Hvala vsem!
Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 24 April 2011 - 11:13 AM
Hvala vsem!
Posted 24 April 2011 - 11:29 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 April 2011 - 01:26 PM
Upam, da bo v torek ali sredo že pri meni.
Posted 24 April 2011 - 01:35 PM
After all this time?
Always.
Posted 24 April 2011 - 01:40 PM
Prej sem imela Redken, ampak sem se zdaj odločila, da poskusim Joico, pomojem ne bom razočarana.
Posted 24 April 2011 - 02:44 PM
Hmmm ... o tej strani sem slišala kar nekaj kritik. Da pošiljke precej časa hodijo ali pa sploh pridejo ne. :s
K meni je vedno prišlo vse in to zelo hitro
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 April 2011 - 08:14 PM
Aha, sem vas končno okužila z Joicom!
Meni tisti šampon dela prhljaj.
Pablo Picasso
Posted 25 April 2011 - 05:47 PM
K meni je vedno prišlo vse in to zelo hitro
Hm, jaz sem ljubljenček Mrfija, pa bi se zelo verjetno znašla na tisti strani s slabimi izkušnjami.
Kar se balzama tiče - jaz si ga zdaj že nekaj časa dajem pred pranjem na suhe lase. In je efekt precej boljši.
Niso suhi, ohranijo volumen, niso torej vsi tisti mehki in posledično poležani.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 April 2011 - 11:00 PM
Aha, sem vas končno okužila z Joicom!
Jaz res lahko rečem da sem K-Pak linijo probala, ker je ti nisi mogla prehvalit, pa moram rečt da mi je neprimerljiva z vsem ostalim. Obenem pa še hvala bogu za feelunique, ker se ful splača tam naročat Joico.
Nekega dne, ko izstrižem barvane lase pa bom tudi jaz probala tale dvojček ki ga hvalita Fluffy in Jina.
Mimogrede, a diši? (najpomembnejši kriterij
Za Sarah:

Posted 28 April 2011 - 01:58 PM
Diši nič posebnega, tak tipičen frizerski vonj.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 April 2011 - 02:29 PM
Jaz pri balzamu voham češnje.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 May 2011 - 02:15 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 May 2011 - 09:28 PM
A bi se kateri sanjalo zakaj se je to zgodilo, zdaj po 2letih pramenov? Pojma nimam kaj je to.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 May 2011 - 09:31 PM
Lahko je kriv kak poseben šampon, ki ga je uporabila frizerka? Ker če uporabljaš enake produkte, potem ne vem kaj bi lahko blo.
Posted 10 May 2011 - 09:36 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 May 2011 - 09:39 PM
Nevem! Če lahko vijoličen šampon uniči rumene lase ? .. samo razmišljam.
Posted 11 May 2011 - 11:58 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 May 2011 - 07:59 PM
Jaz si sicer na vsake 4-5 tedno pobarvam samo narastek. Originalno imam pepelnato blont/svetlo rjave lase, barvam si jih na blont.
Zdaj me pa zanima, če katera ve za kakšno barvo, ki ne poškoduje las in lasišča? Pa da bi mi vseeno prijela na narastek. Sem si pripravljena v celoti lase pobarvat na malo temnejši odtenek, ker bo narastek po pol leta grozen.
Od Logone naravne barve si ne upam, ker se baje lahko že pobarvani blont lasje spremenijo v rumene ali celo oranžne.
Še kakšna druga ideja? Bom zelo hvaležna...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 27 May 2011 - 09:46 PM
da se absolutno ne smem več barvat vsaj pol leta!
Če želiš svojim lasem najboljše, upoštevaj njegov nasvet. Oz. sem šele po drugem branju ugotovila, kaj bi rada.
O eni barvi je bilo govora v tej temi, enkrat je en moški nekaj pisal, baje, da se jo na ebayu dobi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 31 May 2011 - 06:27 PM
Malo sem se informirala in če sem prav razumela barve delimo na 3 stopnje, 3. stopnja so prave barve, pač trajno obstojne in te nujno vsebujejo amonjak, peroksid, ane? 1. in 2. stopnja pa so prelivi. A tej tudi vsebujejo peroksid?
Vem da je zadnje čase ogromno nekih reklam za barve ki naj ne bi bile škodljive, kaj to pomeni, da nimajo peroksida?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users