Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 22 March 2011 - 04:19 PM
Pablo Picasso
Posted 22 March 2011 - 04:22 PM
Samo na fragrance je še poštnina, al je ni? Ker na feeluniqe je ni, pa potem s tem prišparaš kakšen € ali dva.
After all this time?
Always.
Posted 22 March 2011 - 04:25 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 April 2011 - 08:03 PM

V mislih imam kako sveeetlo sveetlo rjavo (zelo temno blond?), nekaj pšeničnega ampak hladnega, sem videla pri sošolki in mi je ful všeč.
Zdaj sem v fazi iskanja slik, če ima kdo kako lepo, lahko pomaga. Thanks!

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 April 2011 - 12:46 PM
Body Luxe Volumising dvojček, ker mi noro paše na lase. Imam več volumna, pa manj izdelkov za
volumen (predvsem pene) uporabim, lasje se mi kasneje zmastijo. Zakon mi je, res.
Me pa še to zanima, je sprobala katera? KLIK
edit: aha, to zadnje dostavljajo samo v UK. O.o[
edit2: alternativa? hmmm ... KLIK
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 April 2011 - 01:48 PM
Jina, kaj ti uporabljaš za volume?
Jaz imam lase totalno brez volumna in bi rada nekaj (magari šampon, balzam in kak sprej?), da bi imela malo več volumna.
Predlogi ?
Posted 23 April 2011 - 01:53 PM
1.) šampon brez silikonov
2.)

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 April 2011 - 02:15 PM
Prosim predlagaj mi še nekaj pod točko 1.

Posted 23 April 2011 - 02:20 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 April 2011 - 02:34 PM
Ok hvala.
Ampak rabiš še nek balzam/masko ?
Ker to kar si zgoraj nalepila je brez izpiranja ne ?
Posted 23 April 2011 - 02:39 PM
Balzam po izbiri, ne vem, kar ti paše

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 April 2011 - 03:26 PM
Jst mam tole, kupljeno pred ene 2 leti v Sloveniji. Naredi super volumen, ampak jst enostavno ne smem uporabljati ničesar, ker moji lasje tega na prenesejo. takoj postanejo trdi in takoj izgledajo mastni, čeprav niso. Je pa drugač ful fajn, samo pač ne za moje lase.
Hm, zdej me pa ful ma, da bi ga spet preizkuzsila, mi že nekaj časa stoji v omari. Oz. ga mami uporablja.
After all this time?
Always.
Posted 23 April 2011 - 03:34 PM
Ana, jaz uporabljam to dvoje, kar je Sarah nalepila (sploh B&B sprej je pri meni nenadomestljiv), in Joico Body Luxe šampon. Občasno Taft Volume lak, balzama ne uporabljam.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 April 2011 - 04:55 PM
Jaz balzam rabim nujno, ker imam barvane lase .. žal.
Hvala vam!
Kje pa kupim ta B&B sprej ?
Posted 23 April 2011 - 05:01 PM

Edit: Lol, jaz sem pa prebrala, da je zanimivo kako hitro poidejo. Preveč cukra pojem

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 April 2011 - 05:05 PM
Jaz balzam rabim nujno, ker imam barvane lase .. žal.
Hvala vam!
Kje pa kupim ta B&B sprej ?
Potem pa vzemi ta Joico dvojček, balzam je ful kvaliteten in brez silikonov.
B&B sprej jaz kupujem pri Maretu (Mare dresura frizure), ali pa poglej na netu, ampak ni bistvene razlike v ceni.
― V. Van Gogh
Posted 23 April 2011 - 05:21 PM
Hmmm ... o tej strani sem slišala kar nekaj kritik. Da pošiljke precej časa hodijo ali pa sploh pridejo ne. :s
Ana, jaz ti priporočam Joico Body Luxe dvojček + Tigi VC Thickening gel.
Tudi jaz potrebujem balzam, ker so lasje sicer že preveč suhi. S tem balzamom pa so očitno lepši
in kvečjemu s še več volumna. Pa tega Tigi gela dam čist malo na lase, vedno sušim s fenom
in imam zdaj super volumen. Prej sem dajala na lase preveč teh izdelkov (pena, gel) in je prišlo do
kontra učinka!
Nincha, hvala za mnenje!
In super, da ti je tako všeč.

Aha, zelo!
Ni mi pa jasno, zakaj nekaterih izdelkov ne pošiljajo nikamor drugam kot v UK. O.o
edit: jaz sem pravkar še naročila ta dvojček na zalogo + tisto sranje za volumen.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 April 2011 - 05:29 PM
Pen in lakov ne pošiljajo zato, ker so pod pritiskom.

― V. Van Gogh
Posted 23 April 2011 - 05:30 PM
Aha! Hvala za poduk!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users