Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#2721 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 July 2010 - 12:34 PM

^Jaz se pa malo bojim, da me bo ta film full razočaral, ker je vsem full všeč. ermm.gif

Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

IPB Image

Pogledala včeraj, to je drugi Indiana Jones po vrsti, ampak če vprašate mene, ni potrebno, da gledate po vrsti (če vsaj nekaj veste o glavnemu akterju - btw, Harrison Ford bo zame vedno Indiana, vedno ga vidim v tej vlogi). thumbup.gif

Ta del mi je sicer malo slabši od predhodnega, ki je bolj akcijski, pa tudi zgodba mi je osebno boljša, ampak tudi drugi del nikakor ne razočara. Indie se znajde v Indiji, kjer plemenu pomaga poiskati izgubljeni oz. ukradeni kamen, ki ima posebno moč. wink.gif

Veliko akcije, nekaj smešnih trenutkov, kamera je tipična za Spilbergove 80s blockbusteje, nekaj kadrov, katere so snemali v studio, in to takoj opaziš, a se malo nasmehneš, in gledaš naprej. Ti filmi, še posebej iz tega obdobja, imajo zame nek poseben čar.

Za ljubitelje serije, in dobre akcije, s predvidljivim koncem.

Ocena: slabše od Raiders of the Lost Ark (bom pogledala in ocenila posebej): 7/10.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 31 July 2010 - 05:39 PM

QUOTE(Kinky @ 31. 7. 2010 - 11:34) View Post

^Jaz se pa malo bojim, da me bo ta film full razočaral, ker je vsem full všeč. ermm.gif

Js mam enake obcutke, se z vsakim mnozicno obozevanim filmom je blo tk...

• 0

#2723 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17478 posts

Posted 31 July 2010 - 07:57 PM

Mene je še njegov prejšnji film razočaral (The Dark Knight) pa so ga še bolj kovali v zvezde. Ali pa Avatar, celo Pulp Fiction... Edina pripomba bi bila ta, da mogoče film malenkost pokvari preveč holivudska akcija.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2724 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 August 2010 - 02:30 PM

Splice (2009)

IPB Image

Elsa and Clive, two young rebellious scientists, defy legal and ethical boundaries and forge
ahead with a dangerous experiment: splicing together human and animal DNA to create a new
organism. Named "Dren", the creature rapidly develops from a deformed female infant into a
beautiful but dangerous winged human-chimera, who forges a bond with both of her creators -
only to have that bond turn deadly.

Ta film sem kar dolgo čakala in imela tudi precej visoka pričakovanja, zato me je, jasno, kar malo
razočaral - namreč, obetala sem si več v smeri provokativnosti in bizarnosti, čeprav me je prizor, kjer
Adrien Brody seksa s tem stvorom, vsaj malo potešil v tej smeri. XD
Sicer pa v vsem skupaj kar v povprečju, edino radovednost po tem, kaj se bo zgodilo, ne mine vse
do konca, kar je vseeno kar lep uspeh, glede na to, da zadnje čase večinoma snemajo filme, pri katerih
ti ne bi moglo biti bolj vseeno, kaj se bo zgodilo in je seja DZja bolj zanimiva, kot filmsko dogajanje.

6/10

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2725 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 August 2010 - 06:30 PM

District 9 (2009)

IPB Image

Pri tem filmu me je zmotilo predvsem to, da je toliko lukenj. Nikjer ni pravzaprav pojasnjeno,
zakaj so prišli sploh ti Nezemljani na Zemljo, kako to, da poznajo naš jezik in se lahko sporazumevajo
z nami, itd. Lepo je prikazan podel, izkoriščevalski, lopovski, nesočuten človeški karakter do drugi bitij
(kar se v realnosti lepo kaže na področju živali), ki nastopi proti njim kot totalno nižje razvitim bitjem,
pokroviteljsko in nespoštljivo, s slabimi in pohlepnimi nameni. Ni mi všeč tudi to, kako so vedno prikazani
Nezemljani – če niso tisti tipični zeleni možiclji, so pa neke neestetske, nagravžne in srhljive pošasti.
Se ljudem morda ne posveti (oz. se jim noče posvetiti, tako bo boljše), da bi lahko bili tudi precej bolj
estetski in privlačni, kot je človek (to niti ne bi bilo tako težko)? Najhujša kazen, ki jo ta vodja (Sharlto
Copley je vlogo odigral več kot solidno) ljudi proti Nezemljanom dobi, je ta, da se spremeni v enega izmed
njih (v morda bolj plemenito bitje?) in se potem ljudje do njega začnejo vesti enako, kot (so) se (vključno z
njim) do teh Nezemljanov. Zavetje in pomoč pa dobi ravno pri njih, do katerih se je vedel tako nespoštljivo
in podlo (v obratni smeri bi kaj takega bilo precej manj verjetno). Klasika. Ganljivo in seveda predvsem
sebično se postavi celo proti ljudem in na stran prijaznega Nezemljana, ki z obljubo namiguje na
nadaljevanje oz. drugi del filma? In ko se ladja dvigne in bi lahko zravnala vse pod seboj, v znak
maščevanja za grdo ravnanje, tega ne stori. Seveda ne, saj ni v ladji človek.
Ta film bi lahko opredelila kot ZELO realen. Ljudje so gnili … to tako gnili, kot zna biti gnil zgolj človek.

8/10

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2726 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46146 posts

Posted 02 August 2010 - 04:00 PM

The Legend of Zorro (2005)
IPB Image
Zadnje čase se mi zdi, da gledam le še filmska nadaljevanja. Ta film je namreč nadaljevanje filma The Mask of Zorro. Nadaljuje se pb. 10 let po tem kjer se konča prvi film. Zorro je še vedno aktiven, kar pa že malce najeda živce njegovi ženi Eleni, saj zaradi svoje junaške borbe proti krivici in zatiranju zanemarja svojo družino. No, Eleni nekega dne prekipi in ga vrže iz hiše. Sočasno za Zorrovo identiteto zveta dva agenta, ki sta na sledi zlikovcem, ki želijo uničiti ZDA. Eleno z izsiljevanjem uporabita kot vohunko, hkrati na sled zaroti pride tudi Zorro...
V primerjavi s prvim filmom je ta slabši. Zgodba je ok, sicer precej enoplastna in predvidljiva, ampak kaj drugega tako nisem pričakovala. Malce me je motilo tudi to, da so posamezni prizori na trenutke popolnoma nepovezani, brez kakršnega prehoda skače zgodba sem ter tja. Všeč pa mi je bilo, da je film ohranil vedro vzdušje, s posameznimi komičnimi vložki, tako da dostojno posnema vzdušje iz prvega filma.
Akcijski prizori so ok, čeprav na trenutke tako za lase privlečeni, da joj. Zorro je vedno boljši in hitrejši od negativcev, pa čeprav med skokom naredi še tri salte. Njegovi nasprotniki v večini primerov zaradi tega delujejo prav butasto.
Catharine Zeta Jones in Antonio Banderas sta mi odličen par. Na platnu je definitivno kemija med njima, čeprav zaradi butastega scenarija njun odnos ni tako posrečen kot je bil v prvem filmu.
6/10
  • 0

#2727 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 August 2010 - 06:57 PM

Universal soldier: Regeneration (2009)

http://www.rottentom...ext-generation/

IPB Image

With stolen top-secret technology, terrorists have created a next-generation Universal Soldier - an elite fighter genetically altered into a programmable killing machine. With this "UniSol" (Former UFC Heavyweight Champion Andrei "The Pit Bull" Arlovski) leading the way, they seize the crippled Chernobyl nuclear reactor, threatening to unleash a lethal radioactive cloud. The only one who can stop them is Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme), a UniSol who's been decommissioned for years. Reactivated and retrained, Deveraux must make a full-out assault on the heavily armed fortress. But inside, he'll discover not one but two of these virtually indestructible warriors. Andrew Scott (Dolph Lundgren), Deveraux's vicious UniSol enemy from the original Universal Soldier, has been secretly reanimated and upgraded. Now, these elite fighters are locked, loaded and programmed to kill; and the fate of millions hinges on this high-action showdown

Film sem si ogledala na letu iz Bangkoka. Gre za nadaljevanje sage Universial Soldier, le da ta, zadnji, del nikdar ni bil predvajan v kinih in je zato malce manj znan; na Gnilem paradajzu ga niti ocenili še niso

V naslovnih vlogah nastopata JC van Damme in Dolph Lundgren, pa neki UFC pretepač Andrej Arlovski. Film opisuje, kako v prihodnosti zopet zaposlijo originalnega univerzalnega vojaka, ki se mora po letih prevzgoje v normalnega, miroljubnega, državljana zopet preleviti v stroj za eliminacijo. Nasproti mu stojita še dva taka vojaka (Lundgren in Arkovski) in kar sledi je pač cca. ura in pol pretepaške akcije. biggrin.gif
Zgodba je precej realna (ugrabitev v zameno za svobodo neke manjšine), konec pa dovoljuje nadaljevanja.

IPB Image

Film ne prinaša pravzaprav nič novega in nič globokega, je pa posnet v duhu predhodnikov in super klapa z ostalimi. Film, ko si zaželiš nekaj dobre akcije.

7/10
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2728 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24811 posts

Posted 03 August 2010 - 08:57 AM

QUOTE(Kinky @ 11. 7. 2010 - 20:55) View Post

The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

IPB Image

Še en film, ki pa ni za vsakogar. Gre za fantazijski žanr,oz. 'domišljijski' stil.

V filmu gostuje tudi pokojni Heath Ledger, ki se odlično odreže, Johnny Depp, Collin Farrel in Jude Law (stranske vloge), v glavnih pa Lily Cole happy.gif in Christipher Plummer kot Doctor Parnassus himself.

Pod režijo se je podpisal Terry Gilliam, njega poznajo ljubitelji Monty Pythona. Kot edini ne-anglež je veliko prispeval k njihovim skečem, režiral pa je tudi Brazil, in mogoče malo bolj znan Fear and Loathing in Las Vegas.

Je tudi eden tistih filmov, ki si ga je mogoče boljše večkrat ogledati, da se izoblikuje mnenje. Vizualni efekti so odlični.

Prepustite se domišljiji, in naj vas popelje na noro popotovanje. smile.gif

8/10.

Pogledala film im se mi je zdel odličen! Drugačen! Poseben. V poplavi enega in istega "sranja" zelo zelo lepa sprememba. Na začetku sem se ene 10 min malo za glavo držala (v smislu kaj mi je bilo tega treba) ampak na koncu navdušena. Zgodba je lepo tekla, vsebina mi je bila sploh všeč (kako ti hudič vedno lahko ponudi nekaj, da ne boš mogel odklonit) zapleti in razpleti super. Igralska zasedba tudi AAAAAAAAAAAA.
Bila res prijetno presenečena.

Ocena: 8+/10
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2729 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 05 August 2010 - 03:45 PM

IPB Image

The Last Song

Film, ki ga nikakor ne morem pogledati do konca, ker mi je Mileyin prirojeni duckface preveč oduren.
Mukoma sem prišla do nekje polovice. Videno me ni prepričalo v nobenem pogledu - slabi igralci, dolgočasna zgodba (sicer dopuščam možnost, da se zgodba v drugi polovici kaj izboljša).

Obup in beda. 1/10 down.gif

Na tem mestu bi še pripomnila, da mi je prav šokantno, kako grda je Miley v obraz. Njena obrazna mimika in ogaben smeh samo še potencirata vse skupaj. bruh.gif

IPB Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2730 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86595 posts

Posted 05 August 2010 - 05:12 PM

Ne razumem, kaj človeka pripravi do tega, da gleda take filme.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2731 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46146 posts

Posted 05 August 2010 - 05:19 PM

Mogoče dejstvo, da je scenarist filma Nicholas Sparks, ki je avtor knjig oz. scenarijev za filme kot so The Notebook, Message in a Bottle, Nights in Rodanthe , Dear John.
  • 0

#2732 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 05 August 2010 - 05:52 PM

QUOTE(Jinadaze @ 5. 8. 2010 - 18:12) View Post

Ne razumem, kaj človeka pripravi do tega, da gleda take filme.

Dolgčas.
  • 0

#2733 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86595 posts

Posted 05 August 2010 - 07:36 PM

Sočustvujem.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2734 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 August 2010 - 07:39 PM

Dolgčas, firbec in pa dejstvo, da se lahko cel film norčuješ iz Miley. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2735 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 August 2010 - 11:24 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 1. 8. 2010 - 15:30) View Post

Splice (2009)

IPB Image

Elsa and Clive, two young rebellious scientists, defy legal and ethical boundaries and forge
ahead with a dangerous experiment: splicing together human and animal DNA to create a new
organism. Named "Dren", the creature rapidly develops from a deformed female infant into a
beautiful but dangerous winged human-chimera, who forges a bond with both of her creators -
only to have that bond turn deadly.

Zanimiv film, a nekako mi je brez prej videnih spojlerjev in trejlerjev uspelo pravilno napovedati ves potek zgodbe. huh.gif
Dobri prizori, a glavna igralca sta mi šla izjemno na živce. Dren me je ves čas spominjala na Bjork. laugh.gif
Ljubitelji ZF ne bodo razočarani.

7/10
  • 0

#2736 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46146 posts

Posted 09 August 2010 - 04:19 PM

Rumor Has It
QUOTE(Immortelle @ 22. 5. 2010 - 22:26) View Post

IPB Image
Simpatičen film za preganjanje dolgčasa. Se pogleda in pozabi.
6/10
Se popolnoma strinjam s to oceno. Je tak tipičen ameriška romantična komedija, s predvidljivim razpletom in še bolj predvidljivim koncem. Govori o zmedenem dekletu v podobi Jennifer Aniston. Skupaj s svojim zaročencem vrne v domači kraj na sestrino poroko, kjer izve, da je bila njena mama pred poroko prav tako zmedena kot je ona in da je celo teden dni pred poroko za par dni izginila. Raziskovanje tega jo pripelje do maminega (in babičinega) bivšega jebača v podobi Kevina Costnerja...
Na koncu sem sicer upala, da bo malce drugačen, kar bi film seveda v mojih očeh malce dvignilo, ampak ne. Skratka to je film, ki ga pogledaš, trenutek za tem pa že pozabiš.
5,5/10

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 19. 9. 2009 - 20:30) View Post

27 Dresses (2008)

IPB Image

Režija: Anne Fletcher
Igrajo: Katherine Heigl, James Marsden, Malin Akerman, Judy Greer, Edward Burns, Brian Kerwin, Charli Barcena

Zabavna mladenka Jane zna odlično pripraviti poroko, saj jih je doživela že 27, a vedno le kot priča. Skrivoma je sicer zaljubljena v šefa Georga, a mu svojih čustev nikakor ne zna priznati, zato pa ima več sreče pri postavnem lepotcu njena sestra Tess. Jane se tako znajde v čustveni zagati organiziranja poroke svoje največje ljubezni, a njeno stisko opazi mladi novinar, ki se odloči poskrbeti za srečen in romantičen razplet, čeprav morda ne na način, kot si je Jane sprva predstavljala.

Moje mnenje:
Lahkotna, sproščujoča romantična komedija, ki je name naredila pozitiven vtis, ena boljših tega žanra. Ni pocukranosti, cenenosti, dolgočasnosti. Katherine Heigl je meni en tak cuker, preprosto mi ne more iti na živce (pa bi mi po vseh pravilih morala iti, hehe), gledati jo na ekranu (pa čeprav brez igralskih presežkov) je taka prijetna sprostitev. Zgodba filma je so – so, pač, tipične ljubezenske zadevščine s srečnim koncem, kjer “zmaga resnica in dober človek”, tako nekako. Lušten film v svojem žanru.

7/10

Tudi s to oceno se popolnoma strinjam. Simpatična zgodba, zaplet in razplet. Sicer nisem tak ljubitelj Katharine Heigl, ampak mi je bila precej všeč. Prav tako tudi James Mardsen in moram rečt, da sta mi odličen filmski par. Čutiš kemijo med njima. Rahlo je sicer pocukran, a v zmerni količini. Všečno. Priporočam ogled.
7,5/10
  • 0

#2737 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 August 2010 - 10:01 PM

QUOTE(Immortelle @ 26. 6. 2010 - 17:05) View Post

IPB Image

Kick-Ass

"Dave Lizewski je neopazen srednješolec, ki ima rad stripe in se nekega dne odloči, da bo postal superjunak, čeprav nima nobenih posebnih sposobnosti, urjenja ali globokega razloga za to."

No, tale film je pa res nekaj posebnega. ohmy.gif

Od njega nisem pričakovala prav nič drugega, kot lahkotno ameriško komedijo, ki bo imela par smešnih trenutkov. A je bilo kmalu jasno, da bo več kot to.
Film gre v totalno nepričakovano smer in iz filma, ki bi lahko bil namenjen tudi otrokom, preraste v film za odrasle.

Pozitivno presenečena. Film pusti gledalcu več, kot sprva obljublja.

8/10

Ker sta 2 forumašici zelo dobro ocenili ta film, sem se ga tudi sama odločila pogledati; predhodno sem pogledala trailer, pa tega ne počnem ravno za vsak film; in le-ta mi je vzbudil še večje zanimanje, in sem ogled komaj čakala.

Pogledala sem že 'malo morje' filmov, in lahko rečem, da me je težko zadovoljiti. twisted.gif Pač, zdi se mi, da se dandanes precej težko najde neko novo, svežo, zanimivo idejo, tematiko, in se jo na mogoče malo drugačen način tudi predstavi v filmu.

In to je en takšnih filmov, ki so me prepričali; ima vse - dobro zgodbo, dobro igralsko zasedbo (vedno seksi, dasiravano že Janša-like plešasti mark strong twisted.gif ), in nekaj novih, in zelo obetavnih talentov (Kick Ass, Hit Girl).

Glede vsebine je napisala že Immortelle, sama naj dodam le še to, da sem uživala od uvodnega kadra, do končne špice; nekaj zelo dobrih akcijskih prizorov, med njimi se najde tudi kakšen, ki bi mogoče spadal bolj v ZF film laugh.gif , ampak nič ne de.

Zabavno, sveže, 10/10.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2738 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24811 posts

Posted 10 August 2010 - 07:08 AM

The Rebound

IPB Image

Vsebina: Prijetna romantična komedija z Chatherine Zeta Jones ter Justin Bartha. Rdeča nit zgodbe je ljubezenska zveza med 25-letnim mladeničem, ki je komaj spoznal svet odraslih ter 40-letno še vedno polno življenja mamico. Podobni zgodbi ju pripeljeta na isto pot, po kateri spoznata, da kar sta dala skoz ni bilo niti najmanj vse v življenju, kar sta lahko doživela.

Mnenje: simpatična komedija, noben pretiran presežek; Igralca solidna, ene par forje bilo malo na silo vrinjenih in lahko bi bile krajše, ampak na koncu sem ugotovila, da sem precej uživala ob filmu, ampak mogoče sem bila pa ravno tako razpoložena.

Ocena: +7/10
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2739 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 August 2010 - 09:16 AM

IPB Image

Karate Kid (2010)

Simpatičen film, nekaj odličnih prizorov, dobra zgodba.
Igralka, ki je igrala Dre-jevo mamo, mi je vseskozi šla blazno na živce (ker absolutno ne zna igrat) in se mi zdi, da je pokvarila film.
Jaden je super kjut. Ostali igralci so ok.
Zmotil me je konec, ki je bil kar nekam prehitro odrezan. Želela bi si še kakih par minutk več.

Soliden film. 7/10

IPB Image

Vampires Suck

Dolgočasno.... žal. down.gif
Pričakovala sem več, glede na to, da bi se iz Twilight Sage dalo narediti odlično parodijo/komedijo.
Nekaj posrečenih prizorov, ampak po večini pa samo dolgčas in na sploh bedne/slabo izvedene scene.
Ne priporočam ogleda, razen, če RES nimate kaj drugega za gledat.
Na srečo traja film samo 1uro in 16 min, tako da ne boste dolgo trpeli.
2/10
  • 0

• Guests

Posted 10 August 2010 - 10:14 AM

Dodajam mnenje za KICK-ASS.

Super film, zabaven - krut, nasilen, po drugi strani pa najstnisko nedolzen. Hit Girl in Big Daddy sta zakoooon, Mark Strong je vedno über kül, glavni igralec alias Kick-Ass je pa iz minute v minuto boljse zgledal. biggrin.gif

Skratka, napet akcijsi film, v bistvu mas obcutek kot bi gledal strip, kar je dobrodosla sprememba, namrec ponavadi so filmi posneti po stripih, tole je pa tk, da bi lahk enostavno still-e dal skup zvezat in nardil strip. Zelo zadovoljna z ogledom.

8,5/10
(to je pri meni prakticno najvisja ocena) smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users