Pri kapicah je tudi meni prva asociacija handmaid's tale, brrr. Za to ceno bi se jo raje naučila naštrikat sama

Posted 11 November 2023 - 08:18 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 November 2023 - 08:50 PM
Posted 11 November 2023 - 08:53 PM
Posted 11 November 2023 - 09:21 PM
Posted 11 November 2023 - 09:23 PM
Očitno sem jaz čudna, ker se mi zdita vizualno kar ista liga.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2023 - 09:26 PM
Posted 11 November 2023 - 09:27 PM
A ni ona tudi kar konkretna? Že pred nosečnostjo, ne vem, kakšna je zdaj.
Misliš v tem smislu, da ima ful keša?
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2023 - 09:30 PM
Posted 11 November 2023 - 09:54 PM
Posted 11 November 2023 - 10:00 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 November 2023 - 10:06 PM
Pa da ne govorimo o tem, koliko žensk je s tipi, ki imajo (bistveno) več denarja kot one, ne vem, zakaj bi bilo to kaj posebnega.
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2023 - 10:13 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 November 2023 - 10:20 PM
Saj konkretna ne pomeni debela ... Suha se mi ni zdela, pa ful je visoka, taka matronasta, no. Ampak meni sta res v isti ligi, nikoli se mi ni zdela lepotica, samo rihtala se je vedno ful (tako kot vse na PFLJ, to je itak posebna kasta).
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2023 - 10:39 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 November 2023 - 11:04 PM
Posted 11 November 2023 - 11:17 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 12 November 2023 - 08:10 AM
Posted 12 November 2023 - 09:02 AM
Posted 12 November 2023 - 09:10 AM
Meni je tudi ful luštna.
Posted 12 November 2023 - 11:06 AM
― V. Van Gogh
0 members, 0 guests, 0 anonymous users