Jaz sem pa še vedno zelo zadovoljna z Green People kremami in pomoje še lep čas ne bom menjala. Razen, če me bo res zamikalo eksperimentirat.

Krema / serum za obraz
Posted 16 April 2014 - 09:25 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 April 2014 - 02:21 PM
Meni pa tale nova Niveina popolnoma ustreza zadnje čase, Q10 Plus Energy day care al kako je že...
Tale najbrž:
Sem imela tester in je bila super, samo vonj je malenkost premočan.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 April 2014 - 07:20 PM
Ja, ta je; jaz sem tudi imela najprej tester (mali lonček) pa sem jo potem kar kupila, ko je bila v akciji...
Posted 17 April 2014 - 08:21 AM
Kakšne so pa kaj sestavine te Niveine kreme?
[Napoleon]
Posted 17 April 2014 - 08:29 AM
Jaz imam od januarja dalje dr. Nick Lowe http://www.feeluniqu...-Day-Cream-50ml Od takrat dalje nimam več mozolje, razen kakšnega pred menstruacijo.
Krema matira, lepo se vpije, po uporabi je koža mehka na otip. Jaz jo ful priporočam!
Zdržala mi bo pa prib. 4 mesece.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 April 2014 - 03:50 PM
Kkašne so pa sestavine?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 April 2014 - 03:55 PM
Sem našla na eni strani na netu, če je za verjeti:
Aqua, isohexadecane, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Zinc Oxide, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Glucoside, Polyacrylamide, Salicylic Acid, C13-14 Isoparaffin, Arnica Montana Flower Extract, Propylene Glycol, Methylparaben, Allantoin, Ferulic Acid, Niacinamide, Parfum, Tocopherol, Laureth-7, Disodium EDTA, Phospholipids, Propylparaben, Salix Nigra Bark Extract, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate.
Kakšna pa je po sestavinah?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 April 2014 - 09:22 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 17 April 2014 - 09:28 PM
Če imaš mastno kožo, bi ti znala biti preveč hranilna in posledično zapirati pore.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 April 2014 - 10:34 PM
Kakšne so pa kaj sestavine te Niveine kreme?
Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Cetearyl Alcohol, Cyclomethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glyceryl Stearate Citrate, Methylpropanediol, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Sodium Phenylbenzimidazole Sulfonate, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Lycium Barbarum Fruit Extract, Chondrus Crispus Extract, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Linalool, Limonene, Parfum, CI 16035
Nič posebnega. Samo vlaži.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 April 2014 - 10:14 AM
After all this time?
Always.
Posted 18 April 2014 - 02:28 PM
Hvala Podgana. Vlaženje in ne-K je za mene povsem sprejemljivo.
[Napoleon]
Posted 18 April 2014 - 05:38 PM
Če imaš mastno kožo, bi ti znala biti preveč hranilna in posledično zapirati pore.
Nimam mastne kože prej suho. Sem jo sicer že enkrat imela, ampak takrat sem bila še brez enega mozolja, jo bom zdaj spet kupila.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 18 April 2014 - 06:10 PM
Potem ti bo verjetno pasala, ampak je bolj za zvečer, se spomnim, da sem se jaz svetila po njej, njen edini minus zame.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 April 2014 - 09:54 PM
Jaz tudi mislim, da ti bo odgovarjala.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 April 2014 - 04:48 PM
Super. S kremami se pa že itak na splošno mažem samo zvečer.
Posted 19 April 2014 - 07:03 PM
Meni se pa sploh ne zdi nekaj ful mastna. Malo težja ja, svetila pa se jaz po njej nisem, pa imam bolj mešano kožo.
Posted 19 April 2014 - 07:07 PM

After all this time?
Always.
Posted 19 April 2014 - 07:10 PM
Mogoče,sem že malo pozabila. Je pa drugače čisto v redu tudi za čez dan, razen če imaš že nasploh raje ful lahke kreme.
Posted 24 April 2014 - 04:56 PM
Odkupim Cosmerbo, če je katera ne rabi / je bil zgrešen nakup, etc
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users