Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2701 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 11 May 2009 - 08:00 AM

Joooj, jst rabm OH dvojček cry.gif .
  • 0

#2702 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 May 2009 - 09:13 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 11. 5. 2009 - 1:56) View Post

Brzinski Studio MA-jevci so dali akcije.
B E D A.

Aham. dry.gif mellow.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2703 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 11 May 2009 - 09:47 AM

Živa beda, res ...

Kaj naročiš lahko samo tiste stvari iz akcije al kaj? Ostalih nemorš?
  • 0
Memento mori.

#2704 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 May 2009 - 10:14 AM

Pomoje se da zmenit, da ti pošljejo karkoli (pač plačilo ob povzemu), ampak tisto pač ni v akciji in je potem bolje, če kupiš v salonu in se tako izogneš poštnini. So pa akcije ta mesec res super duper bedne.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2705 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 11 May 2009 - 11:22 AM

kakšna pa je sončna linija?

ja, da se tut tist kupit, ker ni v akcijah. jz sm izven akcije od revlona naročila equave 2 phase sprej pa sm isto zravn brisočo dobila kukr v akciji pa ista cena je bla. nevem zj a je za vse tko, sam pr men je blo.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2706 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 May 2009 - 01:02 PM

QUOTE(DiLeMa @ 11. 5. 2009 - 11:14) View Post
Pomoje se da zmenit, da ti pošljejo karkoli (pač plačilo ob povzemu), ampak tisto pač ni v akciji in je potem bolje, če kupiš v salonu in se tako izogneš poštnini. So pa akcije ta mesec res super duper bedne.

Meni je zadnjič za eno zadevo izredno komplicirala. Še dobro, da sem sitna in vztrajna in da se je na koncu dalo zmenit. Je rekla, da ne pošiljajo zadev na dom. Sem rekla, da sem ta izdelek še večkrat naročila in da ni bilo problema ... da zakaj je zdaj naenkrat postal to problem. In je krneki palamudila.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2707 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 11 May 2009 - 01:03 PM

Če slučajno katero zanima: v mejlu so mi odpisali, da bo dvojček OH na voljo po akcijski ceni v mesecu juniju ali juliju.
  • 0

#2708 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 May 2009 - 02:41 PM

QUOTE(sahara @ 11. 5. 2009 - 12:22) View Post

kakšna pa je sončna linija?

Če te zanima, jim piši na mejl, da ti naj posredujejo kompleten spisek sestavin (INCI) za vse izdelke iz linije. Meni so že večkrat poslali, ko sem jih prosila.

Uglavnem, če jim boš pisala, potem tle na forum posreduj sestavine in ti bom ocenila.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2709 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 17 May 2009 - 07:59 PM

evo sm jim pisala ene 3,4 dni nazaj pa mi še niso odgovoril...

• 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2710 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 May 2009 - 09:37 PM

Jaz sem jim tudi danes pisala glede sestavin, bomo videli kaj bo ...
  • 0

#2711 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 17 May 2009 - 09:42 PM

A samo men piše k hočem odpret to stran da je neki ful nevarno in da naj ne odpiram? Prej mi jo je že fulkrat odprl normalno. Piše da so dne 16.5. opazl gor ene ful nevarne zadeve za računalnik huh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2712 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 May 2009 - 10:07 PM

Meni napiše, da je bila najdena zlonamerna programska oprema, ki je bila prenesena in nameščena brez privolitve uporabnikov. Jaz grem zato na tole stran ...

http://www.studioma.si/

... in kliknem na najboljši nakup, pa se mi lepo odprejo vse akcije. Prej ni bilo problemov, zdej pa ne vem kaj so to gor namestili. tongue.gif
  • 0

#2713 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 17 May 2009 - 10:15 PM

Aha, jst sm tut to prej nardila samo nisem bla čist ziher a so to akcije al kej druzga. Am a je od Tigija kej dobrga za volumen? Kakšna pena alpa kej? hmm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2714 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 May 2009 - 10:43 PM

Tigi ima kar nekaj zadev za volumen, Flufi že več let uporablja peno Catwalk Root Boost, ki sem jo imela parkrat tudi jaz in je fajn zadeva. Ni tako gosta kot so ponavadi pene, ampak zelo rahla, malo vodena in se lepo razporedi ter ne zmasti las. Obstaja pa še nekaj drugih zadev, tudi pena Fashionista Big & Bigger, ki krasno diši po borovnicah, ampak baje precej zlepi lase.

IPB Image IPB Image

• 0

#2715 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 17 May 2009 - 10:47 PM

O super, da ne zmasti las. Že tko si jih morem umivati na dva dni. Me je pa zadnje čase res začelo motit da so tok polizani, da mi levo uho vedno skače ven in mi zgleda res grdo. Tko da bom probala to, hvala. Sej to bi mogl prodajat po teh frizerskih salonih ne? Vem da je v Cityu eden, moram it prašat. Hvala smile.gif U, pa še tole, a mislš da bi mi uporabljanje dvojčka OH preveč obtežil lase? Trenutno mam vse od Joicota(intense hydrator), kaj je pa bolš da uporabljam, to al oh al kombiniram al..? oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2716 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 May 2009 - 10:48 PM

Če si zadovoljna s tem kar imaš, pol ne menjat. Joico K-PAK linija je ful kvalitetna, tako da kar stick to it. smile.gif
  • 0

#2717 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 May 2009 - 11:14 PM

QUOTE(DiLeMa @ 17. 5. 2009 - 23:43) View Post
Flufi že več let uporablja peno Catwalk Root Boost, ki sem jo imela parkrat tudi jaz in je fajn zadeva.

Ja, Flafi je nekaj let uporabljala to peno, zdaj pa že lep čas ne, ker je kar naenkrat izgubila svoje čare učinkovanja. :| Tako da sem zdaj na eni drugi od Schwarzkopfa, Volumen Mousse.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2718 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 May 2009 - 06:55 PM

Zakaj pismo ne dela njihova stran...javi mi enako napako kot Ninchi in tudi če grem na Dilemin link ko hočem iti na karkoli potem naprej mi javi da je neka zlonamerna programnska oprema bila nameščena na njehovo stran ali nekaj..?? blink.gif blink.gif
  • 0

#2719 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 May 2009 - 06:56 PM

Jap, 'moj' link je najprej deloval, zdej pa tudi ta ne deluje več.
  • 0

#2720 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 May 2009 - 07:05 PM

Mater so smotani..naj se grejo solit s temi akcijami dry.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users