Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2761 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 13 May 2014 - 01:04 PM

Kakšne so kaj sestavine tega seruma? Dobila sem tester in naredi krasno kožo, nočem pa da mi jo na dolgi rok poslabša, ker sem jo komaj stabilizirala. :D Pa cenovno je tudi precej navita cena in me zanima, če je sestavinsko res vreden tega denarja.

Aqua/Water, Glycerin, Cyclomethicone, Methylsilanol Mannuronate, Corn Starch Modified, Octyldodecyl Myristate, Rosa Canina Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Water, Rosa Moschata Seed Oil, Rosa Multiflora Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Cellulose Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol, Tocopherol, Parfum/Fragrance. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2762 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 05 June 2014 - 09:46 PM

Sicer je silikonski, ampak se mi sicer zdi dober. Pa vrtnica je zelo bogata z vitaminom C zato najbrž tako krasna koža. Ampak, če si kdaj imela težave z olji pa jaz ne bi tvegala, ker na dolgi rok bo tudi tole mašilo.

Jaz tudi iščem dobro vlažilno za čez poletje. Vse ima K sestavine, olja in rastlinske ekstrate, kar meni ne ustreza.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2763 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 June 2014 - 07:52 AM

Imate kakšen predlog za serum/kremo za obraz, ki se jo dobi pri nas in ne stane celo premoženje, pa da izjemno dobro vlaži kožo (potrebujem za izredno suh zrak na letalu, na 8+ urnem letu). Nekaj brez obilice olja in kemikalij, po možnosti... 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2764 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 June 2014 - 01:00 PM

Podgana, si že imela od Afrodite Oil control kremo?

Tole so sestavine:Aqua, Propylene Glycol, Cucumis Sativus Fruit Juice, Glyceryl Stearate, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Glycerin, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Stearic Acid, Propylheptyl Caprylate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Cymbopogon Schoeanthus Oil, Citrus Medica Limonum Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Phosphoric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite, Citral*, Citronellol*, Geraniol*, d-Limonene*, Linalool*.

Jaz sem jo danes kupila. 

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2765 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 06 June 2014 - 02:10 PM

Ne, ampak po sestavinah sodeč bi jo kupila. Zadnje čase mi je v bistvu samo še to pomembno, da ni komedogeno. Hvala, bom pogledala. Napiši kako se obnese :)

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2766 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 June 2014 - 02:13 PM

Tale je fantastična: http://reviews.boots...ews/reviews.htm

ampak seveda, je out of stock že dolgo, ker delajo novo formulo. Nisem pa imela tako lepe kože že 15 let, ko sem jo uporabljala.

Od Afrodite tudi draga ni, 8 evrov, imajo pa tudi serum. kupila sem jo v dm-ju. Ti javim kako se obnese.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2767 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 06 June 2014 - 09:50 PM

Immortelle, ce mora izjemno dobro vlazit kozo, mi pride na misel kaksen gel z ureo? Ali pa aloe vero? :)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2768 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16952 posts

Posted 21 August 2014 - 08:03 PM

Tiste, ki ste uporabljale Vichy Esentielles za suho kožo s čim ste jo nadomestile? Moja koža je v tem vremenu čisto zmešana in mi je Balein fluid skoraj premalo. To Vichiyevo se nehali delat, kot sem bila obveščena lani, tako da bi rabila nekaj novega, ne K in v podobnem cenovnem razponu 10-15€ max. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2769 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 21 August 2014 - 08:50 PM

Meni je bila Vichy super in uporabljam zdaj ta zelo poceni nadomestek ;). Spet noče slike prilepit, grr. Vglavnem, Himalaya Nourishing Skin Cream

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2770 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16952 posts

Posted 22 August 2014 - 07:17 AM

Sem malo preletela ocene na netu, ti pušča kak masten sloj ali se lepo vpije? 

• 0

[Napoleon]

#2771 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 22 August 2014 - 07:26 AM

Zvecer ne opazim, zjutraj mi je pa fajn za pod puder.
  • 0

#2772 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16952 posts

Posted 22 August 2014 - 07:45 AM

Hvala, bom poskusila kje tester dobit. :)

• 0

[Napoleon]

#2773 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 22 August 2014 - 02:09 PM

Eh, če ti ne bi bila ok za obraz, je pa fajn za roke ali po telesu ;).

• 0

#2774 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 August 2014 - 02:15 PM

Js sem danes kar tole od Alverde vzela, znižano na 2.79€. Sem probala tester, se mi vpije, nič ne peče in ne svetim se. Bo za ponucat.

327110926.jpeg?1403601842

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2775 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 01 September 2014 - 07:39 PM

Je imela katera to kremo? V DM-u bodo zdaj imeli neke popuste na naravno kozmetiko in sem dobila na mail tudi kupon za 50 % popust na kozmetiko Krasna in bi mogoče vzela kaj, mi ravno gre tudi krema h koncu.

krema-za-obraz.jpg

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2776 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 21 September 2014 - 12:41 PM

Sicer je silikonski, ampak se mi sicer zdi dober. Pa vrtnica je zelo bogata z vitaminom C zato najbrž tako krasna koža. Ampak, če si kdaj imela težave z olji pa jaz ne bi tvegala, ker na dolgi rok bo tudi tole mašilo.

Evo poročam kako se je obneslo na dolgi rok. Sicer je krasen serum, vendar mi je na dolgi rok začel povzročat prav boleče mozolje, sploh če sem ga uporabila vsak dan....mi je ostalo zdaj še malo več kot pol flaše pa se niti ne upam naprej uporabljat. Sem že prav brez idej in malo obupana kaj bi sploh moji koži odgovarjalo. 

Trenutno nič ne uporabljam, malo razmišljam da bi kupila tisti Sebium od Bioderme, ampak potem rabim še kaj, ker imam že zdaj suho kožo po čelu.  :wacko:

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2777 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 21 September 2014 - 01:57 PM

Jaz sem si za hladnejše vreme nabavila TBS Vitamin C Skin Boost, ki jo kljub čisto povprečnim sestavinam ful hvalijo. Sem se odločila zanjo, ker je na silikonski bazi in jo itak mislit uporabljat samo zjutraj, kot podlago za puder, za zvečer imam pa Biodermo. Če zraven uporabljaš piling ali si obraz močneje obrišeš z brisačo, je veliko manjša verjetno za suho povrhnjico, ker se zaradi kislin koža redno obnavlja. Brez pilinga pa odmrla koža seveda ostane gor in izgleda kot ekstremno suha.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2778 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 21 September 2014 - 02:11 PM

Meni se je vedno zdelo, da se mi kljub pilingu pozna suha koža, če uporabljam kakšno kremo s kislinami. 

Jaz sem pa parkrat probala zgornjo kremo Krasna. Ima kar močan vonj po sivki in je kar lahka, pa hitro se vpije. Pomoje jo bom morala dati malo na stran čez hladnejše dni, ker se mi zdi, da mi bo premalo. Bom najbrž spet eno od Green people kupila.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2779 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 21 September 2014 - 03:47 PM

Jaz trenutno uporabljam 4 kislinske produkte in na to več vlažilcev in imam res krasno kožo. Nič suho in minimalno nečistoče. Pilingiram pa vsaj vsak tretji dan, drugače se mi niti ne vpije nič, vse ostane na površini.

Za naravne produkte z olji in rastlinskimi izvlečki imam pa preobčutljivo kožo. To mi je še vedno štalo naredilo (tudi silikoni so boljši - celijo).

• 0

Tumblr

#2780 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 21 September 2014 - 07:54 PM

Jaz imam zadnje čase ful kolobarje pod očmi. Lahko katera priporoči kakšno kremo, ki bi omilila zabuhlost?

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users