Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2741 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 03 March 2011 - 07:00 PM

Nutella, v MB Mullerju ti na blagajni zastonj! dajo en tak mini bel lonček s pokrovčkom na navoj in potem ti prodajalka natoči željeni puder. Za vsak slučaj pa nesi kakšen lonček s sabo, če jim jih zmanjka. So pa prijazni, meni so vsak puder dali. Drugje pa nočejo dat, ne vem zakaj je to kaj takega. rolleyes.gif V DM-u si jaz kar sama kao bolj na skrivaj vzamem malo testerja v lonček.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2742 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 03 March 2011 - 08:05 PM

ja, ja to, sam v Lj je treba pa plaačat za ta lonček? :S
  • 0

#2743 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 04 March 2011 - 12:06 AM

Mogoče misliš ti kakšen večji lonček? hmm.gif V glavnem, jaz ne bi dala 1€ za tisti pritlikavi lonček, si pa že raje eno Kinder jajce kupim, dobim posodico in še čokolado+igračo. biggrin.gif
  • 0

#2744 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 March 2011 - 01:23 AM

Jz sm šla v loksitan in prosla za mejhne bele pritlikave lončke pa mi jih je dala-
v unem loksitanu v hipermakrketu v šiški....

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2745 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 04 March 2011 - 02:12 PM

Kinderjajčko mam, 1€ mam, pol čez par urc grem tja pa boljše da mi bojo vsaj nekam dali ker mi je ful od roke toti Muller in upam da ne bom za brezveze hodla.
P.S. pa srčno upam da ne bom naletela na prodajalko ki bo prvič slišala kaj takega in me bo pol gledala kot da sem iz lune padla. huh.gif
  • 0
Memento mori.

#2746 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 March 2011 - 02:50 PM

Čist v vsakem Mullerju imajo lončke, vedno. Kdaj pa kdaj se promotorjem ne da zajebavati s tem, so nesramni in zanalašč ne dajo ali pa je potrebno za vsak sleherni lonček prašat prodajalko, pa se jim potem tudi ne da, ker so ponavadi zoprne.
Napolniš si pa komot sama. Brez problema, kar suvereno.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2747 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 March 2011 - 11:11 PM

Trenutno uporabljam Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation in mi je T-O-P! thumbup.gif
  • 0

#2748 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 March 2011 - 12:30 AM

Meni je tudi zelo všeč!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2749 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 March 2011 - 11:35 AM

Aha, to je ta nov, si ga probala? smile.gif (meni je že star super, ampak ko ga porabim, bom tega vzela)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2750 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 20 March 2011 - 11:48 AM

Bourjois Healthy mix je ful dober za suho kožo...tisti v rdeči embalaži pa je bolj gel strukture in je bolj primeren za suho-normalno kožo. Revlon Colorstay pa po mojem mnenju naredi totalno ubito polt...
  • 0

#2751 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 March 2011 - 12:40 PM

Jaz sem dobila zdej kar suho kožo. No, mogoče ne tolk suho, izsušeno bi rekla. Pa moram dat kar dost podlage spodi, da je v redu, ja. Če ne mi ratajo fleki.
  • 0

#2752 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 04 April 2011 - 02:10 PM

Ima katera izkušnje s Clarins Everlastin foundation tekočim pudrom?
  • 0

#2753 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 04 April 2011 - 03:31 PM

Reviewi so dobri, me mika, ampak nikjer ne najdem sestavin (skoraj vsi Clarinsovi pudri so K).

edit: Našla, bom dala ocenit. Mislim, da je res K.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2754 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 04 April 2011 - 03:50 PM

Mislim, da ta ni K. Našla sem te sestavine, ne vem pa, če so mogoče kaj spremenjene:

Active Ing.: titanium Dioxide 2% Inactive Ing.: Aqua/Water, Cyclomethicone, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Butylene Glycol, Alcohol, Nylon-12, PEG/PPG-20/15 Dimethicone, Magnesium Sulfate, PEG-10 Dimethicone, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Methyl Trimethicone, Parfum/Fragrance, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminum Hydroxide, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Stearic Acid, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexylglycerin, Silica, Disodium EDTA, Hydroxyethyl Urea, Sorbic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Algin, Acacia Senegal Gum, ( /- may contain CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77491-CI 77492-CI 77499/Iron Oxides.

Tu naj bi bili lahko K Butylene Glycol, Polyglyceryl-3-Diisostearate, Stearic acid in Algin. Ampak butylene glycol baje ni tako tvegan, ostale 3 sestavine pa so itak ful pozno na seznamu.

Po opisu sodeč (srednje do polno prekriven in matirajoč), bi bil zame. Pa na feelunique ga imajo po ugodni ceni.
Saj Clarins imajo v Mullerju? Bom šla pogledat, kakšne odtenke imajo in si vzet tester.
  • 0

#2755 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 04 April 2011 - 03:54 PM

Imajo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2756 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 04 April 2011 - 09:33 PM

QUOTE(Princeska @ 4. 3. 2011 - 15:50) View Post

Čist v vsakem Mullerju imajo lončke, vedno. Kdaj pa kdaj se promotorjem ne da zajebavati s tem, so nesramni in zanalašč ne dajo ali pa je potrebno za vsak sleherni lonček prašat prodajalko, pa se jim potem tudi ne da, ker so ponavadi zoprne.
Napolniš si pa komot sama. Brez problema, kar suvereno.

jap, v Ljubljani res. se sprašujem, če imajo posebaj izbor, da zaposlijo samo naduvane, zoprne babe laugh.gif ej mi imamo tu v bližini zaenkrat samo v Velenju Mullerja in ful ful rada grem tja, se pač posebaj zapeljem. Prodajalke so super, prijazne, nasmejane, ful ti vedno pomagajo, ti poiščejo, dajo testerje, res se jim ni težko potrudit, pa ni važno al prideš v nulo spedenan not, al pa kot zadnji klošar laugh.gif . Pa še na blagajni ti vedno blagajničarke vse zložijo v vrečko thumbup.gif Saj ne da to zahtevam, al pa sem razvajena, samo se mi pa nobl zdi tongue.gif Tak da močno upam, da bodo tako fajn prodajalke tudi tu v Celju.

• 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#2757 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 12 April 2011 - 03:22 PM

Essence mineralni kompaktni puder so VALDA umaknili iz prodaje. JAO!
Res bi vas prosla če mi lahko priporočite kakega drugega, čimbol poceni, sploh nima veze kaki je samo da je nekomedogen zato pač preferiram mineralne pa brez ZF. Mam to samo za prek da se ne svetim in mi je tale od essence bil idealka, zdaj pa sem brez, jooj kak sem jezna!
  • 0
Memento mori.

#2758 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 April 2011 - 06:44 PM

Healty mix mi izsuši kožo! ohmy.gif

Moram dat spodaj precej hranilno podlago, pa še mešam ga s 10 hours sleep effect, ki je veliko bolj tekoč in nič matirajoč.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2759 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6704 posts

Posted 12 April 2011 - 09:57 PM

QUOTE(Neytiri @ 12. 4. 2011 - 19:44) View Post

Healty mix mi izsuši kožo! ohmy.gif

Meni tudi. ermm.gif Ampak samo po čelu in na nosu. Moram res krepko količine kreme dat spodaj.
  • 0

#2760 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 12 April 2011 - 10:14 PM

Meni tudi malo izsušuje. V trgovinah je na tone pudrov, ki matirajo, za mojo suho kožo pa ne najdem nič pametnega. hmm.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users