Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36200 replies to this topic

#27141 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33186 posts

Posted 11 October 2012 - 07:00 PM

A mogoče katera ve, kje približno na Celovški cesti se zavije za Gorenjevo industrijsko trgovino keramike?
Sicer bom jutri tako ali tako še prej poklicala, sam vseeno vprašam za vsak slučaj :)
  • 0

#27142 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 October 2012 - 07:02 PM

Tukaj imaš zemljevid: http://www.prihranim...ini.php?id=1070
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#27143 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33186 posts

Posted 11 October 2012 - 07:05 PM

Ja, saj sem gledala, ampak bi mi ful pomagalo, če bi imela eno orientacijsko točko, npr kmal po tej in tej stavbi alpa trgovini al karkoli pač, da ne zagledam prepozno ulice, ko grem že mimo...
  • 0

#27144 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 11 October 2012 - 07:13 PM

Ja js vem...
Ti boš šla po Celovški cesti mimo velikega Mercatorja, mimo Šentvida in tistega predora (na levi) in izvoza na gorenjsko avtocesto. Naslednje križišče zaviješ desno in enopasovnica se rahlo spusti po klancu in v nesemofariziranemu večjemu križišču zaviješ levo (ima prav svoj pas za levo). V tistem križišču so na levi strani takšne stare hiše, tam je tudi postajališče 8ke... če boš zgrešila križišče boš šla pod mini nadvoz za vlak (v naslednji mini križišču lahko obrneš, pa nazaj) ;)
  • 0

#27145 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33186 posts

Posted 11 October 2012 - 07:22 PM

Super, tole mi bo ziher pomagalo, hvala!!! :w00t2:
  • 0

#27146 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25112 posts

Posted 12 October 2012 - 07:43 AM

a mogoče kdo ve, če obstaja kakšna zaščita za paperback knjige (kot kakšen ovitek).
Jaz jih imam vedno v torbici in mi je škoda, ker dobijo ušesa, se mečkajo in podobno.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#27147 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 October 2012 - 07:44 AM

Ne, zavij jih v časopisni papir. Ali pač nek papir.

Google predlaga: http://www.shopbroda...ook-protection/

http://www.wikihow.c...-Paperback-Book

http://www.ebay.co.u...=item35aebd96af

Edited by Kinky, 12 October 2012 - 07:48 AM.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#27148 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25112 posts

Posted 12 October 2012 - 07:51 AM

hvala! sem mislila, da so že kaj pogruntali, ko je toliko teh knjig. Bom šla v knjigarno kupit en ovitek za zvezke :)
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#27149 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 October 2012 - 07:51 AM

Najboljše. :)
  • 0

#27150 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 October 2012 - 09:12 AM

Mi zna katera razložiti kakšni predmeti so "kulturološki"?
  • 0
Viens, reste ici!

#27151 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 October 2012 - 09:29 AM

Huh, kulturologija, sto vrst sociologije, vzgoja, religija,..
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#27152 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 October 2012 - 09:31 AM

V to torej ne spadata literatura in glasba?
  • 0
Viens, reste ici!

#27153 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 12 October 2012 - 09:38 AM

po moje ti to lahko pomaga:
http://sl.wikipedia....i/Kulturologija
http://www.fdv.si/St...ogrami.asp?id=7
  • 0

#27154 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 October 2012 - 09:38 AM

Pomoje da ja, umetnost. :) Nisem pa ziher, niso mi ravno blizu tej predmeti :lol:

A italijanščina je polna?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#27155 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 12 October 2012 - 09:44 AM

po moje, da literatura, umetnost itd...sta sicer del kulture, nista pa kulturološka predmeta. Po moje se kulturologija bolj ukvarja z integracijo (takšne) kulture v različne sfere. Upam, da ga nisem preveč pihnila zdajle :lol:
  • 0

#27156 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 October 2012 - 10:02 AM

Hvala punci.
Sarah, it je polna ja + profesor mi noče priznat it. :( Če se kakšno mesto sprosti bom vseeno hodila, pač, naučiti se hočem.

Jaz sem zbrala dva predmeta in sicer "Paris v literaturi" (torej, kje je bil omenjen Paris v stoletjih v literaturi) in pa "Britanska glasba od 1980 do danes". Pa je rekel da to nista kulturološka predmeta in da mi ne da nobene pike.
  • 0
Viens, reste ici!

#27157 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14403 posts

Posted 12 October 2012 - 11:26 AM

Verjetno zato, ker nista teoretična.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#27158 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 October 2012 - 11:36 AM

Ja sta.. Samo dobro, zahtevajo itak nemogoče, ker jaz takih predmetov tukaj ne moram najt.

http://www.imdb.com/title/tt0111936/
Kje bi lahko downloadala to?
  • 0
Viens, reste ici!

#27159 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 October 2012 - 11:44 AM

KLIK

ali The Pirate Bay, poskusi.
  • 0

#27160 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14403 posts

Posted 12 October 2012 - 11:47 AM

Ja sta.. Samo dobro, zahtevajo itak nemogoče, ker jaz takih predmetov tukaj ne moram najt.

http://www.imdb.com/title/tt0111936/
Kje bi lahko downloadala to?

Očitno ti že veš :D
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users