Poročaj

Krema / serum za obraz
Posted 04 February 2014 - 03:13 PM
Posted 04 February 2014 - 03:24 PM
Tako je.. Lahko bo K, lahko ne bo. Načeloma so zelo K kakavovo in kokosovo olje. Zame so tudi vsa druga, zato mažem samo vsak drugi ali tretji dan, da ni prehudih posledic.
Probaj to Ančkino in poročaj, se sliši super Meni bi tudi kaj takega prav prišlo, ker imam vsako zimo težave.
Pa pod to daj še kaj vlažilnega, če imaš. Kak serum. Ker zelo suha koža nujno rabi tudi vlago.
Edit: Veš kaj je še možno? Da si si opekla obraz s kislinami! Sploh ker si rekla, da prej nisi nikoli uporabljala. Mogoče bi malo zmanjšala na vsak drugi ali tretji dan.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 February 2014 - 03:32 PM
Aha, potem se bom olj raje izogibala, nočem tvegat, je že zdaj dost hudo. A Beauty Effect serum od Balee je kul? LAhko kupim tut unega vlažilnega ja.. Sepravi več plasti? NA to nosem nikoli pomislila, da bi na eno kremo dajala še drugo.
Bom probala! Hvala za nasvete, sporočim, kako se ta Atopiclair obnese.
After all this time?
Always.
Posted 04 February 2014 - 03:34 PM
Ja, ta ali Aqua od Balee. Poglej še enkrat moj post, sem pripisala nekaj, kar se mi zdi še najbolj verjetno. Se je meni tudi že zgodilo in dejansko je koža taka, kot jo opisuješ.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 February 2014 - 03:36 PM
A Beauty Effect serum od Balee je kul?
Meni je najboljša vlažilna krema to. Aqua mi je enako kot nič.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 February 2014 - 03:37 PM
Podgana, tole je samo po sebi že dovolj vlažilno, ker ravno atopični dermatitis je to stanje, ko koži kronično primanjkuje vlažnosti. Jaz ne rabim spodaj dajat nič vlažilnega....pa je bilo res precej kritično - vsakič, ko sem dala puder gor, se je "zataknil" ob kosmiče kože,ki jih nisem mogla dobit stran s pilingom.
Edit: Se strinjam z Jino - Balea Aqua je res skoraj kot nič.
Posted 04 February 2014 - 03:45 PM
Edit: Veš kaj je še možno? Da si si opekla obraz s kislinami! Sploh ker si rekla, da prej nisi nikoli uporabljala. Mogoče bi malo zmanjšala na vsak drugi ali tretji dan.
A tut to je možno al kaj? Malo sem paranoična, da če se par dni ne bom namazala, da bo spet kakšen grozen izbruh.
Ok, potem bom ostala pri temu Beauty Effect serumu. Jutri grem po to kremo, pa mogoče se res zdaj dva dni ne bom mazala z Belakne.. Pa da vidim, kakšnee grozljive posledice bojo.
After all this time?
Always.
Posted 04 February 2014 - 05:34 PM
Kateri Beauty effect serum je točno mišljen? Sem šla gledat na net in je v tej liniji ful različnih krem, nobena pa nima v imenu prav besede serum, razen Eye lift serum.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 04 February 2014 - 05:35 PM
Mislim, da je Beauty Effect Tages Fluid.
Posted 04 February 2014 - 05:38 PM
Saj mislim, da se spomnim, kako izgleda. Je na pumpico in ima notri kao neke svetleče delce?
Čeprav na netu tudi tega tages fluida ni. Mogoče ni več v prodaji?
Posted 04 February 2014 - 05:40 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 February 2014 - 05:52 PM
Jap, tole sem mislila. Očitno so ga ukinili.
Posted 04 February 2014 - 05:55 PM
Ma ne nooo. Za poleti mi je bil popoln ta serum. Naj grejo nekam.
After all this time?
Always.
Posted 04 February 2014 - 07:40 PM
Ma ziher ga niso ukinili no, če sem ga še pred 10 dnevi kupila v dm-u.
Edit: zdaj sem šele opazila post od Sarah. Srčno upam, da ga ne ukinejo, ker sem komaj našla eno pametno zadevo. Je katera testirala kremo, je primerljiva?
[Napoleon]
Posted 07 February 2014 - 01:12 PM

After all this time?
Always.
Posted 08 February 2014 - 09:25 AM
Ja, na začetku peče...potem pa ne več. Sori, pozabila povedat
Ampak mene je samo malo špikalo...tudi kisline me niso nikoli pretirano žgale.
Posted 09 February 2014 - 12:09 AM
Posted 28 February 2014 - 11:02 AM
Jz bom tudi tole Atopiclair kremo kupila, ker se mi koža po obrazu kr lušči in odpada.
Posted 28 February 2014 - 08:05 PM
Pozor, Balea Beauty Effect fluid bodo ukinili in je znižan v DMu.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users