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27472 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 November 2023 - 10:20 AM

Wasn't me, I swear. :D Ampak mi grejo res lasje pokonci, ko to slišim.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2780 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 14 November 2023 - 10:40 AM

To trenirko mam ja chalk.
Pajkice od njih in te ki so spodaj zvonaste so kul. Te chalk so pa omg.
Jaz sem z dechatlonom zadovoljna. Normalne cene.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users