Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#2741 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 August 2006 - 11:46 AM

QUOTE(DiLeMa)
Jenna, poročaj kako ti bo všeč PŠerfect Teint Concealer, še bolj me pa zanima tisti Mega Plump Gloss ... pa kateri odtenek si sploh vzela?

Včeraj sem bla že napackana, mi je všeč korektor, saj opravi nalogo, za katero je namenjen (prekrivnost, obstojnost, embalaža zelo priročna) ..... no, še poročam biggrin.gif ..... pa vzela sem odtenek 8 (imeli so 3, 5 in 8 ) - ta je najsvetlejši.
MegaPlump - maš opisano pod temo Wet'n'Wild! IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2742 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 27 August 2006 - 11:52 AM

http://www.essence-c.../eyeshadow.html

Evo, to je tatretja stvar...stvar je res supr!Uceri sm bla na eni festi in je blo svašta in svega a se poL pogledam zvecer u spegu, nobene gube, reč še skos na svojem mestu-WAU!In to brez baze :shocked
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#2743 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 27 August 2006 - 12:03 PM

- Garnier Essentials tonik
- Alverde jojoba krema
- Neutrogena visibly clear maska
  • 0

#2744 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 27 August 2006 - 12:17 PM

[-Garnier Essentials tonik in mleko
  • 0

#2745 *petrca*

*petrca*

sramežljivec

• Člani
  • 99 posts
  • Interests:use =)

Posted 27 August 2006 - 08:59 PM

-šampon ultra beauty vanilija
-eyeliner manhattan khol kajal (rjav)
-MUF maskara all in one (rjava)

Imela sm pa namen kupit še nekaj stvari od essence pa ste mi koperčanke use pokradle tongue.gif upam da muller v lj ne bo oropan ob mojem prihodu biggrin.gif
  • 0

#2746 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 28 August 2006 - 10:10 AM

silikonske kapljice Gliss kur za lase
masko za lase L'oreal nutri gloss
  • 0
Posted Image

#2747 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 August 2006 - 12:44 PM

Od super forumašice danes dobila pošiljko, sem odkupila Givenchy Mat Mate tekoči puder, zraven mi je pa še podarila Revlon Lip Glide glos v ful lepem Cherry Ice odtenku. Sem z obojim ful zadovoljna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2748 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29910 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 August 2006 - 03:34 PM

mercator žepni robčki z mentolom (za okoli nosit)
duchesse robčke v škatli (za na nočno omarico)
duchesse dnevne ščitnike perila
za moške družinske potrebe pa zalogo palmolive gela za tuširanje z oljko

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2749 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 28 August 2006 - 04:09 PM

Danes sva z Nihrido prejeli Evo. Noter pa je bila ena najbolj nagravžnih senčk, kar sem/sva jih kdarkoli videli. Oranžna in roza. Bljak!!!!

Ok no, oranžna bo še nekak na moje rjave oči, ampak tista živa roza - katastrofa!
  • 0

#2750 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 August 2006 - 04:23 PM

.
Primerno k Evi.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2751 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32588 posts

Posted 28 August 2006 - 04:40 PM

QUOTE(amikadeja)
Danes sva z Nihrido prejeli Evo.  

Hehe, vsaj nekaj dobrega za nas, ki nismo naročnice, da lahko v trgovini malo pobrskamo in izbiramo.
Meni je sivo-srebrna ful huda, komi čakam jutr, ko grem od doma, da si jo nanesem. tongue.gif
  • 0

#2752 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 28 August 2006 - 05:14 PM

OT:Ja, _M_, čista resnica, da imate tle nenaročene punce prednost...sam nama se je splačal naročit, ker sva dobili darilo (ki bi ga itak kupile) ob naročilu v takšni vrednosti, kot je znesla celoletna naročnina Eve wink.gif , tko da bomo že preživele z uno oranžno senčko...vsaj js..Nihrida je verjetn ne bo uporabljala, kokr jo poznam...
  • 0

#2753 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 August 2006 - 05:15 PM

Kakšno darilo sta pa dobile? biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2754 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 August 2006 - 05:18 PM

QUOTE(amikadeja)
ker sva dobili darilo (ki bi ga itak kupile) ob naročilu v takšni vrednosti, kot je znesla celoletna naročnina Eve  :wink:

To pa tudi mene zanima, kaj za vraga je blo to za darilo. Nekako se prelepo čuje. blink.gif
  • 0

#2755 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 August 2006 - 05:22 PM

Sej Eva ima vsak mesec za prvih 30 novih naročnikov ful razkošna darila ... dostikrat so to kakšni dragi parfumi v polni velikosti ali pa kakšni kosi high end kozmetike. Ta mesec dobiš ful ogromno paleto ličil, ki vsebuje senčke, glosse, šminke, maskaro, blusherje ...
  • 0

#2756 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 August 2006 - 05:24 PM

.
Tega pa nisem vedla. Sem razmišljala na način - revija kot sranje, darila kot sranje. Očitno treba z nečim privabiti kupce/naročnike, če je že vsebina za kurac, a ne.

.
  • 0

#2757 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29910 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 August 2006 - 05:27 PM

QUOTE(Jenna)
Sem razmišljala na način - revija kot sranje, darila kot sranje. Očitno treba z nečim privabiti kupce/naročnike, če je že vsebina za kurac, a ne.

umiram od smeha! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif good one!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2758 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 28 August 2006 - 05:52 PM

- klasove silikonske kapljice
- alverde šampon za fanta
- lasnice
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#2759 Lacrima

Lacrima

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 28 August 2006 - 06:12 PM

Nivea senčilo v barvi mojih oči in zobno krtačko =)
  • 0
Beauty is only skin deep.

#2760 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 28 August 2006 - 06:16 PM

neki en spray za lase,da se svetjo.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users