Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2741 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 May 2010 - 10:39 AM

Meni gre na kurac njena govorna napača. Mislim POVOSD po svetu majo precej ostre kriterije, kdo gre lahko na tv in kdo ne, samo pri nas pošiljajo v oddaje govora nesposobne imbecile.
Ne rečem, če bi bla lsavna, pa imela ful hudo restavracijo z Michelinovo zvezdico al pa kaj, sta pa kr ena wannabeja no. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2742 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 May 2010 - 10:54 AM

Tr00.

Pa kar sva že zadnjič omenili wink.gif - mene zelo moti ta multipraktik fora v naši mali deželici. VSI očitno lahko delajo VSE, od kuhanja, petja, oblikovanja. SUX!!! down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2743 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26040 posts

Posted 26 May 2010 - 11:01 AM

Sama foušija biggrin.gif Slovenci smo pač ultra talentiran narod, same deklice za vse! biggrin.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2744 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17447 posts

Posted 26 May 2010 - 11:01 AM

Jaz ju gledam, mi nista totalno antipatična. Čez čas se ju navadiš. Pa baba dejansko zna kuhat. Edino kar mi je brezveze je to, da kradeta recepte od bolj znanih kuharjev.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2745 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 May 2010 - 11:09 AM

QUOTE(nika @ 26. 5. 2010 - 12:01) View Post

Sama foušija biggrin.gif Slovenci smo pač ultra talentiran narod, same deklice za vse! biggrin.gif

tongue.gif

Sanja Grohar se najbrž strinja s tabo. laugh.gif

In Luka Novak je TUDI prevajalec, surprise, surprise. ohmy.gif ohmy.gif Sem pogledala, je prevedel eno kuharsko knjigo od Ramsaya. pinch.gif nuke.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2746 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 May 2010 - 11:32 AM

^^ Pa od Jamieja Oliverja. To je un porazni prevod, ki sem ti ga omenjala...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2747 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 May 2010 - 12:00 PM

Vem, vem. wink.gif

Samo kako to mene razpička, da ni res. down.gif Dandanes je že vsak lahko prevajalec, saj ne rečem, se najde včasih kakšen talent, ki pač obvlada, ki ima dar za prevajanje. Ampak prav srce me boli, ko pomislim, kako so mene mučili na faxu, in me 4 krat vrgli prevajanje, češ, da ne ne znam za 6 prevesti en tekst iz angleščine v slovenščino. Danes pa očitno to lahko počne vsak albanec (KARIKIRAM), ki se je eno leto učil jezik v večerni šoli.

Potem pa vidiš prevode kot: Zabava za ogrevanje stanovanja. ermm.gif cry.gif
  • 0

#2748 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 May 2010 - 12:32 PM

^^ Kje si pa to zadnje našla? laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2749 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 May 2010 - 01:31 PM

QUOTE(Kinky @ 26. 5. 2010 - 12:09) View Post

In Luka Novak je TUDI prevajalec, surprise, surprise. ohmy.gif ohmy.gif Sem pogledala, je prevedel eno kuharsko knjigo od Ramsaya. pinch.gif nuke.gif
surrender.gif Fuck off! In, ja, je čisto na mestu, kar sem napisala ˇ-ˇ

QUOTE(Kinky @ 26. 5. 2010 - 13:00) View Post

Potem pa vidiš prevode kot: Zabava za ogrevanje stanovanja. ermm.gif cry.gif
Bwahahahaha cry.gif
Ali pa polka dot = polkine pike - to sem zasledila enkrat na RTV med oddajo o modi surrender.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2750 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 May 2010 - 02:10 PM

Kinky, moje korenine so z Albanije, fuck off.
Ej, dobr, kdo sta ta dva človeka, ki ju omenjate na tej in prejšnji strani?
A lastnika te Vale Novak knjigarne, al kako?
On Indijc, ona Slovenka, sin pa je Luka?

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2751 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 26 May 2010 - 02:22 PM

QUOTE(Frčica @ 26. 5. 2010 - 8:46) View Post

Iz precej zanesljivega vira: Pretepel jo je na njuni poroki, naj to ne bi bilo edinkrat.

zakaj pa???

QUOTE(Braunkopf @ 26. 5. 2010 - 11:39) View Post

Meni gre na kurac njena govorna napača. Mislim POVOSD po svetu majo precej ostre kriterije, kdo gre lahko na tv in kdo ne, samo pri nas pošiljajo v oddaje govora nesposobne imbecile.
Ne rečem, če bi bla lsavna, pa imela ful hudo restavracijo z Michelinovo zvezdico al pa kaj, sta pa kr ena wannabeja no. down.gif

meni rahlo tudi, ampak kot sem rekla ju fullll rada gledam

sicer pa tudi Jamie Oliver govori tako da pljuje vse naokrog, pa na vso tisto hrano... ermm.gif
  • 0

#2752 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 26 May 2010 - 02:24 PM

Lo-Fi, ne vem, pa sej, a je važn zakaj?

Za jamieja maš prav biggrin.gif , pa če ga opazuješ k vse dela z rokam, kok je vse pol umazan pa tak...
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2753 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17447 posts

Posted 26 May 2010 - 03:11 PM

QUOTE(farha @ 26. 5. 2010 - 15:10) View Post

On Indijc, ona Slovenka, sin pa je Luka?

thumbup.gif laugh.gif

On Slovenec Luka, ona Slovenka Valentina. Mož in žena. Lastnika tiste knjigarne, da. Indie je pa zvrst rocka, tak malo hipi imiđ.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2754 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 May 2010 - 03:16 PM

Na živce mi gre, da sem prvič v življenju nekomu nekaj prodala (prek neta, v Slovenijo), pa se je človeku tok mudilo, da sem še isti dan morala it na pošto, pa poslat.
Zdaj je pa že 6 dni, pa še vedno ni prevzel paketa. Na mejle ne odgovarja. Fak of. mad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2755 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 May 2010 - 03:24 PM

ahaha, podgana tenks... ;)
sj za indie glasbo vem, sam sm kr misnla, da je nekdo indijc oops.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2756 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 26 May 2010 - 04:04 PM

Meni sta pa prav simpatična oba ... z vsemi govornimi napakami gor in dol. Rada ju gledam, na splošno mi so všeč kuharske oddaje.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#2757 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 May 2010 - 04:06 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 26. 5. 2010 - 15:22) View Post

sicer pa tudi Jamie Oliver govori tako da pljuje vse naokrog, pa na vso tisto hrano... ermm.gif

Sej njegov način govora me tudi motti, oz. me kar moti njegova cela pojava, ker deluje en tak mali polpismeni bebo. laugh.gif Sam ok, on si je pridobil rešpekt pri meni, ker zna kuhat in se nekaj trudi spreminjat v svoji domovini.

Tko, da, kot sem, mislim, tudi že napisala, proti njemu nimam nič - ja je slab govornik, oz. "ni" za na televizijo, samo razlog, da ipak JE na televiziji tiči pa v tem, da je en najbolj uspešnih in dobro podkovanih kuharjev, kar tale naša Valetova Marička definitivno ni.

QUOTE(Frčica @ 26. 5. 2010 - 15:24) View Post

Za jamieja maš prav biggrin.gif , pa če ga opazuješ k vse dela z rokam, kok je vse pol umazan pa tak...

To je znak pravega kuharja oz. hranoljubca, saj ne moreš kuhat nekih gurmanskih specialitet lepo v rokavicah pa z mezinčki vstran pa z zavihanimnosom. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2758 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 May 2010 - 04:31 PM

^^Sam res, mene pa to sploh ne moti.
  • 0

#2759 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 26 May 2010 - 04:43 PM

QUOTE(Braunkopf @ 26. 5. 2010 - 17:06) View Post

Sej njegov način govora me tudi motti, oz. me kar moti njegova cela pojava, ker deluje en tak mali polpismeni bebo. laugh.gif Sam ok, on si je pridobil rešpekt pri meni, ker zna kuhat in se nekaj trudi spreminjat v svoji domovini.

Tko, da, kot sem, mislim, tudi že napisala, proti njemu nimam nič - ja je slab govornik, oz. "ni" za na televizijo, samo razlog, da ipak JE na televiziji tiči pa v tem, da je en najbolj uspešnih in dobro podkovanih kuharjev, kar tale naša Valetova Marička definitivno ni.
To je znak pravega kuharja oz. hranoljubca, saj ne moreš kuhat nekih gurmanskih specialitet lepo v rokavicah pa z mezinčki vstran pa z zavihanimnosom. laugh.gif

Kdo govori o rokavicah? laugh.gif sej jst tud kuham, sam ne primem masla z rokam, pol moke, pa mečkam testa in z istimi rokami prijemam mleka ne da bi si vsaj rok umila.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2760 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 May 2010 - 04:45 PM

Uf, mene pa to ne moti. Mislim, pol bi si rabila vsaki dve minuti roke prat. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users