Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36200 replies to this topic

#27441 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 November 2012 - 05:54 PM

Ampak kot študent imaš zastonj, plačaš le za kartico.

Ja, to je za krtico 8 eur. 15 pa je članarina, pa potem + kartica. :)
  • 0
Viens, reste ici!

#27442 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14403 posts

Posted 22 November 2012 - 07:23 PM

A tako. Jaz jo imama še iz časa ko so bili tolarji in se ne spominjam koliko je bilo :)
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#27443 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18786 posts

Posted 23 November 2012 - 10:20 PM

Okej, vprašanje se navezuje na prigode iz Šanka, pozna katera kakšnega res dobrega (in ne predragega) čevljarja v Lj? Včasih sem hodila v Maxija, in je bil ok, ampak so bile to same majhne stvari in ne vem, kako bi bilo pri večjih popravkih, rabim popravit tri pare čevljev, in ne bi ravno plačala 100€ za to.
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 23 November 2012 - 11:38 PM

Jaz hodim v Šiško na Vodnikovo (tam nekje na pol poti med stadionom Ilirija in tržnico Koseze) pa je bilo do zdaj še vedno vse zelo poceni in dobro.
  • 0

#27445 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26222 posts

Posted 24 November 2012 - 07:28 AM

Ampak kot študent imaš zastonj, plačaš le za kartico.

Jaz sem studirala pod okriljem Univerze v Mariboru in nisem rabila niti za kartico placat - sem pac uporabljala studentsko izkaznico s faksa.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#27446 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 November 2012 - 09:47 AM

Rada bi se spet naučila brati cirilico. :) Pozna kakšna kako dobro stran za učenje? Hvala.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#27447 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 24 November 2012 - 10:38 AM

Uf, Kinky, jaz sem se jo morala naučit zaradi ruščine. Po moje je dovolj, da poznaš črke....potem pa samo veliko bereš. Pride v kri :)
  • 0

#27448 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 November 2012 - 10:41 AM

хвала :D
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#27449 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18689 posts

Posted 24 November 2012 - 10:42 AM

Okej, vprašanje se navezuje na prigode iz Šanka, pozna katera kakšnega res dobrega (in ne predragega) čevljarja v Lj? Včasih sem hodila v Maxija, in je bil ok, ampak so bile to same majhne stvari in ne vem, kako bi bilo pri večjih popravkih, rabim popravit tri pare čevljev, in ne bi ravno plačala 100€ za to.

Dva čevljarja za tvojo rabo sta nasproti glavne tržnice. Greš v haustor ene baročne palače pinki barve. V dvorišču je takoj na desno Cvek, v levem vogalu na koncu pa je še eden, samo se ne spomnim imena. Dokler je bil Cvek še pri Čevljarskem mostu sem hodil tja, lani pa sem k unemu drugemu nesel zamenjat podplate na Timerland zimskih čevljih in je naredil v nulo. Cene so v sorazmerju in se vsekakor splača. Usluga je zelo butična in orenk.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#27450 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27764 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 November 2012 - 01:22 PM

Po moje je dovolj, da poznaš črke....potem pa samo veliko bereš. Pride v kri :)

:yes: Vaja, vaja, vaja.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#27451 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18786 posts

Posted 24 November 2012 - 01:59 PM

Errol, HVALA! Sem šla res tja, Kopito se imenuje. Zadnjič mi je zgrizla supergo oz. pašček na supergi, pa mamo tudi v bloku čevljarja, sem nesla pokazat in je rekel, da mi bo vzel 20€ samo za pašček. Danes sem nesla pa to supergo in še gležnarje, pa je tam v Kopitu rekel, da bo vse skupaj do 15€. Ful vesela, hvala za nasvet!
  • 0

After all this time?

Always.

#27452 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18689 posts

Posted 24 November 2012 - 02:06 PM

Ja, ja, Kopito. Kul, da si zrihtala. :)
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#27453 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 November 2012 - 06:09 PM

Ena fraza obstaja, mislim da nemška, nekaj v stilu, da je tako enostavno nekaj narediti, da zna to vsak idiot.

Ne morem se spomnit (ker ne znam nemško). :(
  • 0

#27454 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26222 posts

Posted 24 November 2012 - 07:04 PM

trotlziher? (nekaj v stilu foolproof)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#27455 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 November 2012 - 07:06 PM

Ja, to je to. :D Hvala, Anouk.
  • 0

#27456 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26222 posts

Posted 24 November 2012 - 08:09 PM

Graag gedaan ;).
  • 0

• Guests

Posted 25 November 2012 - 02:52 PM

Sem že Ančko zamorila na ZS, sam je zgleda ni. A katera ve, zakaj mi je Word kar naenkrat začel sam delat nogo pa glavo? Js bi prešaltala nazaj, da ne bi kaj zajebala. Itak je ne bom pozneje jaz urejala (oz. bom vse kar znam...čim več) "molim se bogu" heh. :oops:

Kako naj nazaj prešaltam, če kera ve? Zakaj je to naredu....ni glih pomembno, LOL.
  • 0

#27458 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26222 posts

Posted 25 November 2012 - 04:43 PM

Morda ti je uspelo Draft spremenit (prenastavit osnovne nastavitve glede izgleda dokumenta), prepricana pa nisem.
  • 0

#27459 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 25 November 2012 - 04:46 PM

smo že uštimale -_-
  • 0

#27460 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 November 2012 - 10:56 AM

En zimski pulover mi ful pušča mucke, ampak res FUL, do te mere da ga niti nosit ne morem več. Ko imam npr črne hlače so cele hlače v teh belih muckah, ampak dobesedno cele, jakna iz notranje strani isto - cela bela. V bistvu lahko z njim nosim samo kavbojke, ker se na njih ne prime. A se da sploh kaj naredit? Je pa Mango, lani kupljen, oblečen morda 3x.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users