Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#2741 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 August 2010 - 10:22 PM

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

IPB Image

Pogledala še tretji v seriji Harry Potter filmov, in tudi ta zagotovo ne razočara; težko bi se zjasnila in rekla, kateri od vseh treh do sedaj pogledanih mi je najljubši, so mi pa vsi trije dobri. Kot ko ti nekdo reče, da se moraš odločiti kateri okus ali barva Skittlesov ti je najljubša - ne veš, so ti pa dobre vse. laugh.gif

Harry, ki je že precej zrasel, je že tretje leto na Hogwartsu, in spet so pred vrati težave, ko se izve, da je iz zloglasnega zapora Azkazan pobegnil Sirius Black (Gary Oldman woot.gif ), ki naj bi bil Harryju za petami, saj naj bi si želel maščevanje zaradi Voldemorta.

Nekaj dobre akcije, smešnih momentov, priporočam samo tistim, ki ste se s trojico Ron Harry Herminone že predhodno družili, in tistim, ki vas ta tematika interesira.

7++/10
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2742 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 11 August 2010 - 10:49 PM

Hachi: A dog's tale (2009)

IPB Image

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1028532/

TRAILER: http://www.imdb.com/...y/vi2296906777/

Richard Gere je profesor glasbe in nekega zimskega večera na železniški postaji najde kužka, za katerega se izkaže da je pasme Akita Inu. Film prikazuje vez med lastnikom in psom, kako si pes izbere lastnika in ne lastnik psa. Pokaže, kako globoko sega pasja zvestoba in temelji na resnični zgodbi iz leta 1923, ko je Akita po imenu Hachiko, lastnika vsak dan pričakal na postaji, ko se je vrnil iz službe. Tudi kasneje, ko je ta že davno umrl...

Film je neverjeten, no vsaj zame, ki pač že itak ob vsaki živalski zgodbici (sploh če je emocionalna in ne ravno srečna sama po sebi) jokam kot dež. Nekje od 55 minute naprej sem jokala kar ves čas do konca. Toplo priporočam v ogled.

9/10.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#2743 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 August 2010 - 04:44 PM

Sylvester Stallone: The Expendables (Plačanci)

IPB Image IPB Image

THE EXPENDABLES is a hard-hitting action/thriller about a group of mercenaries hired to infiltrate a South American country and overthrow its ruthless dictator. Written, directed by and starring Sylvester Stallone, THE EXPENDABLES brings together a dynamic cast including Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews and Mickey Rourke.

Predpremiero filma (yeah baby cool.gif ) sem si ogledala v sklopu festivala Kino pod zvezdami na Ljubljanskem gradu.

Gre za dolgo pričakovani režiserski prvenec Slyja, ki je v sodelovanje uspel pripraviti nekatere največje zvezdnike akcijskih filmov, tako zdajšnje (Li, Statham, ...) kot tudi tiste starejšega kova (Lundgren, Švarci, Rourke, Willis, ...). Plačanci tako nadaljujejo serijo "old school" akcijsko-pretepaških filmov, kova Terminator, Rocky. Posebnih efektov je malo, v ospredju so možje in ne njihove igračke, ki sejejo metke (z izjemo enega lika), veliko je dobrih dialogov in komičnih vstavkov, scenarij se zdi dodelan, z izjemo drobnejših lukenj (govor Zayasa, aka generala Garze pred množico tujih vojakov huh.gif).

Všeč mi je, ker so v ospredju bolj ohranjeni igralci, tisti bolj betežni pa so tudi predstavljeni kot taki (Švarci, Rurk biggrin.gif), torej jih niso preforsirali in cela zgodba deluje precej bolj realna. Všeč mi je lik, ki so ga dodelili Lundgrenu. biggrin.gif

V ospredju je seveda Sly, pa njegova desna roka Statham (ki meni sicer ni všeč, žal mi deluje precej lesen, but ok, he's British ermm.gif), ki sta glavna izmed Plačancev.

Sly je torej zelo zelo dobro preštudiral zmogljivosti vseh igralcev in čeprav je film nekak do roba nafilan z zelo znanimi igralci, to ni samo po sebi namen, vsak zase zelo dobro odigrajo svoj del. thumbup.gif

Meni je film 1A. Nekak celo ustvaril nov akcijski žanr - nek superstar action movie. laugh.gif Ima sicer nekaj kiksov, kot je npr. omenjeni govor generala, pa predvsem me moti en malo rasističen podton - v filmu je med glavno četico sta samo dva ne-belca, izmed tega je črnec popolnoma useless, saj se v akcijo vključi le zaradi svoje superzmogljive igračke. ermm.gif
Pa pogrešam Van Damma. cry.gif

Za ljubitelje old school akcije je definitivno a must see . 9,5/10
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2744 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 12 August 2010 - 04:58 PM

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

It's here!!!

• 0

#2745 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 12 August 2010 - 05:33 PM

w00t2.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2746 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 August 2010 - 09:06 PM

QUOTE(Braunkopf @ 12. 8. 2010 - 17:44) View Post
tisti bolj betežni pa so tudi predstavljeni kot taki (Švarci, Rurk biggrin.gif)

IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2747 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 12 August 2010 - 09:13 PM

What?

IPB Image
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2748 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 August 2010 - 09:17 PM

fotošop ˘-˘

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2749 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 12 August 2010 - 09:19 PM

Jap, Conanu so čudežno odfotošopirali kucine. Barbarians are hairy. In pika. sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2750 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 August 2010 - 10:21 PM

Super recenzija, Braun. wink.gif

Tudi ostali se lahko zgledujete po soforumašici - you know who you are. twisted.gif biggrin.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2751 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 August 2010 - 09:44 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 7. 2010 - 3:27) View Post

Killers (2010)

IPB Image

To je pa res FAIL, prava polomija, ki je upravičila in presegla vse moje strahove o tem, kak bo
dejansko bedna. Bila je namreč še bolj!!! Bolj glupe zgodbe in dogajanja pa še ne, smešen ni NIČ,
ampak res NIČ. Ashton Kutcher izgleda 100% prizadet, jaz res ne vem, kak je ta na kakršen koli
način popularen. Katherine Heigl je sicer simpatična in skorajda posrečena, Tom Selleck je pač
Richard Burke od Monice (LOL) - ne morem sploh gledati drugače nanj. Res ekstremno slab film,
ni mi jasno, kak lahko snemajo take bedarije ... kaki majstri to morajo biti. In komu za vraga je sploh
to všeč?! Glede na bebavost, ki je preplavila svet, bi rekla, da mnogim ... če malo pomislim.

2/10

Jao, jao, jao, jao, JAO.

Z željo po tem, da bi pogledana eno sproščujočo komedijo/akcijo/romanco - in z ne preveč velikimi pričakovanji, sem se odločila za ogled tega filma.

NAPAKA.

Ta film je dolgočasen, nezanimiv, neoriginalen, in povrh vsega še bebav. Ne razumem, kako bi komu sploh lahko bil dober, in se sprašujem, kje ostala populacija, ki nad tem filmom orgazmira, najde smešne trenutke. Nasmehnila (NE NASMEJALA) sem se samo in edino enkrat. Dialogi klišejski in temu primerno brezvezni, Ashton Kutcher naj malo razmisli o svoji nadaljni igralski karieri, kajti v tem filmu je pokazal samo svoje božansko telo, o igralskem talentu ne duha ne sluha. Katherine je za odtenek boljša, malo bolj prepričljiva, čeprav smo jo videli že v čim boljšem.

Že v prvih 15ih minutah vidiš, da bo zgodba že 100000 krat videna in prežvečena, fant in punca se spoznata, zaljubita, takoj sledi poroka and . . . living the American dream. butl.gif

Klišeji, slaba igra, ne priporočam nikomur. Če vas bo kdo vprašal čez eno leto, če ste ta film že gledali, se ga sploh ne boste mogli spomniti. Vidiš, pozabiš.

Rahla 2/10.
  • 0

#2752 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 August 2010 - 08:04 AM

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

IPB Image

Moja druženja s Harryjem se bližaju h koncu. cry.gif

Ta del mi je bil pa še bolj všeč kot prejšnji - naj še enkrat omenim, da knjig nisem prebrala, samo pri dve, tako da res ne morem še primerjati, ampak se nameravam posvetiti branju, ko bo čas za to.

Če ga primerjam s prejšnjim je tudi ta zelo temačen, oznako 'film za otroke' lahko brez težav odstranimo; poudarek je kot en del prej na tem kako se Harry sooča s temnimi silami, z Voldemortom in njegovimi somišljeniki. Harry je sedaj odrasel, z majhnim fantkom iz prvega dela obstaja le še fizična podobnost. V bistvu mi je všeč, da sta zadnja 2 dela tako zelo temačna, primerna tematiki - vrnitev Voldemorta. Čas za otočarije je minil, sedaj je nastopil čas za resne stvari odraslih.

Ocenjujem z 8, in težko pričakujem ogled še enega filma, zadnjega že posnetega.
  • 0

#2753 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18630 posts

Posted 16 August 2010 - 02:17 PM

^^Ja, sej je isto kot pri knjigah, 4. del je ful bolj odrasel, temačen in čisto nič več "otroški". smile.gif

Prvi del sedmega filma izide pa novembra w00t2.gif

• 0

After all this time?

Always.

#2754 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46145 posts

Posted 16 August 2010 - 02:39 PM

The Bounty Hunter (2010)
IPB Image
Kljub kritikam ki sem jih prebrala o tem filmu, moram priznat, da sem od njega vseeno pričakovala malce več. A moram posebej poudarjat, da sem bila razočarana?
Prvo kot prvo moram rečt, da Gerardu Butlerju nikakor ne pašejo takšne vloge. Prav nasprotno, pa si Jennifer Aniston v drugačnih vlogah skorajda ne moram več predstavljat. Problem je, da se s svojimi soigralci, ki igrajo njene ljubezni navadno precej bolje ujame. Z Gerardom se v mojih očeh ni. Sam film je zasnovan na love-hate odnosu med njima, ampak le ta izpade precej klavrno. Pogrešala sem iskrice, malce več kemije med njima...
No kar se same zgodbe tiče... obeta veliko. Ob kakšnem boljšem scenariju in boljši izvedbi ta film niti ne bi bil tako slab. Tako pa je žal precej beden, na trenutke precej nepovezan. Nekateri liki, kot je npr. Jenniferin sodelavec, ki ima crush nanjo, so kar nekaj. Patetični in sploh ne pašejo v film.
Film sicer je gledljiv, ampak kljub slabim ocenam sem pričakovala malce, no pravzaprav precej več.
3,5/10
  • 0

#2755 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 August 2010 - 04:28 PM

The Crazies (2010)
Remake istoimenskega filma iz leta 1973.

IPB Image

Imagine living in a small town where everything is safe and happy…until suddenly it isn’t. Imagine your friends and neighbors going quickly and... Imagine living in a small town where everything is safe and happy…until suddenly it isn’t. Imagine your friends and neighbors going quickly and horrifically insane. In a terrifying tale of the "American Dream" gone horribly wrong, four friends find themselves trapped in their hometown in The Crazies, a reinvention of the George Romero classic directed by Breck Eisner from a screenplay by Ray Wright (Pulse, Case 39) and Scott Kosar (The Amityville Horror, The Texas Chainsaw Massacre).
http://www.rottentom...205380-crazies/

http://en.wikipedia....ies_(2010_film)

The Crazies je film o šerifu majhnega mesta v Iowi, ki se nenadoma zave, da prebivalcem in njegovim najbližjim grozi okuženje z biokemičnimi orožji, ki so se pomotoma znašla v vodotoku mesta. Okuženo prebivalstvo se spreminja v ponorele morilce, ki pa, roko na srce, delujejo bolj kot povprečni zombiji iz večine filmov s tovrstno tematiko, le da se z mrtvimi ne prehranjujejo. down.gif
Naša četica glavnih junakov se trudi preživeti in doseči mesto v drugem okrožju, ki je izven "karantene". Konec se je zame končal precej pričakovano, oz. smiselno, ker gre za apokaliptičen film. smile.gif

Sama zgodba mestoma malce izgublja na svoji kredibilnosti, saj npr. med simptome okužbe spada tudi začetno vegetativno stanje pacientov (temu sledi morilski izbruh), ki pa se seveda, ker poteku zgodbe to ustreza, pri glavnih likih ne razvije (npr. pri šerifovem namestniku).
Podobne je tudi, ko odgovorni evakuirancev ne obvestijo za kaj se gre in, da vse poteka nekako po vzoru nacističnih prisilnih deportacij, pa da se tudi izvrševalcem te naloge ne pove celotne resnice. Ampak, ok, jedro zgodbe je pa zelo realno in, žal, tudi že doživeto.

Pa tudi konec zgodbe postavi eno črno piko na sam začetni zaplet z biokemičnim orožjem, saj se izkaže da so nekateri ljudje na to orožje bodisi imuni (jako orožje torej), ali pa, da nekatere trditve v zvezi z razvojem te okužbe preprosto ne trdijo (to je denimo že malce bolj verjetno).

Ampak, če pogledam film kot celoto, gre pa za dobro premišljen, tesnoben film. Ima nekatere creepy momente (dogajanje v mrtvašnici, pa un kombajn al kaj je že...), pa tudi nekaj "napak", ampak, je pa gledljiv material.

Sem imela more po njem biggrin.gif , čeprav med gledanjem me pa ni prav presral... 8/10
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2756 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 16 August 2010 - 08:26 PM

QUOTE(Kinky @ 15. 7. 2010 - 22:00) View Post

The blind side (2009)
IPB Image
Super čustvena drama o tem, kako se lahko nekomu spremeni življenje, če spozna prave, dobre ljudi. Za ta film je Sandra Bullock tudi dobila Oskarja za glavno žensko vlogo, in mislim, da si ga tudi zasluži. smile.gif

Jaz bi ga ocenila nekje med 8 in 9.

Zgodba govori o Big Mike-u, ki izhaja iz revne, droge polne soseske, zdi se, da nima prihodnosti, v šoli mu slabo gre. Dokler nekega dne ne spozna Leigh-Anne, ki ga vzame pod svoje okrilje, mu nudi dom nad glavo, izobrazbo - in še tisto najbolj pomembno, česar nikoli ni bil deležen - ljubezen in družino.

Najbolj simpatičen je njen sin SJ, kateremu se boste res nasmejale.

Posneto po resnični zgodbi, ganljivo, priporočam ogled.

Lep film, še toliko bolj všeč mi je, ker je posnet po resnični zgodbi.
7.5/10.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2757 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17121 posts

Posted 16 August 2010 - 08:35 PM

V zadnjem času sem pogledala kar nekaj filmov.

The Hangover

Po kolegovem silnem navdušenju sem komaj čakala da dobim priložnost pogledat film. Po vseh hvalnicah in slavospevih sem od filma pričakovala precej več. Redki so bili trenutki pri katerih sem se resnično nasmejala. Sej so bile smešne scene, ampak ne take, ki bi izvabile krohot, kot so ga vsi obljubljali. Dialogi dokaj plehki, Mike Tyson je bil kr nekaj, totalno neumestno, pa finta z tigrom. Večina stvari je bilo tako spotenciranih in banalnih, da že sploh niso ble več smešne.
Film, ki ga pogledaš, se deloma nasmejiš, kaj več od tega pa ne.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2758 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86591 posts

Posted 17 August 2010 - 02:04 PM

QUOTE(Šuša @ 26. 7. 2010 - 8:48) View Post

IPB Image

Od tega filma nisem pričakovala veliko (sodeč po visokih ocenah - mi ponavadi splošno hvaljeni filmi niso baš nekaj, pa znanstveno-fantastična akcija tudi ni moj omiljeni žanr). Vmes sem kakih 20X pogledala na uro, tako se mi je vlekel, premalo je dogajanja in zapletov, na koncu pa sicer preobrat, a zame precej pričakovan, si ne bi mogla zamislit drugačnega konca. V glavnem - nisem bila presenečena. Par jokavih vložkov me ni zmotilo, brezzvezne akcije na prvo žogo pa je bilo po mojem mnenju čisto preveč, oz. se mi ni zdela potrebna. Leo briljira, tako kot vedno, igra Ellen Page pa se mi je zdela podpovprečna, pa že tako mi ni ravno simpatična.

3/10

QUOTE(Braunkopf @ 27. 7. 2010 - 16:06) View Post
Shutter Island (2010)

IPB Image

Ker vas je že par ocenjevalo ta film, ne bom limala opisa zgodbe, je ziher vse nalimano par strani nazaj.

Meni je bil film všeč, ker so mi take drame ful pri srcu. Podobno, kot mi je bil recimo ful dober Machinist, mi je tudi ta.

Dicaprio dobro igra, nasploh je (z izjemo faking Titanika) njegova izbira vlog zelo po mojem okusu. Zgodba je zanimiva, celo je nisem skužila že od začetka, oz. sem nekje proti koncu šele razvozlala za kaj se gre, kar je pri meni redko. biggrin.gif Všeč mi je konec, hvalabogu ni holivudski, nasploh se mi zdi zgodba dobro zaokrožena, ima en smiselen zaplet in "razplet", zasedba mi je bila tudi všeč, nasploh so vsi dobro igrali. A sem že povedala, da ne maram filmov, kjer se tre znanih obrazov? No, zdaj veste.

Edini minus vidim v tem, da je zgodba ipak malce preveč povprečna, oz. da morda filmu manjka določena napetost, kak zaplet več (pa ne ciljam zdaj na neko sci fi dogajanje), tak bolj lagan film deluje.

Se kar podpišem pod oceno, dodala bi samo to, da se mi je tudi ta nenormalno vlekel, in sem mnenja, da bi ga lahko komot skrajšali za pol ure, meni to precej pokvari splošni vtis. In mogoče to, da se mi je par efektov zdelo precej banalnih.

6,5/10

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 17 August 2010 - 03:35 PM

Men je bil pa glih Leo slab v Inceptionu. Vcasih ga ful nisem marala, pol se je pa popravil, recimo v blood Diampond alpa v The Departed je bil 1A, tu pa meh. Sta bila pa super JGH in Tom Hardy, recimo. thumbup.gif

Men je bil sicer kr kul film, fajn, skoz si mogu bit zbran, tezko si vmes sel na wc - saj ne da bi zgubil nit filma, ampak da si tocno vedel v kateri realnosti so, si mogu bit kr pozoren. Je blo tut mene strah, da bom razocarana, ampak pol mi je bil vsec, samo js sm v osnovi hard core fan sci-fi-ja, tako da...

Mu dam 8/10

Shutter Island mi je bil pa ful dober, samo se mi zdi, da sem ga ze ocenila. Kakorkoli - 8,5/10
  • 0

#2760 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14293 posts

Posted 17 August 2010 - 04:42 PM

Jaz sem pričakovala da mi INception ne bo ne vem kja in točno to je bilo. sama ideja mi je zanimiva, bi mi bilo bolje če bi bilo več o tem, kot pa tista akcija. Igra je bila ok, meni nič izstopajočega.
4-5/10
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users