Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2721 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 May 2010 - 06:07 PM

QUOTE(Kinky @ 25. 5. 2010 - 19:00) View Post

Tisti debilen indie parček, ki kuha, Valentina Novak in njen mož. surrender.gif pinch.gif

O ja! down.gif
Prav na kozlanje mi gre ob tisti spremljajoči muski - "Let's get bizi bizi..." bruh.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2722 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 May 2010 - 06:13 PM

Če se že vrtimo v kuharskih krogih - na živce mi gre voditeljica oddaje "Kdo je kuhar". Taka kozava in zoprna je. down.gif Oddaja je pa ok, brez nje bi bla še boljša.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2723 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 25 May 2010 - 06:20 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 5. 2010 - 19:05) View Post

Meni sta pa posrečena. Ju rada gledam.

jaz tudi biggrin.gif
vsako nedelju jo gledam, pa knjigo bom dobla,čeprav poskusla kuhat pa nisem še nič

• 0

#2724 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 25 May 2010 - 06:21 PM

QUOTE(Parvinder @ 25. 5. 2010 - 15:18) View Post

Sovražim večino folka, ki slika, ker ne znajo slikat!
Pa ne mislim, d bi morali vsi delat vrhunske fotografije, ampak način kako to delajo me ubija!
Recimo moja sošolka... lahko smo zunaj cel večer, plešemo in se zabavmo... ampak na slikah je na koncu smo to, ko se ji nekdo NASTAVI. Halo, nihče več ne zna delat spontanih slik, pač slikaš nekoga, ki pleše, skupino, ki se smeji al karkoli drugega, kot da rečeš: poglejte, k meni, slikam... eno za fejsbuk... In ko nekdo ne gleda direktno v fotoaparat al pa se čudno smeji, ponovimo vse skupaj.
Res sem že sit fotk, ko se vsi smejimo v fotoaparat, dejansko nevem, če imam 10 fotk, za ktere se nisem prav naštimala z namenom.
Isto moj brat... mu rečem, če me slika z našim psom, ko se igrava. Pa se midve igrava, pa on: poglejta sem! NE, ker če se igrava ponavadi ne gledava v isto smer!

Amen. Sem mislila, da sem edina "čudna", pa me prav veseli dejstvo, da nismo izumrli... =) Ena prijateljica naredi tak butl.gif ksiht, da se ne morem načudit tej dvoličnosti... Kako se po forumovsko že reče...aja, bruh all over =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2725 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 May 2010 - 06:23 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 25. 5. 2010 - 19:20) View Post

jaz tudi biggrin.gif
vsako nedelju jo gledam, pa knjigo bom dobla,čeprav poskusla kuhat pa nisem še nič

Jaz bi tudi kupila knjigo, a mi to skos prepreči nekaj drugega, pomembnejšega.
Jaz sem pa od tam dobila idejo o v moki povaljanih in pečenih svežih artičokah!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2726 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 25 May 2010 - 06:32 PM

QUOTE(URŠKA @ 25. 5. 2010 - 19:21) View Post

Amen. Sem mislila, da sem edina "čudna", pa me prav veseli dejstvo, da nismo izumrli... =) Ena prijateljica naredi tak butl.gif ksiht, da se ne morem načudit tej dvoličnosti... Kako se po forumovsko že reče...aja, bruh all over =)

Js mam tudi eno tako frendico. Nisem je še videla, da bi se na sliki smejala, ker je najbrž, med vadbo ob ogledalu, videla, da je resna najlepša. Yeah.
Jezi me, ker tako nikoli nimam dogajanja ovekovečenega, ampak vedno samo par bejb v vrsti. Kako originalno.

• 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#2727 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 25 May 2010 - 06:44 PM

QUOTE(Parvinder @ 25. 5. 2010 - 19:32) View Post

Nisem je še videla, da bi se na sliki smejala,

vedno samo par bejb v vrsti. Kako originalno.

Za razliko od tvoje, se moja samo smeji. Prisiljeno. In potem izbruhne še nek oduren prisiljen smeh skozi zobe, da me vse mine.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2728 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 May 2010 - 07:03 PM

Men sta Novakova ogabno posiljena. Pa sta drugač čis normalna, zakaj še na TV-ju ne morta bit. rolleyes.gif
  • 0

• Guests

Posted 25 May 2010 - 09:21 PM

Jaz sem skoraj živčni zlom fasala, ko sem zadnjič ponesreči ujela njuno oddajo. Živcirata me do konca, sploh ženska, ki se ves čas nekaj dere čez njega. Obup.
  • 0

#2730 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 May 2010 - 07:20 AM

Ko folk iz banjice žre ven sladoled z žlico (kot da so edini, ki ga bodo jedli) in obenem naredi v banji tak dizaster, da človeka mine, da bi jedel ta sladoled.
  • 0

#2731 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 26 May 2010 - 07:22 AM

Ko se jaz lotim sladoleda v banjici z žlico, obstaja velika verjetnost, da dejansko sem edina, ki bo jedla ta sladoled biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2732 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 May 2010 - 07:26 AM

Saj doma, ko imam jaz svoje BJje in HDje itd., tudi vem, da bom edina, ki ga bom jedla, ampak v dotičnem primeru je pa vsesplošno znano, da bom tudi jaz ta sladoled jedla. Pa verjetno še kdo drug.
  • 0

#2733 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 26 May 2010 - 07:29 AM

QUOTE(Kinky @ 25. 5. 2010 - 19:00) View Post

Tisti debilen indie parček, ki kuha, Valentina Novak in njen mož. surrender.gif pinch.gif

Aha.

Sploh ona mi je tok zoprna, sem samo enkrat gledala pa nisem dolgo zdržala, ker sem skor ponorela. On je še za prebavit, ampak če ne bi blo nje zraven. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2734 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14284 posts

Posted 26 May 2010 - 07:37 AM

Men gre pa ravno on na živce, tak zoprn glas ima. plus da ko zveš kaj se dogaja v real te pa res mine gledat
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2735 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 May 2010 - 07:45 AM

DO TELL!!! woot.gif

Meni je tudi on nagravžen, kao nek bohemski intekektuAlac, pa tista njegova brada in očala. Pač na živce mi gre, pa me vse moti na njemu. laugh.gif

Me pa čudi, Fluffy, da sta ti všeč, ker kuhata z ingverčkom, peteršiljčkom, in podobnim. twisted.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2736 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14284 posts

Posted 26 May 2010 - 07:46 AM

Iz precej zanesljivega vira: Pretepel jo je na njuni poroki, naj to ne bi bilo edinkrat.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2737 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 May 2010 - 07:50 AM

cry.gif surrender.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2738 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 26 May 2010 - 07:59 AM

sam knjiga je pa fajna....
  • 0

#2739 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14284 posts

Posted 26 May 2010 - 08:00 AM

to verjamem smile.gif
  • 0

#2740 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24776 posts

Posted 26 May 2010 - 09:28 AM

QUOTE(Frčica @ 26. 5. 2010 - 8:46) View Post

Iz precej zanesljivega vira: Pretepel jo je na njuni poroki, naj to ne bi bilo edinkrat.

mogoče pa imata tako predigro!
pač ji je pokazal, da jo ima res rad! nekaterim ženskam edino na tak način lahko dokažejo svojo ljubezen! twisted.gif

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users