TIGI
Posted 02 June 2009 - 12:23 PM
Posted 02 June 2009 - 12:49 PM
Ja, meni se tudi nekako tako zdi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 June 2009 - 02:22 PM

Posted 02 June 2009 - 02:24 PM
Jaz bi si mogoče edino kupila od Revlona "sončni komplet"

Posted 02 June 2009 - 02:33 PM

Posted 02 June 2009 - 02:34 PM
Posted 02 June 2009 - 04:01 PM

Poročaj ko boš šla po paket o efektih

Dilema, a so kje sestavine od te maske ki je zdajle u akciji?
Posted 02 June 2009 - 04:19 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 June 2009 - 04:21 PM
Jaz sem gledala sestavine teh zadev pri frizerki in so se mi zdele maske med sabo sestavinsko dost podobne.
Rozasta je ocenjena in če so ti sestavine všeč, potem ti bodo verjetno všeč tudi tiste od oranžne maske, ki je zdej v akciji.
Posted 02 June 2009 - 05:29 PM
Koliko približno pride poštnina od Tigija, če naročite 2x 750 ml akcijo (torej sedaj en paket Oh akcije)?
Kako je treba plačat, ob prevzemu (poštar na vratih prinese paket), ali dobiš listek, pa greš iskat sam na pošto in potem plačaš?
malo stupid zadnje vprašanje, I knew

Posted 02 June 2009 - 05:59 PM
Poštnina je 1,50eur.
Plačilo je v enaki vrednosti - če ti poštar prinese in takrat prevzameš ali pa če greš sama iskat na pošto.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 June 2009 - 07:01 PM
BTW, tiste ki imate zelo suhe, muhaste, frizzy lase, ne boste zgrešile z Revlon Professional Hydra Rescue šamponom in masko, ki sta ta mesec v akciji. Te nove Revlonove maske so neverjetno kvalitetne, tako sestavinsko kot po efektu. Jaz imam rožnato za barvane lase, tokrat pa je v akciji intenzivno vlažilna iz oranžne linije. Te maske so izjemno putrčkaste in goste ter zelo nahranijo lase, jaz imam po uporabi prav nenormalno gladke in svetleče, pa količinsko se maske porabi zelo malo. Imam tudi rožnat šampon in že sam zase lase zelo omehča in zgladi.
A pa je ta maska dosti boljša od npr. Gliss kur, Nivee, Elseve mask? Se potem še vseeno bolj splača OH dvojček vzeti, če bi samo eno od akcijskih ponudb?
Posted 02 June 2009 - 08:57 PM
Poštnina je 1,50eur.
Plačilo je v enaki vrednosti - če ti poštar prinese in takrat prevzameš ali pa če greš sama iskat na pošto.
vem, da je v enaki vrednosti, mene zanima, kakšno navado imajo, ali pakete dostavijo poštarji na dom (tudi če so tak veliki), ali ti sam listek o dostavi prinesejo, pa greš sam iskat. Do sedaj po pošti še nisem prejemala 2kilskih dostav (razen Avon, Neckermann), zato ne vem, kak to poteka. Pač si ne želim zopet teženja doma, kaj spet kupujem.
Posted 02 June 2009 - 09:17 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 June 2009 - 09:21 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 June 2009 - 09:22 PM
Posted 02 June 2009 - 09:27 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 June 2009 - 09:58 PM
To s temi poštarji in paketi je ful odvisno od kraja do kraja.
V LJ vem, da mi tako velikega paketa ne bi nosil gor do stanovanja, ampak mi bi sigurno napisal listek in ga vrgel v nabiralnik. Stvari, ki gredo v nabiralnik, mi jih zatlači noter. Do stanovanja nikoli ne pride, ne glede na paket.
Na rodni grudi je drugače - pride s paketom do stanovanja. Če nobenega ni, napiše listek in vrže v nabiralnik (včasih so listek zatikali za vrata, tega zdaj ne počnejo več - vsaj pri nas ne).
Posted 02 June 2009 - 10:20 PM
Naročila sem svoj prvi OH dvojček. Po vseh pohvalah sem že res firbčna kako bo izpadlo to na mojih laseh

After all this time?
Always.
Posted 02 June 2009 - 10:31 PM
Saj sem napisala - odvisno od tega, kje si doma (mišljeno kraj in blok / hiša).
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users