Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 03 July 2011 - 10:59 PM

After all this time?
Always.
Posted 03 July 2011 - 11:21 PM

Posted 03 July 2011 - 11:47 PM
Posted 04 July 2011 - 12:26 AM
Posted 04 July 2011 - 12:30 AM
Oatmeal & Honey imam sicer in mi super ustreza. Aha, v bistvu tale hidrator super zveni. Bom res kaj takega poskusila, če O&H ne dobim v kratkem.
Probaj, če ti ne bo všeč lahko še vedno meni prodaš.

After all this time?
Always.
Posted 04 July 2011 - 07:04 AM
NUJNO rabim nekaj za nego las, jao.
Posted 04 July 2011 - 07:01 PM
Se nagibam k enemu balzamu od 100% Pure, za poskusit.
Čeprav ste že tako dosadne s tem Jiocom, da še mene mika.

Posted 09 July 2011 - 02:41 PM
Rada bi še pripomnila, da če bo kdaj katera iskala olje za konice oz. za uporabo po pranju, se pravi brez izpiranja, se najboljše obnese olje grozdnih pešk. Je izjemno lahko in se takoj vpije. Neprimerljivo boljše kot kakšne silikonske kapljice.
Posted 09 July 2011 - 10:27 PM

Pablo Picasso
Posted 11 July 2011 - 09:10 AM
Jaz imam eno vprašanje, upam da bo katera vedela odgovoriti. Zanima me, katero olje je boljše za lase avokadovo ali arganovo? Mela bi samo za tretmaje pred pranjem, tako da nima veze da sta oba ful "hardcore" olja. Kakšna je sploh razlika?
Rada bi še pripomnila, da če bo kdaj katera iskala olje za konice oz. za uporabo po pranju, se pravi brez izpiranja, se najboljše obnese olje grozdnih pešk. Je izjemno lahko in se takoj vpije. Neprimerljivo boljše kot kakšne silikonske kapljice.
po mojih izkušnjah arganovo olje prekaša vsa olja, ki sem jih do sedaj sprobala: kokosovo, avokadovo, mandljevo, olivno, olje makadamije... Lasje so bolj mehki, zelo svetleči in videti so bolj zdravi. Pri meni se pozna tudi na kodrih, so bolj poskočni in definirani

Kje bi pa dobila olje grozdnih pešk? v Sanolaborju mogoče? pa tako, da ne bi rabla naročat prek spleta.
Posted 18 July 2011 - 02:27 PM
Ko smo že pri oljih... Nekaj časa nazaj sem brala, da je ena omenila sezamovo olje kot naravni UV-filter za lase... A je to res in če, kje ga kupite, kako uporabljate itd... In kakšna je razlika/podobnost med sezamovim, kokosovim in avokadovim oljem za lase? Učinek isti?
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 25 July 2011 - 10:17 AM

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 02 August 2011 - 02:22 PM
Jaz sem ugotovila, da mi blazno na lase paše Orofluido Beauty Elixir, ne na suhe konice, ampak na spodnjo
polovico mokrih las. Vpije se popolnoma, ta zadeva sploh ni mastna, lasje so tako lepo puhasti in polni. Sama
si nikoli ne bi dala na tak način tega gor, me je frizerka prepričala in že pri njej to izvedla, pa sem bila
presenečena nad učinkom! Pa še lasje tako lepo dišijo.
Hannah, žal se nisem v to poglabljala glede UV zaščite ... kar se pa omenjenih olj tiče - se da marsikaj na
internetu prebrati, bi pa rekla tako iz prve, da je npr. avokadovo najbolj hranljivo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 August 2011 - 05:49 PM
Jaz ta olja vedno naročam na arstrade, ker majo najboljše cene pa zadovoljna sem z embalažami in vsem ostalim.
Posted 29 August 2011 - 05:26 PM
Jaz moram rečti, da odkar uporabljam Tangle Teezer (las ne češem več, ko so mokri, kar je bila
pri meni stalna praksa, ampak samo suhe, pred pranjem) in Joico produkte ( + Orofluido), pa tudi Fitoval
kapsule jem, ampak slab mesec komaj, imam precej lepše lase in to v hudo kratkem času zdaj. Vidno bolj so
zdravi, polni, se mi zdi, da jih imam skorajda enkrat več!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users