Ne rečem, če bi bla lsavna, pa imela ful hudo restavracijo z Michelinovo zvezdico al pa kaj, sta pa kr ena wannabeja no.
Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 26 May 2010 - 10:39 AM
Ne rečem, če bi bla lsavna, pa imela ful hudo restavracijo z Michelinovo zvezdico al pa kaj, sta pa kr ena wannabeja no.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 May 2010 - 10:54 AM
Pa kar sva že zadnjič omenili
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 May 2010 - 11:01 AM
Posted 26 May 2010 - 11:01 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 May 2010 - 11:09 AM
Sama foušija
Sanja Grohar se najbrž strinja s tabo.
In Luka Novak je TUDI prevajalec, surprise, surprise.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 26 May 2010 - 11:32 AM
vuelvo a vos,
Posted 26 May 2010 - 12:00 PM
Samo kako to mene razpička, da ni res.
Potem pa vidiš prevode kot: Zabava za ogrevanje stanovanja.
Posted 26 May 2010 - 12:32 PM
vuelvo a vos,
Posted 26 May 2010 - 01:31 PM
In Luka Novak je TUDI prevajalec, surprise, surprise.
Potem pa vidiš prevode kot: Zabava za ogrevanje stanovanja.
Ali pa polka dot = polkine pike - to sem zasledila enkrat na RTV med oddajo o modi
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 26 May 2010 - 02:10 PM
Ej, dobr, kdo sta ta dva človeka, ki ju omenjate na tej in prejšnji strani?
A lastnika te Vale Novak knjigarne, al kako?
On Indijc, ona Slovenka, sin pa je Luka?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 May 2010 - 02:22 PM
Iz precej zanesljivega vira: Pretepel jo je na njuni poroki, naj to ne bi bilo edinkrat.
zakaj pa???
Meni gre na kurac njena govorna napača. Mislim POVOSD po svetu majo precej ostre kriterije, kdo gre lahko na tv in kdo ne, samo pri nas pošiljajo v oddaje govora nesposobne imbecile.
meni rahlo tudi, ampak kot sem rekla ju fullll rada gledam
sicer pa tudi Jamie Oliver govori tako da pljuje vse naokrog, pa na vso tisto hrano...
Posted 26 May 2010 - 02:24 PM
Za jamieja maš prav
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 May 2010 - 03:11 PM
On Indijc, ona Slovenka, sin pa je Luka?
On Slovenec Luka, ona Slovenka Valentina. Mož in žena. Lastnika tiste knjigarne, da. Indie je pa zvrst rocka, tak malo hipi imiđ.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 May 2010 - 03:16 PM
Zdaj je pa že 6 dni, pa še vedno ni prevzel paketa. Na mejle ne odgovarja. Fak of.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 May 2010 - 03:24 PM
sj za indie glasbo vem, sam sm kr misnla, da je nekdo indijc
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 May 2010 - 04:04 PM
Meni sta pa prav simpatična oba ... z vsemi govornimi napakami gor in dol. Rada ju gledam, na splošno mi so všeč kuharske oddaje.
Posted 26 May 2010 - 04:06 PM
sicer pa tudi Jamie Oliver govori tako da pljuje vse naokrog, pa na vso tisto hrano...
Sej njegov način govora me tudi motti, oz. me kar moti njegova cela pojava, ker deluje en tak mali polpismeni bebo.
Tko, da, kot sem, mislim, tudi že napisala, proti njemu nimam nič - ja je slab govornik, oz. "ni" za na televizijo, samo razlog, da ipak JE na televiziji tiči pa v tem, da je en najbolj uspešnih in dobro podkovanih kuharjev, kar tale naša Valetova Marička definitivno ni.
Za jamieja maš prav
To je znak pravega kuharja oz. hranoljubca, saj ne moreš kuhat nekih gurmanskih specialitet lepo v rokavicah pa z mezinčki vstran pa z zavihanimnosom.
vuelvo a vos,
Posted 26 May 2010 - 04:31 PM
Posted 26 May 2010 - 04:43 PM
Sej njegov način govora me tudi motti, oz. me kar moti njegova cela pojava, ker deluje en tak mali polpismeni bebo.
Tko, da, kot sem, mislim, tudi že napisala, proti njemu nimam nič - ja je slab govornik, oz. "ni" za na televizijo, samo razlog, da ipak JE na televiziji tiči pa v tem, da je en najbolj uspešnih in dobro podkovanih kuharjev, kar tale naša Valetova Marička definitivno ni.
To je znak pravega kuharja oz. hranoljubca, saj ne moreš kuhat nekih gurmanskih specialitet lepo v rokavicah pa z mezinčki vstran pa z zavihanimnosom.
Kdo govori o rokavicah?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 May 2010 - 04:45 PM
vuelvo a vos,
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users