vprašanja (zanima me, ...)
Posted 27 September 2012 - 09:57 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 September 2012 - 10:00 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 September 2012 - 10:02 AM
Sem pomislila, da sprejemajo kje kakršnekoli letnice, kjer npr. izobražujejo izven šol. Zapori, komune, rehabilitacijski centri ipd.
Najboljše, da kar v MS knjižnjico pokličem, potem Karitas ...
Če bi bila v LJ, bi bilo lažje.
Hvala zaenkrat. Če kateri pade kaka super ideja, kako v večjem kosu to spravit naprej, brez da se trgam za vsak učbenik posebej, se priporočam,
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 27 September 2012 - 10:05 AM
Mi smo pred kratkim tako oddali kuhinjo s 30 let !!! starim štedilnikom in pomivalnim koritom. Koliko klicev! Tista dva, ki sta prišla ponjo pa tako hvaležna. Ti gre na jok, ko te vprašajo kako ti je uspelo našparati za novo kuhinjo, pa še denar si imel za beljenje
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 September 2012 - 07:38 PM
Glede knjig pa: jaz bi dala oglas na podarimo.si ali na bolho in se pozanimala v kakšnem antikvariatu, če imaš katerega blizu.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 30 September 2012 - 09:25 PM
Joj, to ne vem ce bo se komu prislo prav, ker imajo sedaj v solah povsem druge ucbenike kot smo jih imeli mi.Ima katera izkušnje s podarjanjem knjig? Gre za 10 let stare gimnazijske učbenike.
Da ne kličem na blef vseh ustanov, ki mi padejo na pamet ...
Hvala!
Posted 02 October 2012 - 07:11 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 02 October 2012 - 07:19 AM
Posted 02 October 2012 - 07:20 AM
Posted 02 October 2012 - 07:28 AM
Uporablja katera Skype? Je OK? Nekaj je tudi plačljiv, če se ne motim ...
Jaz uporabljam Skype. Je plačljiv, ja. Ampak za 10€ kličeš kamorkoli na svetu zelooo dolgo časa. Tko da fiksnega telefona ne pogrešam. Od lani jeseni, ko sem to vsoto naložil gor, jih imam še 8 in nekaj centov. Pa sem telefoniral v Nemčijo, Švico in še kam. Priporočam. Za čvek pa sploh, pa še gledaš unega, s katerim čvekaš.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 02 October 2012 - 07:29 AM
Posted 02 October 2012 - 07:41 AM
Posted 02 October 2012 - 07:52 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 02 October 2012 - 07:54 AM
pa njemu pri slovenščini, pa je preko Skypa najlažje, da se slišiva.
Posted 02 October 2012 - 10:42 AM
Posted 02 October 2012 - 12:38 PM
Posted 02 October 2012 - 01:36 PM
Posted 02 October 2012 - 02:35 PM
- v Nami že nekaj časa ni več WnW kozmetike,
- lake za nohte kupujejo v Iliriji v Ljubljani, kranjski Tuš drogeriji, okrnjeno ponudbo imajo tudi v Limoniju v Supernovi.
Posted 02 October 2012 - 03:17 PM
Danes sem si aktivirala študentske bone. Ali lahko že danes jem na bone???
takoj je aktivirano.
Posted 02 October 2012 - 06:21 PM
6 user(s) are reading this topic
0 members, 6 guests, 0 anonymous users