piercing
Posted 01 October 2008 - 03:47 PM

Posted 01 October 2008 - 03:54 PM

Posted 01 October 2008 - 04:15 PM
Ja tud pr men..aveš saj ona ni rekla ne smeš si dat delat pira ampak je rekla, kaj če se ti kaj vname in da me nebo vlačila po bolnicah.To mi gre na živce, ko si nekaj vbije v glavo in potem tako more bit.Ampak zdaj nebo, saj je moj jezik, če hočem si lahko na njega dam vtetovirat fakju

Ja sj vem kako je to... no naredi tako kot ti veš, da je najboljše

Posted 01 October 2008 - 05:36 PM

Dala si ga bom pa najverjetneje enkrat oktobra, pa bom še mamo gnjavila tako dolgo dokler me nebo imela poln kufer (v tem sem izredno dobra;ko je treba človeka spravit ob živce

Posted 07 October 2008 - 01:30 PM
nameravam si dat uhan v popek in sm slišala že veliko glede kozmetičnih salonov. nekateri so mi rekla, da je uredu nekateri ne, po eni strani bi si ga pa tudi v Cultu dala.
in zdej res ne vem, kje si ga naj dam. bi mi katera pomagala hhh

Posted 07 October 2008 - 01:32 PM
Posted 07 October 2008 - 03:00 PM

Drugače sm pa misla tisti kozmetični salon pri železniški postaji, k se gre not v blok! Pa moji sošolki in njeni sestri je dobr nardila.
Posted 07 October 2008 - 03:30 PM

Posted 07 October 2008 - 03:43 PM
Pa upam d un gor mal viši od EXIT-a dela. Kr ful nazaj k sm bla s frendico si še ni mogla dat so lih na nov odprl

Posted 07 October 2008 - 06:30 PM

Posted 07 October 2008 - 07:34 PM
A v Cult-u ti dobr nardijo? Kr nimam od tm nobenga za uprašat če cool nardijo. V exit pa ne grem

Drugače sm pa misla tisti kozmetični salon pri železniški postaji, k se gre not v blok! Pa moji sošolki in njeni sestri je dobr nardila.
Meni je tam delala in jezik in popek. Ni bilo nobenih problemov, je pa res, da mi telo nekja ne zavrača pirsov.
Po želji, čeprav sem sama bolj pristaš specializiranih studiev.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 07 October 2008 - 07:52 PM
Mene zelo skrbi kako čuden filing more biti ko ti prebode.A zelo boli ko si npr. po prvem tednu menjaš pirs(mene pod ustnico ni tolko, v hrustancu pa sem se zjokala zraven)?
Pa kako je npr. s tem..moja prijateljica ima pirs v jeziku mislim da eno leto že in se zelo igra z njim in se ji pri luknjici jezik malce trga..
Pa kako dolgo ti to prebada(ker je jezik zelo mesnat)..pa če je več plasti..mislim če jih čutiš(kot npr pod ustnico

Še moj prispevek:
Ko ti prebode, ne boli skoraj nič (vsaj mene ni), bolečina se pojavi kako uro za tem, ko ti jezik oteče. Nekatere boli manj, nekatere več. Mene je recimo zelo bolelo, razvleklo se mi je na 14 dni, vendar mi ni žal.
Glede tistega, kar si napisala o prijateljici, da se ji jezik trga, oz. da tako zgleda. Temu se reče divje meso, nastane pa zaradi tega, ker ima predolgo palčko (po vsej vrjetnosti) in ker pač skoz nekaj počenja s pirsom.
Meni se je tudi to naredilo in mi gre blazno na živce. Moram it skrajšat palčko, ponovno in zamenjat pirs za neko plastično varianto. Trenutno imam kovino oz. pirs iz titana.
To odsvetujem, vsaj dolgoročno, ker js sem zadnjič, ko sem nekaj jedla vgriznila v pirs in sem se ful ustrašla, da sem si zdrobila zob. Vsekakor je za v usta bolj primerna kaka mehkejša snov, ala plastika oz. biomasa al kaj že.
Posted 07 October 2008 - 07:57 PM
Že pisala o tem:
Lucijina štorija: http://www2.cudovita...=...st&p=517970
Moja: http://www2.cudovita...=...st&p=518019
Če ti kaj pomaga

Nasplošno s piercom nisme imela NIKAKŠNIh težav, ki ne bi bile normalne za to mesto preboda (zatekanje). Vse s eje celilo zrlo hitro in mi ni žal, a če bi ga mogla dat zdaj ven, novega ne bi dala delat ponovno. ne toliko zaradi "bolečin", pač pa mi ne bi iblo dovolj zanimivo, da bi jih dala še enkrat čez.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 10 October 2008 - 03:31 PM
Moji novi pirsi. Sem šla malo zamenjat, pod ustnico imam sedaj za polovico št. večji pirs, v jezkiu pa čist drugega, kot sem pa imela. V arkadi mi je palčko samo skrajšala, če pa se še zgodi, da začne vn lest, ga bova pa odstranili in naredili bridge.
Posted 10 October 2008 - 04:15 PM
Pa frizurca ti super stoji, samo zakaj se spet barvaš, nisi rekla da se ne boš (soori, mogoče sem kje sfalila kaki post)?
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 October 2008 - 04:32 PM
Res sem rekla, da se ne bom pobarvala več, pa ne vem kaj me je pičlo in sem se. Sicer je pa samo šampon in ne barva. In ko bo narastek, če bo bom pač malo grozilda ke v glavo, se ne bom spet pobarvala. To je sam tako slučajno naneslo, da sem se.
Posted 12 October 2008 - 09:57 AM

Pa lahko drugače npr. ko ješ potegneš pirs zraven?
Pa ti drugače omrtviči kaj jezik?..Potem je torej boljše če imam bunkico iz plastike in palčko iz titana?
Posted 12 October 2008 - 10:16 AM
Jezika ti nič ne omrtvičjo. Piercing ti naredijo tako, da ti najprej pregledajo jezik, označjo mesto, s kleščami fiksirajo jezik in z iglo prebodejo.
Če te pa zanima, če pirs omrtviči jezik, je pa odgovor big NO!
Posted 12 October 2008 - 10:22 AM

Brala sem par strani nazaj da (mislim) da je eni omrtvičil zato me je zanimalo.
Posted 17 October 2008 - 07:19 PM
A v Cult-u ti dobr nardijo? Kr nimam od tm nobenga za uprašat če cool nardijo. V exit pa ne grem

Tud jz priporočam Culta, sm si dala use 3 svoje pirse tm delat, in sm ful zadovoljna.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users