Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#2701 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 20 February 2010 - 05:53 PM

Pomojem se moraš naročit, ker se morš zihr pog. z ginekologinjo, zakat ti stare ne ustrezajo.
  • 0

After all this time?

Always.

#2702 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 20 February 2010 - 05:56 PM

Sam šit ane, k čez ene 3 tedne bom rabile met naslednjo škatlo, seprav bom mogla do takrat enkrat na vrsto pridet. No ja, Me Ne Briga, itak jih morš najprej probat, da potem zamenjaš, če ne ustrezajo, to pa ne morš po enem mescu ugotovit smile.gif . Sam ml mi je škoda, k ne vem, kako bodo te Bellune dejansko pri tem pomagale .. k Matilda je šele začela, ne poznam pa nobenih drugih uporabnic.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2703 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 February 2010 - 05:57 PM

Baje so na trgu neke čis naravne tabletke, ki posnemajo naravni cikel (al neki tazga). A je katera že kej slišala? Jaz sem v eni reviji zasledila oglas, in da se imenujejo Qlara, ampak gugl nič ne najde, kozmetičarka mi je tud ene naravne priporočila, samo baje niso te na Q, ampak neke druge, zato me zanima, če je še katera za kej tazga slišala.
  • 0

#2704 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 20 February 2010 - 05:58 PM

Ja, jst sem jih enkrat zasledila, še na netu sem nekaj gledala, ampak je bilo to vsaj dva meseca nazaj in nimam pojma kako se imenujejo in niti v zgodovino ne morem pogledat, ker mam že drug računalnik cry.gif Vem pa, da sem gledala na netu in mi je zgledalo kar fajn.
  • 0

After all this time?

Always.

#2705 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 20 February 2010 - 05:58 PM

Jst sem tudi nekje prebrala, ampak že dolgo nazaj. Samo če se prav spomnim, ni nič takega pisalo o izboljšanju kože ... hmm.gif
  • 0

#2706 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 20 February 2010 - 06:07 PM

Ja sej ne jemljejo vsi tablet za izboljšanje kože ane.
  • 0

After all this time?

Always.

#2707 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 20 February 2010 - 06:12 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 20. 2. 2010 - 17:52) View Post

Hvala, za te prvič slišim. A če želim zamenjati, se moram spet naročiti, ane? Ni tko, da bi sam poklicala tja, da mi napišejo recept in samo potrkam, da ga prevzamem? Ej, Matilda, kok pa majo te KT notri hormonov?

Jaz sem bila na prvem obisku pri ginekologinji, tako da ne vem, če se je treba v tem primeru spet naročit. Najbrž je tako, ko so dejale ostale :-)

Bellune

0,035 mg etinilestradiol (umetni estrogen)
2 mg ciproteronacetat

Jaz sem bila tudi kar presenečena, da mi je dala te, saj takisto zanje prvič slišim.
Na netu tud ni nič napisanga! Upam, da bodo OK.
Pa ne jemljem jih še, menstruacijo sem imela konec ravno nekaj dni pred pregledom, tako da bo treba počakat x(
Sicer pa izgledajo dosti grše kot kake Yasminelle, tudi navodila so na enem papirju kot pri večini zdravil.

Stran, katero iščete, je najbrž

http://www.naravna.com

Link sem pa pobrala z reklamnega plakata v čakalnici.
Informacij pa žal nudi premalo, bo treba kar gin. povprašat :>

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2708 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 20 February 2010 - 06:29 PM

Jaaaa, to sem gledala jst!! biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2709 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 20 February 2010 - 06:38 PM

ejjj a kateri uspe dobit dol un komad s te strani? men se sam quick player odpre in ne morem nič sad.gif
  • 0

#2710 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 20 February 2010 - 06:53 PM

Meni je šlo brez problema. Kliknila sem na PRENESI, obkljukala Shrani datoteko in eto. Imam pa Firefox.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2711 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 20 February 2010 - 07:05 PM

QUOTE(Nincha @ 20. 2. 2010 - 18:07) View Post

Ja sej ne jemljejo vsi tablet za izboljšanje kože ane.

Jst sem pa to pač zase napisala (in za tiste, ki jih želijo tudi zarad kože), ker bi v primeru, da bi pri tem pomagale, tudi mene zelo zanimale.

QUOTE(Matilda @ 20. 2. 2010 - 18:12) View Post

Jaz sem bila na prvem obisku pri ginekologinji, tako da ne vem, če se je treba v tem primeru spet naročit. Najbrž je tako, ko so dejale ostale :-)

Bellune

0,035 mg etinilestradiol (umetni estrogen)
2 mg ciproteronacetat

Yaz imajo pa:drosperinon 3mg, etinilestradiol 0,02mg

Katere so potem "močnejše"? hmm.gif
  • 0

#2712 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 20 February 2010 - 07:11 PM

Bellune imajo 0,015 mg več etiliestradiola (tle so močnejše), ostala hormona pa sta drugačna.
Kaj pa če bi še malo vztrajala na teh svojih, morda pa bo izboljšanje vidno šele po 2,3 mesecih...
Sej vem, kako je, ko čakaš na vsaj kake rezultate, pa vendar smile.gif
  • 0

Bill Bullard

#2713 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 20 February 2010 - 07:19 PM

Ja, skor dvakrat "močnejše" so tvoje v tej sestavini, hmm hmm.gif . Saj vem, da moram počakat, samo po dveh škatlah in še malo bi se pa lahko že vsaj malo izboljšanja pokazalo, je pa še slabše. Pride danes zjutraj sestra, jst sem bla nenamazana in se pri pri mizi začne smejat in reče: Ne morem verjet, kok ti puder "to" prekrije. Ja šit ane, a sm jst kriva, že nevem kok mescev tist garnierov fluid uporabljam, pa ni nč boljš sad.gif .
  • 0

#2714 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 20 February 2010 - 07:28 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 20. 2. 2010 - 19:19) View Post
Pride danes zjutraj sestra, jst sem bla nenamazana in se pri pri mizi začne smejat in reče: Ne morem verjet, kok ti puder "to" prekrije.

huh.gif
Zelo neprofesionalno. Vsaj zase bi lahko zadržala. Jst vem, da bi me taka opazka precej prizadela, ker že brez tega sem dost zakompleksana.

• 0

Bill Bullard

#2715 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 20 February 2010 - 07:29 PM

Meni se je stric enkrat začel smejat, pa me vprašal, če mam norice cry.gif laugh.gif Sej zdej, ko se mi je koža popravila mi je smešno, takrat mi pa ful ni bilo.
  • 0

After all this time?

Always.

#2716 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 February 2010 - 07:33 PM

Mene je pa že doletel:
- So te s šibrovko nastrelal
- So te čebele napadle

dry.gif

• 0

#2717 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 20 February 2010 - 07:49 PM

sad.gif a mi lahko ena pošlje? Meni vedno quicktime tole odpre...v 4 različnih brskalnikih sad.gif
  • 0

#2718 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 20 February 2010 - 07:54 PM

Matilda, sej ji ne zamerim, sva si dost podobne, verjetno bi tud jst to njej rekla v obratnem primeru, sam mi je pa vseen mal šit slišat, k itak sama vsak dan to gledam in si pri sebi govorim, kok mam brez pudra res grozno kožo. In potem mi P reče, ko govorim včeraj nekaj o tej morebitni menjavi tabletk, pa sej, kaj te mot na tvoji koži ... sej, s pudrom je normalna sad.gif .

• 0

#2719 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 20 February 2010 - 07:59 PM

S pudrom je perfektna.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2720 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 20 February 2010 - 08:00 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 20. 2. 2010 - 19:49) View Post

sad.gif a mi lahko ena pošlje? Meni vedno quicktime tole odpre...v 4 različnih brskalnikih sad.gif

Kam naj ti posljem?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users