Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5473 replies to this topic

#2681 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26195 posts

Posted 01 November 2023 - 09:32 AM

Približno tako
Blog+Image+Task+Paralysis+Dani+D-640w.jp
Ogromno stvari imam za naredit in se dejansko ne morem spraviti k delu, se organizirati. Če pa že nekaj začnem, skačem med opravili in na koncu izgleda kot da nisem ničesar prijela v roke in sem spet na začetku...
  • 0

#2682 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28117 posts

Posted 01 November 2023 - 01:05 PM

Jaz se moram res skoncentrirat, potem naredim. Pa pomaga mi, če imam (iz takšnega ali drugačnega razloga, prostovoljno ali neprostovoljno) omejen čas, takrat naredim veliko. Čeprav - ironično - ne maram, da se me priganja. Velikokrat mi je v pomoč recimo že frendica, ki mi reče, da greva ob neki uri ven. In me potem povpraša, ali sem naredila zadano itd..
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2683 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17306 posts

Posted 01 November 2023 - 05:17 PM

U jaz pa tega nimam...
Sem obratna. Samo da se kaj razmece ze dajem na svoje mesto. Cel dan samo naokrog hodim in dajem stvari nazaj kjer naj bi bile.
Se brisace popravim ce so postrani obesene.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2684 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86947 posts

Posted 01 November 2023 - 05:19 PM

Jaz tudi, samo ne cel dan. :butl: Bolj me moti nepospravljenost kot nepočiščenost, ne morem živet v neredu.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2685 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28117 posts

Posted 01 November 2023 - 05:35 PM

Tudi meni se meša v navlaki, non stop pospravljam (nimam generalk, ker vsak dan pospravljam).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2686 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86947 posts

Posted 05 November 2023 - 05:17 PM

😂
https://instagram.co...Wh2dzkwNWNyczR4

Boga.
  • 0

― V. Van Gogh

#2687 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17306 posts

Posted 05 November 2023 - 05:36 PM

Trenirke so za kamorkol jst hocem, draga dama :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2688 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86947 posts

Posted 05 November 2023 - 06:44 PM

Saj hodi pa po mestu, po asfaltu. Meni to sploh sprehod ni.
  • 0

― V. Van Gogh

#2689 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86947 posts

Posted 10 November 2023 - 09:45 AM

Adrijanin (Mera) brezrokavnik, bombazen pleten, stane 230 € … Dejansko sem razmisljala o nakupu, preden sem videla ceno. Resno se sprasujem, kdo je njena ciljna skupina, razen druge influencerke.
  • 0

― V. Van Gogh

#2690 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19500 posts

Posted 10 November 2023 - 10:33 AM

Noro. Me zanima, koliko dobička je imela lani na račun Mere.

Swy je imelo 655.000 € čistega dobička. :o  

• 0

#2691 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14326 posts

Posted 10 November 2023 - 10:39 AM

Obup cena ja.

Meni kroj ni všeč. Ne maram oversize zg. delov.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2692 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86947 posts

Posted 10 November 2023 - 10:53 AM

Meni se XS/S na njej ne zdi oversized:
https://meracollecti...kavnik-t-moder/
Ful mi je vsec sicer, pa rada imam bombazne pletenine, ker so low maintenance in ne pretople.
  • 0

― V. Van Gogh

#2693 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86947 posts

Posted 10 November 2023 - 02:43 PM

Kok mi je nora Ema Koselj (ex Emazing creations), pred kratkim je šla s sinom, starim pod 3 leta, sama na roadtrip z avtodomom po Irski, zdaj pa sta na Islandiji. Ful je faca, rada jo spremljam/berem.

• 0

― V. Van Gogh

#2694 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14326 posts

Posted 10 November 2023 - 04:45 PM

Meni se XS/S na njej ne zdi oversized:
https://meracollecti...kavnik-t-moder/
Ful mi je vsec sicer, pa rada imam bombazne pletenine, ker so low maintenance in ne pretople.

Mene ful moti okol podpazduhe. Pa ce je njej tako in naj bi sicer nosila st. M, bi bil meni oversize.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2695 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86947 posts

Posted 10 November 2023 - 04:49 PM

Če je ona M, sem jaz traktor. Ne vem, po kakšnih meritvah oz. pri katerih znamkah. Jaz ne nosim ničesar M pa je ona po slikah sodeč bolj suha (in nižja je).

• 0

― V. Van Gogh

#2696 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86947 posts

Posted 10 November 2023 - 06:29 PM

Lara danes: Ob dveh ogromnih SUV-ih (ta nov vem da je Audi, drugi pa podoben rang) zdaj razmisljata o nakupu elektricnega.

Meanwhile Denar na dlani: Za 2000 € ze dobis OK avto, kakrsnega vozim tudi sama.

😅
  • 0

― V. Van Gogh

#2697 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14326 posts

Posted 10 November 2023 - 06:54 PM

Če je ona M, sem jaz traktor. Ne vem, po kakšnih meritvah oz. pri katerih znamkah. Jaz ne nosim ničesar M pa je ona po slikah sodeč bolj suha (in nižja je).

Ja, se strinham, samo zakaj bi pisala, da nosi vecjo st.?
  • 0

#2698 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23524 posts

Posted 10 November 2023 - 08:07 PM

A nima ona pogosto nekih oversize stvari, pač vse ohlapno? V tem primeru verjamem, da je M, drugače pa ni šans. M nosim večinoma tudi jaz, pa imam najbrž ogromno kg v primerjavi z njo. :lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2699 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17160 posts

Posted 10 November 2023 - 10:16 PM

Lara danes: Ob dveh ogromnih SUV-ih (ta nov vem da je Audi, drugi pa podoben rang) zdaj razmisljata o nakupu elektricnega.

Meanwhile Denar na dlani: Za 2000 € ze dobis OK avto, kakrsnega vozim tudi sama.

😅

Me zanima kak OK avto dobis za 2000 😅. Za mojega sem gledala da se ok 1.000 - 1,500 prpdajajo, pa je 15let star. Tak da za 2k ne vem ce kaj dosti boljsega dobis.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2700 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17742 posts

Posted 10 November 2023 - 10:52 PM

Meni je všeč pri njej, da tudi živi tako kot daje nasvete, čeprav le-ti za revne še vedno ne pridejo dosti v upoštev. Je pa vrednotenje, kaj je OK avto, telefon, nepremičnina, karkoli materialnega... itak popolnoma subjektivna ocena. Če je kriterij ta, da te pripelje od A do B, potem je avto za 2000 lahko čisto dovolj dober.

Lara si bo pa mogoče pri 3 avtih le dala v opomnik, da si do časa podaljša vozniško. :lol:
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users