Kolikor jaz vem, Tušmobil še vedno nima Monete.
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 20 December 2012 - 09:51 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 December 2012 - 09:52 PM
KAKO BEDNO.
![]()
Olivija, ne ni. Na spletni strani LPP piše za uporabnike Mobitela, Debitela in SImobila.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 December 2012 - 10:14 PM
Uh, oprosti, sem mislila, da je ze univerzalno. Bad :/
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 December 2012 - 10:15 PM
Ja res je bad. Torej če hočeš samo za eno vožnjo, morš kupit Urbano. Res so bedniki.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 December 2012 - 10:34 PM
Sarah, kje pa greš na bus? če kje okoli name ali metelkove ti jo jaz lahko posodim.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 December 2012 - 10:39 PM
Hvala, mi je ze par prijaznih foprumasic ponudilo, ampak ni problema, bova z mamo v skrajni sili zamenjali mobitela, pa bo problem rešen! ![]()
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 December 2012 - 07:47 AM
Ok! uživaj v vožnji z ljubljanskimi busi ![]()
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 December 2012 - 09:26 AM
Kje lahko kupim Yankee candle v City parku, je kje kaksna trgovina, ki jih drzi?
Ok - bom vseeno objavila, ceprav sem nasla tole:
Yankee Candle sveče in ostale dišave so na voljo v trgovini "VonjNarave", na Prečni ulici 2 v Ljubljani in Gubčevi 4 v Celju, v trgovinah Homely v Ljubljani, Kopru in Mariboru,Svilanit v Kopru, Home Design na Bledu, Mariposa v Laškem, Odeja v Mercator Centru Šiška v Ljubljani in v spletni trgovini www.vonjnarave.si.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 December 2012 - 09:29 AM
Muller, Olivija.
Ampak zadnjič sem videla samo Christmas Cookie. Drugače jih drži tudi knjigarna Felix (pod Kolosejem). ![]()
Za drugič, če bo katera potrebovala.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 December 2012 - 09:31 AM
Kje lahko kupim Yankee candle v City parku, je kje kaksna trgovina, ki jih drzi?
Ok - bom vseeno objavila, ceprav sem nasla tole:
Yankee Candle sveče in ostale dišave so na voljo v trgovini "VonjNarave", na Prečni ulici 2 v Ljubljani in Gubčevi 4 v Celju, v trgovinah Homely v Ljubljani, Kopru in Mariboru,Svilanit v Kopru, Home Design na Bledu, Mariposa v Laškem, Odeja v Mercator Centru Šiška v Ljubljani in v spletni trgovini www.vonjnarave.si.
zdaj imajo štant v City Parku LJ - mislim da pred New Yorkerjem oz. tam nekje.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 December 2012 - 09:33 AM
V City Parku je trgovina Homely, zraven Lisce (v zgornjem nadstropju), tam jih imajo. Po mojih opažanjih je tam še največ izbire.
Posted 21 December 2012 - 09:37 AM
zdaj imajo štant v City Parku LJ - mislim da pred New Yorkerjem oz. tam nekje.
Tako je!
Posted 21 December 2012 - 09:38 AM
O, super! Fajn, bom sla tja in dala oci na peclje. Hvala obema vsem trem! :*
Posted 21 December 2012 - 10:25 AM
Ja v Homely se res splača it pogledat, tam imajo kar veliko izbiro.
A se kaj narest s čevljom katerega podplat na mokrem zelo drsi? A obstaja karkoli za nalepit gor? Imam ene gležnarje ampak podplat tako drsi na mokrih podlagah, da je bolj varno, če grem po vseh štirih. ![]()
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 December 2012 - 10:28 AM
Ja, itak da se da, samo nesi k čevljarju. ![]()
Posted 21 December 2012 - 10:37 AM
Aja potem obstaja samo ta možnost. Sem upala, da mogoče kje kaj prodajajo za gor nalepit. ![]()
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 December 2012 - 10:51 AM
Salonarji se mi po parih urah začnejo sezuvat
. Kje dobim kvalitetne opetnike? So gel opetniki ok?
Posted 21 December 2012 - 10:52 AM
Salonarji se mi po parih urah začnejo sezuvat
. Kje dobim kvalitetne opetnike? So gel opetniki ok?
gel so meni predebeli. Bolj so mi všeč iz blaga. Jaz sem jih kupila v Massu (če se ne motim)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 December 2012 - 11:45 AM
Vrtnca meni so kul samo od party feet, niso mi predebeli. To so edini po katerih se mi ne sezuvajo. Dobiš v dmu, muller...
Posted 21 December 2012 - 11:47 AM
Hvala obema, grem danes pogledat ![]()
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users