Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2741 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 11 November 2023 - 08:18 PM

Jaz se pri PJ spomnim samo, da je po objavah sodeč delovala down to earth pa da je študirala pravo?
Pri kapicah je tudi meni prva asociacija handmaid's tale, brrr. Za to ceno bi se jo raje naučila naštrikat sama :D Instagramuše pa že orgazmirajo spodaj, hahaha, zeeeh.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2742 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26121 posts

Posted 11 November 2023 - 08:50 PM

Dajte mi povedat, koga moram zdaj na IG postalkat, da bom na tekočem 🤣
  • 0

#2743 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25944 posts

Posted 11 November 2023 - 08:53 PM

Te je premamilo, a? :D isa novak.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2744 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27366 posts

Posted 11 November 2023 - 09:21 PM

Uf ja, meni se tudi zdi, da mora bit kar travma zadaj,tudi njena mati mora bit oreng pritegnjena. Sem imela priliko spoznat njenega polbrata,polsestro in njunega oceta,tako da nekaj ze vem. In isto se je meni zdelo,kaj vidi na tem tipu,mozu pac,mora bit neka agenda zadaj.
  • 0

#2745 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86055 posts

Posted 11 November 2023 - 09:23 PM

Očitno sem jaz čudna, ker se mi zdita vizualno kar ista liga.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2746 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27366 posts

Posted 11 November 2023 - 09:26 PM

Saj ni poanta v tem,ceprav ona se ful trudi bit tipitopi,on je pa kar okrogel. Bolj je to ko je vse oh in sploh, potem pa on totalno mimo vsekan.
  • 0

#2747 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86055 posts

Posted 11 November 2023 - 09:27 PM

A ni ona tudi kar konkretna? Že pred nosečnostjo, ne vem, kakšna je zdaj.

Misliš v tem smislu, da ima ful keša?

• 0

― V. Van Gogh

#2748 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27366 posts

Posted 11 November 2023 - 09:30 PM

Pomojem ja. Ce se prav spomnim ni koncala prava. A za njo si mislila da niso imeli in da ni blo za osnovne stvari? Al Podgana katera je pisala. Ker glede na to,kar sem takrat izvedela je to se njen najmanjsi problem. Ne vem,meni se sicer na slikah nikoli ni zdela konkretna 🤷.
  • 0

#2749 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 11 November 2023 - 09:54 PM

Zakaj bi mogla bit ena agenda zadaj?
Tip zgleda kot normalen tip. Takih tipov je kolkor ces. Tako da res ne razumem tega komentarja, niti slucajno.
Od tamare tud ni instagramabilen....

Ne vem kera je zadnjic dobila pod anonimno da se ena sledilka dopisuje z enim mozem od ene znane influencerke in kaoo ona nima casa njej nikoli odpisat, moz pa odgovori v 5 minutah.
Ne vem zakaj sem pomislila na Jakeca od Lare.
  • 1
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2750 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 11 November 2023 - 10:00 PM

Se strinjam. Je okrogel, ampak tudi od marsikatere druge niso nič kaj privlačni njihovi partnerji, pa je to itak subjektivno.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2751 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86055 posts

Posted 11 November 2023 - 10:06 PM

Pa da ne govorimo o tem, koliko žensk je s tipi, ki imajo (bistveno) več denarja kot one, ne vem, zakaj bi bilo to kaj posebnega.

• 0

― V. Van Gogh

#2752 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 11 November 2023 - 10:13 PM

sej ni posebno, le da ni razlog, da si z nekom ravno to-denar. Pa če si tako nagnjen na estetiko, pri partnerju pa zamizis.
Saj vsakemu svoje, je zgolj moj občutek.

Se mi pa nikoli ni zdela konkretna. Pa kolikor sem jaz imela opravka z njo, v živo, zelo prijazna.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2753 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86055 posts

Posted 11 November 2023 - 10:20 PM

Saj konkretna ne pomeni debela ... Suha se mi ni zdela, pa ful je visoka, taka matronasta, no. Ampak meni sta res v isti ligi, nikoli se mi ni zdela lepotica, samo rihtala se je vedno ful (tako kot vse na PFLJ, to je itak posebna kasta).

• 0

― V. Van Gogh

#2754 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 11 November 2023 - 10:39 PM

Aja, pol pa drugače razumemo besedo konkretna. Pri nas pomeni, da imaš precej kil preveč, ampak uporabiš politično korektno besedo konkretna😀
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2755 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26121 posts

Posted 11 November 2023 - 11:04 PM

N uporabi besedo široka 😁
  • 0

#2756 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23318 posts

Posted 11 November 2023 - 11:17 PM

Meni se niti slučajno ne zdi konkretna, ampak lepe postave, kolikor se pač tam vidi. Ona se pomoje res trudi bit tip top urejena, dom urejen in vse, telovadba, on je pa bolj zalit. Ampak meni se to tudi ne zdi nič posebnega, da če je ženska vitka in urejena, bi moral bit elegantne postave tudi on. Ona po slikah sodeč tudi rada kuha in peče, mogoče ji je pa tudi to všeč, da on obožuje njeno hrano. :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2757 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19197 posts

Posted 12 November 2023 - 08:10 AM

Ona je suha za moje pojme no, sem šla prav pogledat. :o
Mož pa se verjetno niti njej ne zdi instagramabilen, glede na to, da ga ne objavlja nič, še poročno sliko ima eno od zadaj samo.
  • 0

#2758 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27366 posts

Posted 12 November 2023 - 09:02 AM

Meni je tudi cisto cedna. Tudi proti njemu nimam nic,le deluje mi sluzav.
  • 0

#2759 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 12 November 2023 - 09:10 AM

Meni je tudi ful luštna. 

• 0

#2760 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86055 posts

Posted 12 November 2023 - 11:06 AM

Saj sem napisala, da govorim na podlagi tega, kaksna je bila pred xy leti, ker me je potem blokirala. :D
Koliko kdo objavlja partnerja pa nima nobene veze s tem, kako ta izgleda. Mogoce on ne zeli, moj je tak.
Se pa spomnim njenega bivsega in se mi zdi mlajsa verzija tega. :D
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users