http://www.24ur.com/...-ponaredek.html

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja
Posted 28 May 2015 - 12:07 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 May 2015 - 12:14 PM
... tole je pa tipičen davek na neumnost!
aja, pa verjetno je zgodba spet prenapihnjena, saj ima redko kdo dnevni dvig na bankomatu nad cca 400€.
Če ga pa dotična gospa ima, je pa dvojna kokoš.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 May 2015 - 03:41 PM
Da v tujini (že v ITA) je menda porazna storitev.
Naša pošta je majka proti italijanski. Si ne želite tega
Imam pa jaz drugače z našo pošto 100% dobre izkušnje, pa smešno poceni je, če primerjaš z ostalimi državami.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 May 2015 - 05:45 PM
Posted 28 May 2015 - 06:06 PM
Jaz pa nisem prepricana, ali je krivec slovenska ali nizozemska posta, ampak najine bozicne kartice so prisle do naslovnikov v Slo vse od 22.12. pa do zacetka aprila (!), vsaj ena pa se vedno ni prispela. Isti smoren, ko nasi posiljajo voscilnice na NL (nama in fantovim domov) - oni so jo dobili s par mesecno zamudo, midva pa sploh ne.
Posted 04 June 2015 - 07:33 AM
Put A Kilt On It!
Posted 05 June 2015 - 10:47 AM
Zakaj nas ne zaščemi ob tej prijazni sorti dečkov, ki bi si zapomnili rojstne dneve naših mam ter mačk in bi nam na potapljajoči se ladji dejansko odstopili mesto v reševalnem čolnu. Ker nas privlačijo taki, ki bi nas na Titanicu z veslom tolkli po glavi, da bi lahko rešili lastno rit.
Me pa bi z reševalnim obročem v eni in s srcem v drugi roki za njim plavale delfina v prepričanju, da je tak samo zato, ker mu manjka ljubezni. Ker mu manjkamo me. Oh. Ko pa je dejansko vse, kar mu manjka, en konkretni tečaj kulturnega obnašanja, škarje za prerez popkovine z mamo ter par čelnih udarcev v genitalije.
Put A Kilt On It!
Posted 12 June 2015 - 03:34 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 June 2015 - 09:38 AM
Put A Kilt On It!
Posted 18 June 2015 - 10:40 AM
Posted 18 June 2015 - 10:47 AM
Jaz pa ne vidim, Mihi hoče da plačam
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 June 2015 - 10:49 AM
Posted 18 June 2015 - 10:56 AM
O, danke!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 June 2015 - 04:22 PM
Posted 24 June 2015 - 06:44 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 June 2015 - 08:09 AM
Jaz sem enkrat videla oglas za delo, kjer je bil za administratorja v nekem, mislim da lesarskem podjetju, pogoj tudi licenca za učitelja smučarja in učitelja plavanja. Pa na Zavodu za zaposlovanje celo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 July 2015 - 09:34 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users