Plusi & Minusi
Posted 08 August 2007 - 12:53 PM
+ mati je dobre volje
- odlašam z učenjem
- pozno hodim spat
Posted 08 August 2007 - 02:54 PM
+ Sajku, ker je en prijazen in fejst dečko

- nikjer ni več pravice
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 August 2007 - 04:21 PM

+ plaža, kjer ne poznaš nikogar in nihče ne pozna tebe
+ BVAS

+/- tatko je dobil dopust ta ponedeljek. ne vem če je to dobro ali slabo.
- blaah, vreme, ki se nenehno spreminja
- moja koža, ki je bila ves teden skorajda popolna, je spet nekaj začela sračkat
- ne gibljem se SPLOH (razen tisto malo plavanja, ampak še tisto je ful u easy), zato bom imela velike, velike probleme ko bomo začeli s trening.
Pablo Picasso
Posted 08 August 2007 - 04:24 PM

+ moji novi oranžni zabojčki iz Eurospina, komaj čakam, da začnem vanje zlagat stvari
+ s sestro sva sami doma do sobote, jupijeeeej
+ moj avtko, še kar naprej in naprej me navdušuje

- gužva v službi
- čist, ampak zdej pa res čist sm broke, že en teden črpam rezerve iz varčevalnega računa (ki to očitno ni

Posted 08 August 2007 - 04:54 PM
+ kkšni otroc so tok fajn

+ dva dni stara pica, še kako prav pride, ko se človeku ne da kuhat za enga

+ ravno prav dežja, da mi ni treba zalivat

+ končno malo bolje spim
+ grays anatomy, prijetno razvedrilo za zvečer, dans me tudi čakajo kaki trije deli

+ diploma počasi napreduje. ampak kaj ko me čaka še toooooliko dela. mam kr obsežno temo.
+ laptop - to je pa najbolj kulska pogruntavščina ever!!!! in jasno moj dragi fant in ostala familija, ki so mi ga kupli za rojstni dan. je že cel mesc minil, pa me navdušenje še kar ni minilo

- avto ima life of its own

- moj "dopust" se nepreklicno približuje s koncu, počas se morm odselt, ker je tak fajn sam živet. no al pa še s kom. čeprov js ne vem, če ne bi raj sama. mi tko sede cajt sam zase, pa nobenih kompromisov, pa tečna sm lahk po mili volji. in podobno. pa ful mnj jem, če sm sama

- koža je spet v razsulu. brat dohtar mi je povedu, da ne morm kej dost narest, da so te stvari genetske. bo že res, ker karkoli dam gor, je sam še slabš. al pa če ne dam nič, isto je.
- malo zanemarjam svoje prjatlce, ampak vsak dan mi pa res ne sede it vn
Posted 08 August 2007 - 05:04 PM
+ prijatelj

+ sem v obdobju, ko se mi zdi vse mogoče
- faks (diplomska stoji)

- denarja mi primanjkuje

- lahko bi imela več prostega časa
Posted 08 August 2007 - 08:30 PM
- buljenju v računalnik v službi
- fovšiji - sami taki ljudje so okol mene zadnje čase
- bivši sošolki, ki mi je dons rekla, da me 6 dni ni poklicala nazaj zato, ker sm preveč entuziastična in vesela in optimistična

+ dečkotu, k mi piše lepe sms-e

+ frizerki k mi je čist na easy nardila lepo frizurco, ne da bi mi skrajšala osnovno dolžino
+ parim dobrim idejam za rojstnodnevno darilo
+ vrečki smokijev k jo bom zdele napadla

Posted 09 August 2007 - 08:21 AM
- bivši sošolki, ki mi je dons rekla, da me 6 dni ni poklicala nazaj zato, ker sm preveč entuziastična in vesela in optimistična

To me spomni na eno sošolko, ki tudi ni ne vem kako privoščljiva kar se tiče pozitvnih stvari. A sedaj bi pa ti morala bit vsa žalostna in bedna, da bi te ona blagovoljila poklicat? Naj te raje Bibi objame, boš kar pozabila na to =)
Plusek dajem pa moji bunkici k me je presenetila in prespala pri meni

En velik minus gre k našemu vrtu, ki letos abstinira in zato ni nič kumar (pa tako fejst pašejo v grško solato)

Posted 09 August 2007 - 11:03 AM

Posted 10 August 2007 - 10:41 AM

Posted 10 August 2007 - 10:44 AM
Posted 10 August 2007 - 10:49 AM

+ bolniška - fajn sem se spočila
+ Hsulov foter, kadar je po TV - se zmer tok režim

- rahlo sem paranoična
- vihanje nosu, če kaj ni tako, kot drugi pričakujejo od mene
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 August 2007 - 11:02 AM
+ počitnice
+ dnevi ko prespim pri mojem lubiju

+ dobre pice
- slabi dnevi, ker je kopališče zaprto in ne morm it na šiht (pa te ure rabm res najbl

Posted 11 August 2007 - 08:42 AM
- frendica, ki najprej govori kako oh in sploh se moramo vidt in it skupaj ven, potem pa gre brez mene in ne pokliče...
- pri treh sosedovih je bil že rop

- počitnice prehitr minevajo
- in seveda spet škodoželjnost in foušarija!
+ ena druga frendica, ki je pa zakon
+ tip
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 11 August 2007 - 09:21 AM
+ lak Nivea Calcium power v vijoličnem odtenku, vsi ga hvalijo!
+/- lenarjenje
- nekam zaspana sem dans, kar ne morem se zbudit
Posted 11 August 2007 - 09:52 AM
- lenoba
- ogrci

+ deček

+ laptop

+ moji superduper laski
+ koža se normalizira (samo en lai mozoljček mi je še ostal

Posted 11 August 2007 - 05:53 PM

nepozaben teden na morju in super ljudje
€
kar nekako so se nekatere stvari uredile
najboljši prjatli na svetu

vrnitev v realnost
šla bi nazaj na morje
učit se morem
pogrešam...
bolečina, ki je enormno velika in ne izginjeva

Posted 11 August 2007 - 08:31 PM

+danes zvedela, da sem neki osebi, ki sem jo srečevala vsak dan, spregovorila pa nikoli, zelo všeč in to mi je fuul dvignilo ego

+spomin na njegovo zadnjo noč z mano..gledala sva zvezde, vidla utrinek, ležala objeta..

-moj dragi je šel in ga ne bom videla do novega leta

-mata popravc
Posted 11 August 2007 - 10:06 PM

+ načrtovanje morja
- kuhanje
- alkohol in cigareti
- grdo vreme
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users