Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2701 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 March 2011 - 04:19 PM

Joj, kaj pa vem, mene ta Tigi ne navdušuje, OH dvojček mi je bil bolj tako, zdej ko gledam za nazaj, vidim, da je bil krneki.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2702 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 22 March 2011 - 04:22 PM

OH dvojček je bil tut meni krneki, GROZNE lase sem mela po njem. Bi si upala trdit, da mi je bil to najbolj porazen izdelek za lase, kar sem jih mela.

Samo na fragrance je še poštnina, al je ni? Ker na feeluniqe je ni, pa potem s tem prišparaš kakšen € ali dva.
  • 0

After all this time?

Always.

#2703 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 22 March 2011 - 04:25 PM

Ja, je. Samo ta set Joico Body L. šampona in balzama je tudi s poštnino cenejši.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2704 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 April 2011 - 08:03 PM

Jaz sem se pa že naveličala blond barve (v bistvu čist blond sploh nikol nisem bla, samo prameni na pramene pač no - skor blond), pa tudi dejstvo je da nikol v življenju nisem imela uničenih las (pred barvanjem mi je frizerka rekla da zelo redko ima priliko videt tako neuničene lase cry.gif zdaj pa temu več ni tako, itak).

V mislih imam kako sveeetlo sveetlo rjavo (zelo temno blond?), nekaj pšeničnega ampak hladnega, sem videla pri sošolki in mi je ful všeč.
Zdaj sem v fazi iskanja slik, če ima kdo kako lepo, lahko pomaga. Thanks! biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2705 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2011 - 12:46 PM

Zanima me, kako hitro poidejo JOICO akcije na FeelUnique strani? Razmišljam, da bi naročila še en
Body Luxe Volumising dvojček, ker mi noro paše na lase. Imam več volumna, pa manj izdelkov za
volumen (predvsem pene) uporabim, lasje se mi kasneje zmastijo. Zakon mi je, res.

Me pa še to zanima, je sprobala katera? KLIK

edit: aha, to zadnje dostavljajo samo v UK. O.o[

edit2: alternativa? hmmm ... KLIK

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2706 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 23 April 2011 - 01:44 PM

Jaz si bom TA gel naročila, ko mi Tigijevega YH zmanjka.

In super, da ti je tako všeč. thumbup.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2707 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 April 2011 - 01:48 PM

Jina, kaj ti uporabljaš za volume?
Jaz imam lase totalno brez volumna in bi rada nekaj (magari šampon, balzam in kak sprej?), da bi imela malo več volumna.
Predlogi ?
  • 0
Viens, reste ici!

#2708 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 April 2011 - 01:53 PM

Moji predlogi:

1.) šampon brez silikonov
2.)

IPB Image
IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2709 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 April 2011 - 02:15 PM

Prosim predlagaj mi še nekaj pod točko 1. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2710 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 April 2011 - 02:20 PM

Alverde, Logona.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2711 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 April 2011 - 02:34 PM

Ok hvala.
Ampak rabiš še nek balzam/masko ?
Ker to kar si zgoraj nalepila je brez izpiranja ne ?
  • 0
Viens, reste ici!

#2712 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 April 2011 - 02:39 PM

Ja, oboje je brez izpiranje.
Balzam po izbiri, ne vem, kar ti paše smile.gif Jaz uporabljam Niveine balzame, samo na konicah (če ne mi preveč obteži lase in izničiš delovanje vsega zgoraj naštetega!). Nameravam pa naslednjič kakega Alverde vzet.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2713 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 23 April 2011 - 03:26 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 23. 4. 2011 - 13:46) View Post

Me pa še to zanima, je sprobala katera? KLIK

Jst mam tole, kupljeno pred ene 2 leti v Sloveniji. Naredi super volumen, ampak jst enostavno ne smem uporabljati ničesar, ker moji lasje tega na prenesejo. takoj postanejo trdi in takoj izgledajo mastni, čeprav niso. Je pa drugač ful fajn, samo pač ne za moje lase.

Hm, zdej me pa ful ma, da bi ga spet preizkuzsila, mi že nekaj časa stoji v omari. Oz. ga mami uporablja.
  • 0

After all this time?

Always.

#2714 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 23 April 2011 - 03:34 PM

Ana, jaz uporabljam to dvoje, kar je Sarah nalepila (sploh B&B sprej je pri meni nenadomestljiv), in Joico Body Luxe šampon. Občasno Taft Volume lak, balzama ne uporabljam.

• 0

― V. Van Gogh

#2715 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 April 2011 - 04:55 PM

Jaz balzam rabim nujno, ker imam barvane lase .. žal.
Hvala vam!
Kje pa kupim ta B&B sprej ?
  • 0
Viens, reste ici!

#2716 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 23 April 2011 - 05:01 PM

Ej, FTSE! biggrin.gif Fragrancedirect (še malo ceneje pride dvojček).

Edit: Lol, jaz sem pa prebrala, da je zanimivo kako hitro poidejo. Preveč cukra pojem biggrin.gif No, boš vedela za naprej tongue.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2717 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 23 April 2011 - 05:05 PM

QUOTE(Ana @ 23. 4. 2011 - 17:55) View Post

Jaz balzam rabim nujno, ker imam barvane lase .. žal.
Hvala vam!
Kje pa kupim ta B&B sprej ?

Potem pa vzemi ta Joico dvojček, balzam je ful kvaliteten in brez silikonov.

B&B sprej jaz kupujem pri Maretu (Mare dresura frizure), ali pa poglej na netu, ampak ni bistvene razlike v ceni.

• 0

― V. Van Gogh

#2718 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2011 - 05:21 PM

QUOTE(Podgana @ 23. 4. 2011 - 18:01) View Post

Ej, FTSE! biggrin.gif Fragrancedirect (še malo ceneje pride dvojček).

Hmmm ... o tej strani sem slišala kar nekaj kritik. Da pošiljke precej časa hodijo ali pa sploh pridejo ne. :s

Ana, jaz ti priporočam Joico Body Luxe dvojček + Tigi VC Thickening gel.
Tudi jaz potrebujem balzam, ker so lasje sicer že preveč suhi. S tem balzamom pa so očitno lepši
in kvečjemu s še več volumna. Pa tega Tigi gela dam čist malo na lase, vedno sušim s fenom
in imam zdaj super volumen. Prej sem dajala na lase preveč teh izdelkov (pena, gel) in je prišlo do
kontra učinka!

Nincha, hvala za mnenje!

QUOTE(Jinadaze @ 23. 4. 2011 - 14:44) View Post

In super, da ti je tako všeč. thumbup.gif

Aha, zelo!

Ni mi pa jasno, zakaj nekaterih izdelkov ne pošiljajo nikamor drugam kot v UK. O.o

edit: jaz sem pravkar še naročila ta dvojček na zalogo + tisto sranje za volumen.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2719 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 23 April 2011 - 05:29 PM

Pen in lakov ne pošiljajo zato, ker so pod pritiskom. ;)

• 0

― V. Van Gogh

#2720 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2011 - 05:30 PM

Aha! Hvala za poduk!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users