Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2761 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 May 2010 - 04:52 PM

QUOTE(farha @ 26. 5. 2010 - 15:10) View Post

Kinky, moje korenine so z Albanije, fuck off.

confused.gif tongue.gif

Pa VEM, da so, saj sem napisala karikiram, ti albanka, ti.

QUOTE(Braunkopf @ 26. 5. 2010 - 13:32) View Post

^^ Kje si pa to zadnje našla? laugh.gif

Tisti prevod je pa v slovenski verziji Buda iz predmestja. hmm.gif ohmy.gif huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2762 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 May 2010 - 04:53 PM

ej kinky, ne oprostim ti, res ne, madrfakr en
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2763 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 May 2010 - 04:59 PM

Hja, življenje res ni potica. Človek mimogrede kakšenga albanca užali, dasiravno nenamerno.

Ko boš pripravljena na dialog, lahko tudi v albanščini, mi javi. cry.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2764 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 26 May 2010 - 05:09 PM

Na živce mi grejo mali "čefurčki", ki na ves glas govorijo: "boŁi me kurac, će dobim popravca, raje se 1x dobr naućim pa bom naredu."
Pa še podoben stavek, od istega osebka: "Mamo 2 pifŁarja v klasu, pa budałi, vse naŁoge pišeta, mi pa sam prepisujemo, js pa raje dobim popravca, pa potem naredim, pa ceŁo Łeto nič ne deŁam"

A morjo bit tok glasni! Imela sm mp3 v ušesih, pa sm ga še vseeno slišala!!! Mene boli kurac, če bo mel popravca in kok se mu jebe
  • 0

#2765 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 26 May 2010 - 06:16 PM

QUOTE(PurePoison @ 25. 5. 2010 - 22:21) View Post

Jaz sem skoraj živčni zlom fasala, ko sem zadnjič ponesreči ujela njuno oddajo. Živcirata me do konca, sploh ženska, ki se ves čas nekaj dere čez njega. Obup.

JA! cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2766 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27466 posts

Posted 26 May 2010 - 06:20 PM

Na živce mi gre ena sošolka, do te mere, da bi se bla sposobna tepst. Vedno ma svoj prav, ona je največja božica. Vse svoje obvesznosti (prakso, šiht, dokumentacijo,...) sm prilagodila temu, da sm hodila na seminarje takrat kadar je večini ustrezalo, tudi če je blo na urniku drugače. Ona mi je celo očitala, ko sm rekla da mi novi datumi res ne odgovarjajo, ker fizično ne morem bit na dveh praksah hkrati, čaš da kak sm razvajena da to se pa ja da vse zrihtat. Zdej pa je izjavila, da češ zakaj se ne bi enkrat mi njen prilagodili in prišli v petek popoldan na faks... pacienti ane.
  • 0

#2767 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 May 2010 - 06:23 PM

QUOTE(Kinky @ 26. 5. 2010 - 16:59) View Post

Hja, življenje res ni potica. Človek mimogrede kakšenga albanca užali, dasiravno nenamerno.

laugh.gif
ne znam njič albansko
  • 0

#2768 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 27 May 2010 - 10:11 AM

Hm, jz sm pa mislu, da jo skos treniraš na forumu. ninja.gif tongue2.gif
  • 0

#2769 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 27 May 2010 - 12:52 PM

hahaha, dobr si me to zabil, piki biggrin.gif
  • 0

#2770 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 May 2010 - 04:24 PM

Glupi, žešče zajebani nestrpni vozniki, ki trobijo, ko ti crkne avto na križišču, fak of debil zabiti, crknil je, počakaj sekundo, da ga upalim in normalno speljem. ph34r.gif mad.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2771 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 May 2010 - 05:07 PM

Al pa ko ti za ritjo vozijo pa blendajo pa nevemkajševse, ker je omejitev 50 in pač pelješ 50. rolleyes.gif
  • 0

#2772 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 May 2010 - 05:11 PM

Jaaa, MOOO, prav živčna postanem. Ali pa ko iz stranske ceste kar pridivjajo meni na glavno in pol ne vem če se bo kar zabil vame ali kaj. rolleyes.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2773 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 May 2010 - 05:12 PM

Ah ja, dogodivščine mladih voznikov. biggrin.gif
  • 0

#2774 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 31 May 2010 - 05:15 PM

Meni gre pa na živce, ko kdo potrobi, in pol nimam pojma a trobijo meni in začnem čiz panično gledat, a sem jst kej zajebala, prevozila kkšen znak/semafor itd., na koncu se pa izkaže, da je nekdo samo nekoga "pozdravil" al pa kej tazga biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2775 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 31 May 2010 - 08:29 PM

Jaz pa zadnje čase ne jebem nobenega. Vozim po omejitah, in me BK za vse za mano, ki mi trobijo, blendajo. Če piše 80, to pomeni 80. sleep.gif
  • 0

#2776 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15792 posts

Posted 31 May 2010 - 08:52 PM

Jst isto.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2777 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 May 2010 - 08:53 PM

Neopisljivo mi gre na organ, ko moraš s kakšnimi delati v rokavičkah in so kot ene občutljive
in jokave pizde, a po drugih strani pa oni nimajo nobenega občutka pri svojem vrtenju gobca. KILLLLL

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2778 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 May 2010 - 10:21 PM

QUOTE(Plain Jane @ 31. 5. 2010 - 18:12) View Post

Ah ja, dogodivščine mladih voznikov. biggrin.gif

thumbup.gif

Sam sej je res, jaz sem lih do Avtošol bolj uvidevna, ker vem, kake travme sem jaz imela na cesti, ko je ves folm trobil in še posebej šikaniral.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 31 May 2010 - 10:47 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 26. 5. 2010 - 8:59) View Post

sam knjiga je pa fajna....

lol1.gif lol1.gif lol1.gif

(sej post ni smešen...ampak, ko sem prebrala tole, po tistem postu, da jo je pretepel, sva oba z N crknla od smeha laugh.gif ) Svaka ti čast Ančka heheheheeh.

QUOTE(Kinky @ 26. 5. 2010 - 17:59) View Post

Kinky čuvaj se. Albanci se sploh ne pogovarjajo več, ko se zameriš. Sam cela vas se pripelje pred tvoja vrata.
surrender.gif laugh.gif tongue.gif

Men itak ni treba sploh napisat, kaj mi gre na živce...sam bom vseeno. Na živce mi gre "onaj u pederskom odelu, što se kačio na moje naočale" eto. sniper.gif
  • 0

#2780 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 May 2010 - 10:49 PM

Sej jaz že mam izpit, pa bi si prov kupila nalepko za na avto mladi voznik, da ne bo take panike. biggrin.gif Pač sem previdna pa nočem pik dobivat, kaj je. rolleyes.gif Tko majo v Avstriji, kjer delaš izpit tako, da te nekdo od staršev uči vozit, se pravi ti voziš, on je zraven (v svojem avtu valda), potem pa napiše ure pa kilometre, pol k maš določeno število ur, pride pa ocenjevalec in te oceni. Medtem k voziš si daš pa spredi in zadi en velik L, da ljudje vejo da se učiš. smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users