Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36200 replies to this topic

#27041 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14403 posts

Posted 27 September 2012 - 09:57 AM

So v šolah še v uporabi? So v učnem programu?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#27042 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 September 2012 - 10:00 AM

Še ena ideja: Bolha.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#27043 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 September 2012 - 10:02 AM

Nimam pojma, če so še.
Sem pomislila, da sprejemajo kje kakršnekoli letnice, kjer npr. izobražujejo izven šol. Zapori, komune, rehabilitacijski centri ipd.
Najboljše, da kar v MS knjižnjico pokličem, potem Karitas ...
Če bi bila v LJ, bi bilo lažje.

Hvala zaenkrat. Če kateri pade kaka super ideja, kako v večjem kosu to spravit naprej, brez da se trgam za vsak učbenik posebej, se priporočam,
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#27044 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14403 posts

Posted 27 September 2012 - 10:05 AM

Po moje res njalažje kak podarim.si

Mi smo pred kratkim tako oddali kuhinjo s 30 let !!! starim štedilnikom in pomivalnim koritom. Koliko klicev! Tista dva, ki sta prišla ponjo pa tako hvaležna. Ti gre na jok, ko te vprašajo kako ti je uspelo našparati za novo kuhinjo, pa še denar si imel za beljenje :cry: se oproščam za OT
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#27045 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23752 posts

Posted 27 September 2012 - 07:38 PM

Ja, podarimo.si in podobne strani so res uporabna zadeva in dobiš tudi kakšne čisto v redu stvari, ne same krame. Ja, žal so taki časi, da veliko ljudi res nima denarja niti za kakšne poceni nove omare in aparate.

Glede knjig pa: jaz bi dala oglas na podarimo.si ali na bolho in se pozanimala v kakšnem antikvariatu, če imaš katerega blizu.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#27046 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46327 posts

Posted 30 September 2012 - 09:25 PM

Ima katera izkušnje s podarjanjem knjig? Gre za 10 let stare gimnazijske učbenike.
Da ne kličem na blef vseh ustanov, ki mi padejo na pamet ...

Hvala!

Joj, to ne vem ce bo se komu prislo prav, ker imajo sedaj v solah povsem druge ucbenike kot smo jih imeli mi.
  • 0

#27047 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 October 2012 - 07:11 AM

Uporablja katera Skype? Je OK? Nekaj je tudi plačljiv, če se ne motim ...
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#27048 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5860 posts

Posted 02 October 2012 - 07:19 AM

jaz uporabljam skype. super stvar. sem non stop na vezi z mamo, ki je v tujini. ni plačljivo. plačljivo je samo klicanje na navaden telefon/mobitel. skype-skype pa je popolnoma brezplačen.
  • 0

#27049 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 October 2012 - 07:20 AM

Hvala ti. :)
  • 0

#27050 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18689 posts

Posted 02 October 2012 - 07:28 AM

Uporablja katera Skype? Je OK? Nekaj je tudi plačljiv, če se ne motim ...

Jaz uporabljam Skype. Je plačljiv, ja. Ampak za 10€ kličeš kamorkoli na svetu zelooo dolgo časa. Tko da fiksnega telefona ne pogrešam. Od lani jeseni, ko sem to vsoto naložil gor, jih imam še 8 in nekaj centov. Pa sem telefoniral v Nemčijo, Švico in še kam. Priporočam. Za čvek pa sploh, pa še gledaš unega, s katerim čvekaš.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

• Guests

Posted 02 October 2012 - 07:29 AM

Ja, jaz ga sicer ne uporabljam več....sem ga pa včasih veliko. Takrat je bil bolši za pošiljanje raznih fajlov (glasbo smo pošiljali največ), pa za klepetanje.....boljši od MSN-ja namreč. Najbrž je še sedaj. Ampak ne klepetam več, pa ga nimam.
  • 0

#27052 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14403 posts

Posted 02 October 2012 - 07:41 AM

Enako, z bivšim sva na ta način komunicirala. Fajn je pa zastonj.
  • 0

#27053 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15364 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 02 October 2012 - 07:52 AM

Plačljivi so telefonski klici preko Skypa, video je zastonj, vredu je, nisem našla boljše alternative v vseh teh letih.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#27054 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 October 2012 - 07:54 AM

Hvala vsem, sem že inštalirala. :) Prijavila sem se na eno stran in našla enega fanta, ki mi bo pomagal pri učenju francoščine, jaz
pa njemu pri slovenščini, pa je preko Skypa najlažje, da se slišiva. :)
  • 0

#27055 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26222 posts

Posted 02 October 2012 - 10:42 AM

U, super ;) Jaz sem tudi velik Skype fan. Nasploh me redko pusti na cedilu (v nasprotju z raznimi google chati ipd.). Veel plezier! ;)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#27056 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 02 October 2012 - 12:38 PM

A se dobi v Lj kje Wet'n'wild kozmetiko? Se mi zdi,da je včasih bila v Nami,zdaj je ne najdem več.
  • 0

#27057 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 02 October 2012 - 01:36 PM

Danes sem si aktivirala študentske bone. Ali lahko že danes jem na bone???
  • 0

#27058 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28782 posts

Posted 02 October 2012 - 02:35 PM

*missy*, na sosednjem forumu prebiram poste iz leta 2009, ki pravijo:
- v Nami že nekaj časa ni več WnW kozmetike,
- lake za nohte kupujejo v Iliriji v Ljubljani, kranjski Tuš drogeriji, okrnjeno ponudbo imajo tudi v Limoniju v Supernovi.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#27059 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 02 October 2012 - 03:17 PM

Danes sem si aktivirala študentske bone. Ali lahko že danes jem na bone???

takoj je aktivirano.
  • 0

#27060 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20042 posts

Posted 02 October 2012 - 06:21 PM

Pozna kera kakšne izvajalce, ki bi imeli mal podoben stil glasbe kot je npr. v temi od The Good, The Bad and The Ugly?

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users