Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36200 replies to this topic

#27401 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18689 posts

Posted 19 November 2012 - 08:07 AM

Meni je vlečenje reči z neta totalen racku. Hotel sem gledati eno nadaljevanko (dale ste mi link), pa je vse skupaj tko zajebano, ker moraš poklikat milijon reči, ki nimajo veze z vezo. :down:
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#27402 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 November 2012 - 08:10 AM

Errol, sploh ni res, če vlečeš iz preverjenih strani te čakajo 3 kliki, in imaš stvar dol. Ne vem pa iz katerega linka si ti vlekel dol.

Partis, recimo.

Frčica, poglej na računalniku, če ne klikni z desnim na file, pa OPEN WITH, pa daš VCL player, ali kar pač imaš.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#27403 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33186 posts

Posted 19 November 2012 - 08:16 AM

Ej men je to tud vse preveč zamudno, ne da se mi s tem ukvarjat, parkrat sem probala online pogledat kakšno nadaljevanko, pa je že tisto tolk zakomplicirano, da me je minilo. Klikaš kot norc, pa se kr neki odpira in zlepa ne prideš do konca, ko pa že, pa slika nonstop šteka.
  • 0

#27404 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 19 November 2012 - 08:20 AM

Ponavljam, na nekaterih straneh tega ni, tukaj se prijavite: http://www.partis.si

Se je pa potrebno prijaviti, in potem skrbeti, da uploadate, sistem deluje po načelu daj dam, na drugih straneh kjer tega ni, je pa veliko reklam,
jaz se jih tudi izogibam.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#27405 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 November 2012 - 08:21 AM

Kinky, kaj ti slučajno veš, če partis ne deluje v drugih državah? Meni je prva dva meseca deloval, zdaj pa več ne. :D
  • 0
Viens, reste ici!

#27406 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 19 November 2012 - 08:28 AM

Uff, prav možno, da ti gleda IP računalnika, ja, ali pač gre za neke francoske restrikcije glede loadanja.
  • 0

#27407 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 November 2012 - 08:34 AM

Grrr. Hvala
  • 0
Viens, reste ici!

#27408 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15364 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 November 2012 - 09:19 AM

Poskusi z EZTV za nadaljevanke, Ana.

Errol je pa poskušal prek streamanja nadaljevank, ne downloadanja - se mi zdi. Jaz bi ti predlagala še 1channel.com - jaz ga uporabljam za gledanje nadaljevank prek neta.

1. klikneš zavihek TV
2. vtipkaš ime serije
3 izbereš del, klikneš na link, kjer se ti odpre stran za raličnimi viri - ponavadi uporabljam Putlocker ali Sockshare
4. zapri vse reklame, ki so se vmes pojavile
5. enjoy the show. ˘-˘
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#27409 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 November 2012 - 09:37 AM

Jaz bi rabila za filme, hvala vseeno. :=)
  • 0
Viens, reste ici!

#27410 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 19 November 2012 - 09:40 AM

piratebay?
  • 0

#27411 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15364 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 November 2012 - 10:08 AM

Najbolj razširjena stran s torrenti za filme se mi zdi Torrentz - kjer dobiš po 10, 20 linkov do drugih torent strani, klikneš na tistega, ki dela v Fr - na Danskem je tudi bil problem, Piratevay.se ni delal, recimo.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#27412 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 19 November 2012 - 07:12 PM

Ali katera pozna kak zastonjski in ne preveč zakompliciran program za urejanje fotografij?
  • 0

#27413 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 November 2012 - 07:13 PM

V kakem smislu urejanje? PhotoShop, PhotoScape, Picasa.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#27414 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26222 posts

Posted 19 November 2012 - 07:17 PM

Kinky, kaj ti slučajno veš, če partis ne deluje v drugih državah? Meni je prva dva meseca deloval, zdaj pa več ne. :D

Meni partis ni nikoli delal v tujini, sem vedno AP zicala za torrente (sam dolpoteg potem gre). Tu imajo tudi piratebay cenzuriran (ne mores do spletne strani dostopat), so pa naredili by-pass stran (fucktimkuik.nl), preko katere prides not :D Tim Kuik je seveda odgovoreni za cenzuro.

Simone, meni je fajn AcdSee Foto Canvas.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#27415 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 19 November 2012 - 07:20 PM

Sarah,
v bistvu se ne spoznam na nobenega od teh programov, zato pa bi rabila nekaj čimbolj enostavnega. Rada bi dve sliki združila v eno in da bi bil okoli črn okvir.
  • 0

#27416 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12176 posts

Posted 19 November 2012 - 07:21 PM

To lahko tudi v slikarju, če nisi kaj posebno zahtevna. :)
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#27417 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 November 2012 - 07:27 PM

Sarah,
v bistvu se ne spoznam na nobenega od teh programov, zato pa bi rabila nekaj čimbolj enostavnega. Rada bi dve sliki združila v eno in da bi bil okoli črn okvir.

PhotoScape - res najbolj easy. Imaš že narejene "okvirčke", sam potegneš notri fotki.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#27418 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 19 November 2012 - 07:28 PM

Hvala :)
Saj je očitno, da nimam pojma o tem

Se že downloada.
  • 0

#27419 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 November 2012 - 07:29 PM

NP!
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#27420 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33186 posts

Posted 20 November 2012 - 12:29 PM

Poskusi z EZTV za nadaljevanke, Ana.

Errol je pa poskušal prek streamanja nadaljevank, ne downloadanja - se mi zdi. Jaz bi ti predlagala še 1channel.com - jaz ga uporabljam za gledanje nadaljevank prek neta.

1. klikneš zavihek TV
2. vtipkaš ime serije
3 izbereš del, klikneš na link, kjer se ti odpre stran za raličnimi viri - ponavadi uporabljam Putlocker ali Sockshare
4. zapri vse reklame, ki so se vmes pojavile
5. enjoy the show. ˘-˘

sem poskušala tukaj, pa ne pridem do linka, kje lahko gledam... ponudi mi samo downloadanje, tega pa nočem, a se je treba obvezno prijaviti, Olivija?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users