Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 23 May 2010 - 09:20 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 May 2010 - 05:31 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 May 2010 - 05:34 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 May 2010 - 05:48 PM
Od katerega leta naprej se to sprašuje, sem še premlada, I wanna know it all?!

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 May 2010 - 05:49 PM

Posted 24 May 2010 - 06:17 PM
Jina, pojma nimam, verjetno ni normalno, da maš službo, si preseljen od staršev in imaš fanta, pa z njim ne živiš, se pogovarjaš z bivšimi in imaš naenkrat oblečeni več kot dve barvi.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 24 May 2010 - 06:18 PM

Posted 24 May 2010 - 06:28 PM
Točno. ˘-˘
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 May 2010 - 06:39 PM

Posted 24 May 2010 - 06:41 PM
če pa živiš z njim in imaš več kot 25let,službo,stanovanje...pa sledijo vprašanja zakaj še nimata ali kdaj bosta končno imela dojenčka

Joooj JA! (tudi če še nimaš 25 let) Groza!
Shut the hell up. Otroke bom mela zaradi sebe, na zato, ker si jih drugi tako želijo. Pa tudi, če jih nikoli ne bi hotela... moja stvar, zato back off grandma!

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 25 May 2010 - 02:18 PM
Pa ne mislim, d bi morali vsi delat vrhunske fotografije, ampak način kako to delajo me ubija!
Recimo moja sošolka... lahko smo zunaj cel večer, plešemo in se zabavmo... ampak na slikah je na koncu smo to, ko se ji nekdo NASTAVI. Halo, nihče več ne zna delat spontanih slik, pač slikaš nekoga, ki pleše, skupino, ki se smeji al karkoli drugega, kot da rečeš: poglejte, k meni, slikam... eno za fejsbuk... In ko nekdo ne gleda direktno v fotoaparat al pa se čudno smeji, ponovimo vse skupaj.
Res sem že sit fotk, ko se vsi smejimo v fotoaparat, dejansko nevem, če imam 10 fotk, za ktere se nisem prav naštimala z namenom.
Isto moj brat... mu rečem, če me slika z našim psom, ko se igrava. Pa se midve igrava, pa on: poglejta sem! NE, ker če se igrava ponavadi ne gledava v isto smer!
Posted 25 May 2010 - 02:41 PM
Pablo Picasso
Posted 25 May 2010 - 02:59 PM

Posted 25 May 2010 - 05:44 PM

Mene pa jezijo kolesarji, ki vozijo v napačni smeri. Saj štekam, da se včasih za en majhen odsek ne splača it čez cesto, samo me pa pogreje, ko se pol niti ne trudijo bit uvidevni do pravilno vozečih, pa sploh na nekih nepreglednih koncih.
Meni je kar neprijetno ob toplejših dneh, ko vem, da so ceste polne enih mongoloidov na kolesih...
Pa kaj me pogreje - da folk pride 10min pred koncem delovnega dne nekaj kupit in so strašno užaljeni, če prej grem. Ja, halo, če pa cel dan ni nikogar, saj je logično.
Pa Durexova reklama za neki lubrikant. Kao, da z njegovo uporabo xy% žensk več pride do orgazma. Hmmmm? Makes no sense whatsoever.
Razen, če je ta lubrikant zmožen avtomatskega vibriranja ob stiku s kožo.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 May 2010 - 06:00 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 May 2010 - 06:03 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 May 2010 - 06:05 PM
Meni sta pa posrečena. Ju rada gledam.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users