Elizabeth Hoyt- Nespodobne slasti- Ok še vedno me ni prepričala...ene scene so mi malo za lase privlečene in skregane z vso logiko karakterja glavne igralke. Ona vsa moralna in s pokončno držo, potem pa tako hitro "pade" pod vpliv moškega, ki ni njen zaročenec...malo več pa bi verjetno dečko moral vložit v osvajanje take dame
Zdaj vse stavim na tretjo knjigo, za katero berem, da bi naj bila najboljša v seriji.
Julia Quinn: - Druga gospodična Bridgerton - krasna zgodba, konec pa sem prebirala še tri dni po prebrani knjigi.
- First comes Scandal- Nisem mogla čakat na prevod knjige, ki bo verjetno šele čez par let in ni me razočarala. Škoda, da se s to knjigo serija Rokesby zaključuje. Ustvarila je res tako lepe zgodbe okoli bratov Rokesby in njihovih sosedov Bridgertonov.
Meni je res Quinnova tako blizu kar se stila pisanja tiče. Zdaj imam na lagerju v knjižnici samo še dve njeni knjigi, ki sta bili rezervirani in že vem kako bom pogrešala nove njene zgodbe. Ne vem, enim se zdi dolgočasna, ker nekatere knjige nimajo veliko akcije take ali drugačne, sam meni je pa najbolj všeč, da tako lahkotno teče besedilo in si lahko živo predstavljam dogajanja, dialogi med junaki so odlični in vedno sem se v vsaki od knjig lahko iz srca nasmejala kakšnim situacijam. Moj me je že včasih čudno pogledal, ker sem se na glas smejala zraven- sploh v seriji Smythe- Smith.