Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2681 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 07 April 2009 - 04:42 PM

QUOTE(Cebelica_Maja @ 7. 4. 2009 - 8:58) View Post

ora, kateri šampon pa uporabljaš? Jaz imam tudi probleme z mastnimi lasmi, pa me zanima. smile.gif

Zdej mam Lavera, pa so počasi vidni rezultati. Ker je šampon nežen pa se tudi ne sekiram preveč, če si jih vsak dan umijem.

• 0

#2682 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 07 April 2009 - 05:00 PM

Dumb Blonde šampon in balzam sta v običnih količinah?

In kakšna je že poštnina tle gor? smile.gif
  • 0

#2683 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 April 2009 - 05:08 PM

Jap, standardne embalaže/količine so. Poštnina je pa 1,5€.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2684 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 April 2009 - 05:37 PM

S fantom bova najbrž vzela Self Absorbed dvojček. On vzame šampon (mu je všeč, ker ni težek), jaz pa balzam (mi je všeč, ker je tudi lahek, dišeč in imam ful lepe lase po njemu).

edit: imela bom oboje. sleep.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2685 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 04 May 2009 - 06:37 AM

ampak res - čisto vedno moramo čakati na akcije.... Tečni so že s tem...
  • 0

#2686 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 May 2009 - 12:11 PM

Jap, konstantno zamujajo, it pisses me off. rolleyes.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2687 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2009 - 12:49 PM

Zakaj ena preprosto ne pokliče tja in jih vpraša, s kakšnim namenom vsak mesec čakajo po teden dni, da objavijo akcije? biggrin.gif Jaz sem jih enkrat že vprašala, pa se je naredila začudenega francoza, da kako še niso gor. Cut the crap. sleep.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2688 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 May 2009 - 07:50 PM

Kakšne gnide, akcij še vedno ni! LOL
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2689 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 08 May 2009 - 08:23 PM

Ja, rekord so podrli. ermm.gif biggrin.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2690 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 May 2009 - 09:12 PM

Matr, res so debilni preko vseh meja. Čez vikend seveda ne bojo nič dajali gor, v ponedeljek pa smo že enajstega.
  • 0

#2691 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 May 2009 - 06:42 AM

Tud men grejo že na živce s tem da pustijo gor zato da bi ja še prodali kaj....okej, pač probajo ampak..mislim da s tem izgubljajo stranke down.gif
  • 0

#2692 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 09 May 2009 - 02:56 PM

Jst pa nevem zakaj se tok razburjate, ker je vsak mesec isto. Jih pač ne dajejo gor prvega, ampak 10. Pač počakite do 10. ane, sej so en mesec pol gor do naslednjega desetga. wtf, ne razumem biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2693 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 09 May 2009 - 07:37 PM

Ne znam razložit zakaj se razburjam, ampak se in to ful... kr pričakujem pač akcije vsakega prvega in vsak nov dan ko pogledam pa jih še kr ni sem živčna kr so to kao mesečne akcije in mi ni logično da so 9. maja še aprilske gor.
  • 0
Memento mori.

#2694 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 May 2009 - 07:40 PM

To je tak, ko da bi kr naenkrat dobu plačo štirinajstega v mesecu, namesto prvega. In ko bi se razburu, bi ti šef reku '' sej od zdej naprej bo skos štirinajstega, tak da bo isto enomesečni razmak, ne se razburjat''.
Moj point je, da če so to mesečne akcije in če smo trenutno 9. maja, potem ne morejo bit gor še aprilske akcije, ker je to neprofesionalno in kaže na nespoštovanje do strank.

Ne morjo si krneki sproti izmišljevat in zavlačevat z zadevami v nedogled.
  • 0

#2695 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 09 May 2009 - 07:51 PM

Ja a včasih so bli kao točni? Nevem, jst vem da odkar sledim tej temi se čist VSAK mesec pizdite. In če ste ugotovile da jih pač ne dajo 1. gor se nebi rable vsak mesec potem tok sekirat zard tega. Glede plač pa jih itak dobivajo nekateri 8., nekateri 15. itd. Tko da ne razumem kaj si hotla s tem povedat oops.gif Pa ne mislm karkoli bit nesramna, sam a ni škoda živcev pa energije zard neesa tazga? biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2696 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 09 May 2009 - 08:02 PM

Včasih so bli točni, ja.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2697 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 May 2009 - 08:37 PM

ZAKAJ JIH ENA NE POKLIČE? Nima smisla, da se tu vsak ljubi mesec na veliko pizdulira (saj jaz tudi godrnjam, ampak ko sem enkrat res nekaj rabila in vedela, da bo v akciji, akcije pa ni bilo, sem jih poklicala in jim povedala svoje (ja, ful se jih je prijelo)), njim je treba povedat.

• 0

#2698 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 May 2009 - 11:09 AM

QUOTE(Nincha @ 9. 5. 2009 - 20:51) View Post

Glede plač pa jih itak dobivajo nekateri 8., nekateri 15. itd. Tko da ne razumem kaj si hotla s tem.

Ja LOL, sej to vem, da dobiva folk plače različno. laugh.gif Samo tisti, ki dobi plačo osmega, SKOS dobi osmega, pa tisti ki dobi petnajstega, SKOS dobi petnajstega, kot je domenjeno (razen če je petnajsti nedelja, dobijo recimo šestnajstega). Tle pa je domenjeno, da se dajo akcije gor prvega v mesecu, ampak NISO prvega v mesecu. Včasih so bile, zdej pa že nekaj časa ne več.
  • 0

#2699 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 May 2009 - 12:56 AM

Brzinski Studio MA-jevci so dali akcije.
B E D A.
  • 0

#2700 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 May 2009 - 07:38 AM

res nč pametnga... ok se mi zdi le zadnja akcija, sam je preveč stvari in jih itak ne bi vseh uporabljala...
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users