Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2761 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 03 July 2011 - 10:59 PM

Ni kaj, upam da ti pomaga. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 03 July 2011 - 11:21 PM

V bistvu mam malo bedno sceno, ker mi je tigi dvojčka zmanjkalo in ne vem, kdaj bo spet v akciji, pa sem mislila, da bom priložnost izkoristila za to, da poskusim tega joicota, ampak sem mislila, da je bolj ekvivalent balzamu, tako da zdaj še sama ne vem, kaj bom. laugh.gif Zaenkrat vedrim z Alverde robo. smile.gif
  • 0

#2763 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 03 July 2011 - 11:32 PM

Ker Tigi dvojček pa maš? Zakaj pa ne probaš raje s hidratorjem kot rekonstruktorjem (klik) ?
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 03 July 2011 - 11:47 PM

Oatmeal & Honey imam sicer in mi super ustreza. Aha, v bistvu tale hidrator super zveni. Bom res kaj takega poskusila, če O&H ne dobim v kratkem.
  • 0

#2765 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 04 July 2011 - 12:26 AM

Coco* preveri arstrade za arganovo olje.
  • 0
Memento mori.

#2766 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 04 July 2011 - 12:30 AM

QUOTE(PurePoison @ 4. 7. 2011 - 0:47) View Post

Oatmeal & Honey imam sicer in mi super ustreza. Aha, v bistvu tale hidrator super zveni. Bom res kaj takega poskusila, če O&H ne dobim v kratkem.

Probaj, če ti ne bo všeč lahko še vedno meni prodaš. laugh.gif Dežurni odkupovalec Joico zadevščin. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2767 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 July 2011 - 07:04 AM

Katera ve, če sta Tigijeva S-Factor šampon in balzam sestavinsko kvalitetna?

NUJNO rabim nekaj za nego las, jao.
  • 0

#2768 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 July 2011 - 08:23 AM

QUOTE(nutella` @ 4. 7. 2011 - 1:26) View Post

Coco* preveri arstrade za arganovo olje.

A to je kakšna trgovina al kaj?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 04 July 2011 - 09:47 AM

QUOTE(Nincha @ 4. 7. 2011 - 1:30) View Post

Probaj, če ti ne bo všeč lahko še vedno meni prodaš. laugh.gif Dežurni odkupovalec Joico zadevščin. laugh.gif

Ha! laugh.gif Ok, zmenjeno. biggrin.gif
  • 0

#2770 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85932 posts

Posted 04 July 2011 - 06:54 PM

QUOTE(Sinnaia @ 4. 7. 2011 - 8:04) View Post

Katera ve, če sta Tigijeva S-Factor šampon in balzam sestavinsko kvalitetna?

NUJNO rabim nekaj za nego las, jao.

klik ;P

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2771 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 July 2011 - 07:01 PM

Eh, sem iskala, pa nisem našla. Brezveze, ne bom tega.

Se nagibam k enemu balzamu od 100% Pure, za poskusit.

Čeprav ste že tako dosadne s tem Jiocom, da še mene mika. laugh.gif
  • 0

#2772 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 July 2011 - 12:05 PM

QUOTE(Coco* @ 4. 7. 2011 - 9:23) View Post

A to je kakšna trgovina al kaj?

Spletna, ja. Arstrade
Zakon je! Imaš arganovo 250ml za 15€. Imaš pa tudi vsa ostala olja, vsa so hladno stiskana, pa pri vsakem piše zakaj se uporabljajo.
  • 0
Memento mori.

#2773 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 July 2011 - 02:41 PM

Jaz imam eno vprašanje, upam da bo katera vedela odgovoriti. Zanima me, katero olje je boljše za lase avokadovo ali arganovo? Mela bi samo za tretmaje pred pranjem, tako da nima veze da sta oba ful "hardcore" olja. Kakšna je sploh razlika?

Rada bi še pripomnila, da če bo kdaj katera iskala olje za konice oz. za uporabo po pranju, se pravi brez izpiranja, se najboljše obnese olje grozdnih pešk. Je izjemno lahko in se takoj vpije. Neprimerljivo boljše kot kakšne silikonske kapljice.
  • 0
Memento mori.

#2774 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 July 2011 - 10:27 PM

Hvala! Bom najprej pogledala, kako se obnese kokos, ki ga je Immortelle opisala v ocenjevanju, je 2X cenejši pa več ga je, bom mazala lase vsak dan pred kopanjem v morju, arganovo bo že prišlo na vrsto. smile.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2775 autumn

autumn

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 11 July 2011 - 09:10 AM

QUOTE(nutella` @ 9. 7. 2011 - 15:41) View Post

Jaz imam eno vprašanje, upam da bo katera vedela odgovoriti. Zanima me, katero olje je boljše za lase avokadovo ali arganovo? Mela bi samo za tretmaje pred pranjem, tako da nima veze da sta oba ful "hardcore" olja. Kakšna je sploh razlika?

Rada bi še pripomnila, da če bo kdaj katera iskala olje za konice oz. za uporabo po pranju, se pravi brez izpiranja, se najboljše obnese olje grozdnih pešk. Je izjemno lahko in se takoj vpije. Neprimerljivo boljše kot kakšne silikonske kapljice.

po mojih izkušnjah arganovo olje prekaša vsa olja, ki sem jih do sedaj sprobala: kokosovo, avokadovo, mandljevo, olivno, olje makadamije... Lasje so bolj mehki, zelo svetleči in videti so bolj zdravi. Pri meni se pozna tudi na kodrih, so bolj poskočni in definirani tongue.gif Je pa tudi res, da arganovo olje prekaša vsa druga tudi v ceni rolleyes.gif

Kje bi pa dobila olje grozdnih pešk? v Sanolaborju mogoče? pa tako, da ne bi rabla naročat prek spleta.
  • 0

#2776 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 18 July 2011 - 02:27 PM

Tudi jaz lahko sami prikimavam izrednim učinkom arganovega olja... Ne samo za lase, ampak občasno tudi za kožo...

Ko smo že pri oljih... Nekaj časa nazaj sem brala, da je ena omenila sezamovo olje kot naravni UV-filter za lase... A je to res in če, kje ga kupite, kako uporabljate itd... In kakšna je razlika/podobnost med sezamovim, kokosovim in avokadovim oljem za lase? Učinek isti?
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#2777 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 25 July 2011 - 10:17 AM

Anyone? ermm.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#2778 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 August 2011 - 02:22 PM

Jaz sem ugotovila, da mi blazno na lase paše Orofluido Beauty Elixir, ne na suhe konice, ampak na spodnjo
polovico mokrih las. Vpije se popolnoma, ta zadeva sploh ni mastna, lasje so tako lepo puhasti in polni. Sama
si nikoli ne bi dala na tak način tega gor, me je frizerka prepričala in že pri njej to izvedla, pa sem bila
presenečena nad učinkom! Pa še lasje tako lepo dišijo.

Hannah, žal se nisem v to poglabljala glede UV zaščite ... kar se pa omenjenih olj tiče - se da marsikaj na
internetu prebrati, bi pa rekla tako iz prve, da je npr. avokadovo najbolj hranljivo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2779 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 02 August 2011 - 05:49 PM

Hannah, ja sezamovo olje vsebuje naravni ZF, odbija do 25% sončnih žarkov, tako da je idealno za nego las poleti. Uporabljaš ga lahko kak želiš, če greš na sprehod si kaneš par kapljic na dlani, pomaneš in naneseš na spodnjo 1/3 las, jih lepo nahrani, razmehča in jim da lesk. Na morju pa si lahko kar obilno naneseš preden greš v slano vodo.

Jaz ta olja vedno naročam na arstrade, ker majo najboljše cene pa zadovoljna sem z embalažami in vsem ostalim.
  • 0
Memento mori.

#2780 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2011 - 05:26 PM

Jaz moram rečti, da odkar uporabljam Tangle Teezer (las ne češem več, ko so mokri, kar je bila
pri meni stalna praksa, ampak samo suhe, pred pranjem) in Joico produkte ( + Orofluido), pa tudi Fitoval
kapsule jem, ampak slab mesec komaj, imam precej lepše lase in to v hudo kratkem času zdaj. Vidno bolj so
zdravi, polni, se mi zdi, da jih imam skorajda enkrat več!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users