Eurovision Song Contest
Posted 14 May 2019 - 09:06 PM
Posted 14 May 2019 - 09:06 PM
Posted 14 May 2019 - 09:15 PM
Posted 14 May 2019 - 09:23 PM
Posted 14 May 2019 - 09:25 PM
Meni je Avstralija ful komična Je pa nastop dejansko za zapomnit.
V povprečju pa drugače tako slabi komadi, da imamo mogoče možnost priti naprej. Všeč mi je bila Belgija in Estonija.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 May 2019 - 09:38 PM
Se strinjam, bolj kot ne dolgčas.
P.s.: kdo komentira prenos?
Posted 14 May 2019 - 09:46 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 May 2019 - 09:53 PM

Aha, komentator Andrej Hofer, ne poznam.
Posted 14 May 2019 - 10:10 PM

San Marino

Srbija mi je še všeč, čeprav nič posebnega.
Posted 15 May 2019 - 12:17 AM

Portugalec mi je bil wtf, kaj je to imel gor, nek nastavek v obliki brade.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 May 2019 - 08:28 AM
― V. Van Gogh
Posted 15 May 2019 - 08:56 AM
Kako je naša pesem prišla naprej, bo meni večni misterij, saj meni izrazito ni za na oder. Lahko jo poslušam nekje v ozadju, ko nekaj delam, mi je pa čisto brez energije, brez vsega, kar meni Evrovizija predstavlja.
Tudi sam nastop mi izgleda, kot bi glavni predstavnik zbolel in bi njiju slučajno našli v zaodrju, vrgli na oder in morata rešit zagato, kakor vesta in znata. Ona apatično odmomlja, on ji daje neke pokroviteljske nasmehe, da naj samo še malo stisne zobe in bo vse muke kmalu konec. Sploh ne razumem, kaj on zraven dela, razen da se nekaj čudno maje, nasmiha in se jo parkrat dotakne (ti dotiki so mi tudi čudni, nenaravni, nepotrebni).
Očitno sem res prestara za to pesem, nastop ali sporočilo. Ali pa ga bom šele čez par let razumela
Pogledala sem si pa samo njiju tako da druge ne morem komentirat.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 May 2019 - 09:03 AM

― V. Van Gogh
Posted 15 May 2019 - 09:05 AM
Posted 15 May 2019 - 09:20 AM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 May 2019 - 09:29 AM
Jaaa!Zakon opis.

Matilda, misliš, da se namenoma tako obnašata? Sploh ona deluje kot prestrašena srna (po drugi strani pa se mi na trenutke zdi potuhnjena, narejena).
Posted 15 May 2019 - 10:10 AM
Pesem je cisto drugacna od vseh ostalih in ze zato izstopa, zato se mi je ze prej zdelo, da se bosta uvrstila naprej.
Saj so jima že pred polfinalom napovedali uvrstitev, tako da uvrstitev v finale res ne bi smela biti neko presenečenje, čeprav pri Eurosongu nikoli ne veš. San Marinu npr. tudi niso napovedovali uvrstive v finale, pa jim je vseeno uspelo.
Nazaj k Zali in Gašperju... med vsemi poskočnimi pesmimi tega izbora je pesem zagotovo izstopala. Pa še nastop je bil tako creepy, da je bil zapomnljiv. Sicer vokalno tudi Zala ni blestela (je bolje zapela na EMI), je bilo pa očitno bolj prepričljivo kot konkurenca (ki letos res ni bila kaj prida), da je bilo dovolj za finale. Bomo vidli kako se bo odrezala tam.
Mi je pa pesem še vedno všeč. Kot se je Coco* izrazila, idealna za glasbeno podlago, ko nekaj delaš na računalniku v poznih večernih/nočnih urah.
_Planet_, kdo bi vedel ali je to samo igra ali jima je ves cirkus čist odveč. Glede na njuno starost in neizkušenost, bi rekla, da prej slednje.
KLIK za Večerov interviju
Od ostalih pesmi mi je šla najbolj v uho Ciprska. (hashtag #guiltypleasure) Mi je ostala v spominu predvsem zaradi melodije, ki me je spominjala na kup drugih radijskih hitov. Je pa ful fušala, da njenega močnega naglasa raje sploh ne omenjam.
Avstralija in Islandija sta mi imeli nikakvi pesmi, ampak najbolj zapomnljiv nastop.
Ostalih pa se tako iskreno danes sploh več ne spomnim.
Posted 15 May 2019 - 10:36 AM
Jaz sem včeraj na hitro ujela nekaj pesmi in moram reči, da sem se pri nekaterih kar malo za uho prijela, tako zanič so bili vokalno.
Nasploh se mi zdi, da je kvaliteta zadnjih nekaj let strmo potonila (ne samo izvajalcev, pesmi nasploh). Vse se mi sliši kot en cigumigu, ki ga je nekdo napisal eno torkovo noč, po nekaj urah štetja ovac, ker slučajno ni mogel zaspat. Nobene globine, instant.
Portugalec mi je tako pritegnjen, da mi je kar malo všeč, pa nastop za crknit, haha. Sem si kar malo želela, da bi prišel v finale.
Zala in Gašper sta biser v primerjavi z večino. Njuna pesem, si upam trditi, kvalitativno poseka skorajda vse. Awkwardness na odru gor ali dol.
Posted 15 May 2019 - 11:35 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 May 2019 - 12:17 PM
Bill Bullard
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users