Pejd dol s foruma in in pritisni play, uživi in se pol oglas tukaj

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 07 February 2016 - 09:02 PM
Posted 07 February 2016 - 11:00 PM
W.A.W. Meni je bil super.
Posted 08 February 2016 - 02:26 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 February 2016 - 03:24 AM
Posted 08 February 2016 - 08:14 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 08 February 2016 - 08:20 PM
Midva sva ga ravno včeraj gledala in se nama je tako neumno zdelo, ker se je njemu kao mudilo, vozil pa je počasneje od večine avtov. Skorajda so ga še tovornjaki prehiteval . Ostalo je bilo pa fino.
Posted 09 February 2016 - 10:06 AM
Gledala sem še:
Room
Pred kakim letom sem brala knjigo, jo zelo priporočam. Tema je težka, govori s perspektive 5 letnega fantka, ki je z mamo zaprt v sobi. Mamo je ugrabil moški pri 17 letih.
Odlično so prenesli knjigo na filmsko platno, oba glavna igralca sta odlično opravila svojo delo. Predvsem tisti vidik ko se ti zdi, da s svobodo bo vse slabo pozabljeno in lahko nadaljuješ kjer si pred 7 leti ostal.
Jaz sem lani na morju brala to knjigo. Sicer je knjiga dobra, ampak je pa prva knjiga za katero lahko rečem, da mi je žal, da sem jo prebrala. Ko maš enkrat svoje otroke, postaneš ful občutljiv za take stvari. :/
Filma najverjetneje ne bom gledala.
Posted 09 February 2016 - 08:14 PM
Posted 13 February 2016 - 09:05 PM
S kje ste potegnile Room?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 February 2016 - 09:06 PM
Posted 17 February 2016 - 12:34 PM
Bolj me bega, kako hudica je lahko Lawrence spet nominirana in to za vlogo Joy, kjer bi tezko izbrali manj primerno igralko. Za zacetek je cisto premlada in upam si reci da tudi premalo zrela, da bi bila kos taki vlogi. Film je pa vseeno super, priporocam.
Ma vse skupaj se mi je zdelo kot žajfnica, ki jo gleda njena mama. Tak klišejski ameriški film, vsak detajl me je motil - to da so v njej videli hud potencial izumiteljice, samo zato ker je pri 10ih znala iz papirja izrezati okraske, soočenje s kavbojem, bivši mož v kleti, kateremu se kasneje pridruži še njen oče, ki na prvem randiju preko posredovalnice naleti na bogatašinjo, s katero se seveda ujameta in ki Joy posodi denar... na živce mi je šel!
Ja, njen sin igra tri sekunde, pol ga kar zmanjka, pa ona kot glavna junakinja blond, njena sitna sestra (sploh ne povejo zakaj obstaja spor med njima) pa temnolasa...
Včeraj pogledala Joy in po eni strani sem bila pozitivno presenečena, po drugi razočarana.
Zgodba je zelo čudno tekla in puščala polno vprašanj (kaj je bilo z njeno službo; kako ji je kar uspelo prepričat ljudi na TV v vse živo, prehod iz WC v delavnico, tisti kavboj, ...
Na drugi strani pa kakor mi je bila njena celotna družina (milo rečeno) čudaško nora, mi je bila tudi všeč, saj je bila drugačna. Sploh očeta bi na momente tepla z gorjačo . Sestra naj bi bila pol sestra (če sem prav razumela).
Dialogi so pa nihali iz manj do bolj WTF (pogovor na pogrebu npr).
Strinjam se z Jino, da je bila ona premlada za to vlogo (čeprav je po moje dejansko igrala eno 25+ letnico), njena igra mi ni bila nič posebnega. Všeč mi je bila pa nepredvidjiva vsebina, bizarna zgodba in njena mirnost (čeprav bi tepla njo in celo družino)
Tak zanimiv film, precej drugačen, kot sem pričakovala.
Put A Kilt On It!
Posted 17 February 2016 - 01:01 PM
Strinjam se z Jino, da je bila ona premlada za to vlogo (čeprav je po moje dejansko igrala eno 25+ letnico)
Ja, ona naj bi bila že na začetku filma stara 34, v resnici pa je 25. S tem da so jo na koncu "postarali" edino z oblekami.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 February 2016 - 04:37 PM
Priporočam vsem ljubiteljicam vojnih in biografskih dram (in Ninchi
), ta je res fantastična. Alicia Vikander me v vsakem filmu navduši, res je ena boljših igralk te generacije.
― V. Van Gogh
Posted 21 February 2016 - 08:49 PM
Jaz sem nazadnje pogledala Deadpool in priporočam vsem ljubiteljicam superjunaških filmov, sploh pa če vam je všeč humor iz trailerja. Ryan Reynolds odlično odigra svojo vlogo.
edit: Je pa precej nasilen in z veliko kletvicami, letijo glave in drugi udje, tko da ni primerno za otroke pod 15 let.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 February 2016 - 09:40 PM
^
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 February 2016 - 04:37 PM

Posted 22 February 2016 - 10:33 PM
Kje ste ga potegnile, meni najde samo francosko in italijansko verzijo?
Pablo Picasso
Posted 22 February 2016 - 10:41 PM
Smartflix
Posted 26 February 2016 - 10:44 AM

http://www.indiewire...ctions-20150312
Upam, da ta ni resna ali pa je samo velika ljubiteljica Stallona. :S Jaz moram do nedelje pogledati samo se Mad Maxa in Creed (ce bom zdrzala).
― V. Van Gogh
Posted 26 February 2016 - 01:30 PM
Put A Kilt On It!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users